Chloé... GE MIG!


36466-836
Jag finner inga ord...

HALLELUJAH!

Igår så var jag och Miriam och fikade, det blev Kofi som är mysigast. Där satt vi i ett par timmar och mös och åt sallad (jag), det blev kyckling, pasta och fetaost. Riktigt gott. Sen åkte vi hem till mig och kollade på film och hade det mysigt.

Idag blev man väckt av mamma och Miriam. Såg den blåa himmlen och tänkte: Det här kommer bli en bra dag! Så jag gick upp, vi åt en riktigt god frukost tillsammans och sedan åkte vi till stan. Idag blev det ytterligare lite shopping. Ett armband från H&M i guld som ser ut som handbojor som sitter ihop och en tjock guldkedja. Små hårspännen med silver rosetter. En vit kabelstickad kofta, riktigt snygg. Den ska invigas imorgon på valborg med en ljusblårandig skjorta under eller min nya kornblåa blus. Vi får se hur vädret blir, men det ska väl bli ruggigt såklart. Förra året gick jag med tjock dunjacka på valborg, usch! Det ska jag verkligen inte göra i år. Köpte även en vit kjol från Zara med fickor, hur söt som helst. Och ännu ett par skor från Angela C i mocka, röda. Precis som mina svarta, fast röda. Hade såna förra året, men de slet jag ut. Nu blev det nya! Trivdes så bra i dem. Det blev ett diadem också, ett svart, stort i siden. Jag ska göra som hon i Ugly Betty, hon den där assistenten. Med lockar av nedre delen av håret och ett diadem. Riktigt fint! Fick en ny locktång av pappa igår. Köpte en vanlig röd t-shirt som jag ska ha till nya kjolen och nya röda skorna, matching på hög nivå.

OC, jag såg att det var avsnitt 13 idag, av... 16? Sen är det slut, för alltid. Jag måste erkänna att det rullade några tårar ner för min kind idag. Snyft

Det enda jag har i huvudet nu är Louboutin, Louboutin, LOUBOUTUN!

Här är de tre drömmarna:









+ 17 till. Jag är fjorton år och tänker på skor för 7000 kronor. Det är inte normalt, jag ska fortfarande leka med dockor eller dylikt. Herregud...


En dag

Idag åkte jag in till staden runt 1 tiden. Gick runt och kollade lite, var på desperat jakt efter de perfekta armbanden á la Hermés och miss Richie. Jag vill också bära upp det sådär snyggt som hon, med flera stycken på samma arm. Jag hittade några fina som jag föll för, bla ett på Urban Outfitters som var riktigt snyggt. Ja, jag gick in på Natalie Schuterman. JAG FÅR INTE! Men jag måste... Mina Louboutin fanns igen, HABEGÄR! Men nu ska jag åka in och fika med kära Miriam. Måste platta och locka håret nu, sminka mig och fixa mig iordning. BYE!

Jag är kär i Balenciaga kjolen

image27

Bilden är en aning gammal men jag gillar Katies outfit riktigt mycket, det är verkligen jag. Så elegant men kjolen piffar verkligen upp det, det är den som gör hennes outfit. Och lackskorna såklart. Skulle dock valt en annan väska, är inte sådär jätte förtjust i just den där YSL väskan, jag skulle ha valt en Hermés Kelly, SÅKLART. I svart, med guld... Jaja, det där vet alla att det är min dröm.
Och så vaknade jag.

My dear Henrik

image25

Jag vill att vi ska gifta oss. I LOVE HIM! Alltid lika snygg och bra!

Bild lånad: stureplan.se

HOT!

image24


Såhär vill jag se ut när jag ska trippa runt på stan imorgon. (Lägg märke till skorna) Såna vill jag ha fast i lack :)

Hello my dear friends!

Det har vart lite segt med bloggning på senaste tiden, det är inte för att jag har haft fullt upp, nejnej! Har haft en otroligt lugn vecka, inte ett endaste plugg har det blivit av. Har bara inte haft lust. Men nu är jag tillbaka! Idag så började vi vid nio-tiden. Vi skulle ha ett prov som ca 30 länder gör i världen. Det var ganska svårt, så ibland skrev man bara någonting efter som man var TVUNGEN att skriva på varje fråga, men jag försökte så gott jag kunde. Och vad mer kan de begära? Vi satt från 9-11.30. Jag är inte van vid att sitta så länge med ett och samma arbete, men det funkade bra. Hade med mig lite Vogue som jag kunde roa mig med efter som att man inte fick lämna klassrummet. Jag åkte sedan in till staden för att kolla lite. Skulle äta lunch med mamma men hon var på Gärdet på konferens, så det blev inget av med det. Mötte henne senare vid 2-tiden och hämtade pengar och begav mig mot Tasty Thai för att få lite mat i mig. Gick förbi alla mysiga uteserveringar och det såg så härligt ut, men där kunde jag inte sitta i min ensamhet pga brist på trevligt sällskap. Det var så varm! Jag hade tjock SVART ullkappa på mig. Alla gick med shorts, barbenta och i t-shirt medan jag gick med min varma kappa som bara hettade mot kroppen. Till slut tog jag av mig den och visade upp min snygga, neonrosa House of Holland tröja med texten "Treat me mean Alexander McQueen" och svart kjol med hög midja, svarta strumpbyxor och Marc Jacobs tofflor. Jag var på desperat jakt efter en SVART KLÄNNING! Att det inte finns någon enkel som faller mig i smaken. Jo, en! YSL för ja... Priset ska vi inte prata om, magsår. Nu är det NÄSTAN bestämt att jag ska få pengar istället för en moppe när jag fyller år. Jag + moppe? Kan inte ens föreställa mig tanken. Jag tänker och tänker, funderar på att göra en riktig invistering när det gäller skor. Christian Louboutin? AAAAAAAO! SLUTA, sluta. NEJ! Först väska, SEN skor.

Nu sitter jag här med en Cola Zero, ansiktsmask, ska fixa naglarna, ta fotbad och snygga till mina stackars fossingar som lider i mina Mr Jacobs skor. Men nu är det dags för visa-fötterna-säsongen. Då måste det skuras. Ska kanske inviga mina kornblå nya sandaler med min kornblåa blus imorgon om vädret tillåter.

Btw, så hittade jag galet snygga Levi's jeans, vintage 501or på Urban outfitters för ja... 149 kronor. JA, tro det eller ej. Jag trodde inte att det var sant. Köpte jag dem? SÅKLART INTE! Herregud, att jag alltid ska vänta.

Höll på att glömma att jag köpte ett halsband på H&M, en SKO på. Såklart :) Riktigt ballt faktiskt!

NU: Tvätta bort masken, fotbad, naglar, film (Den som viskar), mer cola zero.

CIAAAAAAAAAAAO!


It's a day, with shopping

Idag gick jag upp runt halv 11, en jätte-frukost stod och väntade på mig där nere. Mamma och jag satt tillsammans och åt, mysigt. Sedan gick jag och duschade och gjorde mig klar. Sen så åkte vi till morfar och fikade. Därefter så tog jag och mamma tunnelbanan till centralen och gick till Sveavägen och bokade oss en resa till Rhodos, så dit åker vi den 3:e juni jag och min kära mor. Det ska bli så skönt och roligt! Efter det så blev det shopping. Vi gick runt och kollade lite och det resulterade till en del saker. Två jackor blev det, två par skor, en blus, en t-shirt med puffärmar och ett svart nagellack. Den ena jackan är biege och kommer från Zara, den andra är kort, rosa och kommer från H&M. Ett par svarta ballerina skor i mocka från Angela C, ett par kornblå sandaler från Zara. Blusen är också kornblå och kommer från Zara den också, ska matcha med skorna, det är även vitt i den. T-shirten kommer från H&M och är svart. Bilder kommer imorgon. Ännu lite påfyllning i garderoben. Jag som är så kräsen när det gäller skor, trots att jag ÄLSKAR skor. Bilderna kommer imorgon :) Ska shoppa mer till helgen som kommer, kjolar, en kavaj och bluuuuusar :)

Imorgon ska jag träffa Frida, vi ska fika :) Mysigt värre!

CIAO!

Vakna upp!

Skola skola skola, och jag har INGENTING som jag behöver tänka på under helgen. Jag hoppas på en skinande sol som står högt på himlen. Det är allt jag begär, och lite shopping. Jag var på stan idag, jag hittade SÅ mycket fint på Zara, de hade fått in jätte mycket fint. Jag var även tvungen att dra in på Gucci för att spana in den galet snygga silverkappan. Idag var jag verkligen silver. Silvernaglar, silverarmband med stenar och ett silverhårband som jag knutit åt andra hållet så att det föreställer Pradas halvturban en aning. Och jag var verkligen TVUNGEN (ja, TVUNGEN) att gå in på Natalie Schuterman. Jag vet att jag inte borde, jag får inte, jag får inte. Det är farligt för mig, på riktigt. Jag har en viss förkärlek för kappor, enkla kappor som slutar en bit ovanför knät. I fint material, ingen skit från H&M som alla går runt med (inget illa om H&M och folk som inte har pengarna att lägga på en kappa) men det är något jag verkligen satsar pengar på, en schysst höstkappa. Och den här godbiten från Chloé RÅKADE jag springa på inne hos Mrs Schuterman. I'm in love, med en röd basker, röda handskar (med lite högre skaft, efter som att ärmarna är lite korta) och ett rött, stort Burberry paraply i höstregnet. Ja, det måste vara stort annars blir min 20-tusenkronorskappa förstörd. Och vem vill det? Och en YSL Muse i samma färg som kappan, i mitten storleken och de perfekta skorna. Då kommer jag känna mig som en prinsessa. Här är den iaf, en STOOOOOOOOR bild måste det bli.
Men jag måste säga att den är snyggare IRL. Åh, jag vill ha, ha ha ha ha ha ha ha! Måste spara nu, börjar idag.
Och så vaknade jag, nej... Det var ingen dröm. Det är en dröm!



En dag, full av möjligheter

Idag var jag i skolan som vanligt. Jag började klockan åtta ocg gick upp tio i åtta (!). Jag kom dock en kvart för sent, men jag kunde knappt stå på benen. Jag var så trött, jag förstår inte vad det är med onsdagar. Då är jag alltid trött, med på måndagar är jag jätte pigg. Haha! Jag slutade vid tio över elva, men jag var kvar i skolan till fem. Jag gjorde prov som jag hade missat efter skolan, matteprov och samhällskunskap. Det gick bra, tror jag. Blev klar runt halv 4, kvart i fyra. Jag satt från två, till halv fyra. Sedan så hade jag utveckligssamtal. Det gick mycket bra. Just nu så sitter jag och målar naglarna, det fick bli silver. Jag valde mellan silver och svart. Jag älskar svarta naglar, på rätt person, med rätt kläder till. Med riktigt classy kläder så ser det så glamoröst ut! Längtar till sängen för att läsa nya VeckoRevyn som damp ner i brevlådan idag. Men nu ska jag hämta vatten, CIAO!

OH YEAH OH YEAH OH YEAH!

Igår pratade jag och min kära mor om resor. Vi brukar alltid åka bort en vecka bara jag och mamma till varmare ställen. Förra året blev det Cypern, Ayia Napa. Det var innan högsäsongen drog igång och det var riktigt mysigt. Istället för att åka någonstans på påsklovet så bestämde vi oss för att dra iväg två veckor i år istället för en. Men igår kom mamma med det underbara förslaget att vi skulle åka till Nya Zeland istället, vara borta 3-4 veckor, stanna i Thailand och sådant efter som att min syster bor där. Jag tyckte att det var en underbar idé! Då skulle vi åka i jul. Det skulle vara så otroligt roligt, 32 timmar tar det från dörr till dörr. Det är trots allt på andra sidan jordklotet. Sjukt! Orkar jag? Med modemagazin i ton så klarar jag med galant. Så vi får se hur det blir med den saken, men jag hoppas verkligen. Annars blir jag besviken. Biljetterna är ju inte direkt sådär super billiga. När mamma kommer hem så ska vi kolla på resa.

Idag har jag vart med far, farbror och Perre för att kolla på moppe till farbror. Det var kul! Åkte runt ett helt industriområde, letade efter en väg. Helt fel industriområde. Haha! Har vart ledig idag, riktigt skönt. Pappa väckte mig dock runt 10-tiden. Och jag låg halva natten för att läsa ut "Linas kvällsbok 2", så nu är det klart och ska nu skriva en recension om den, plugga sammhällskunskap, NO och svenska. Bye bye!

MMMMMMMM, me like

Idag; Landet. Det har vart så otroligt skönt, så avslappnande. Jag och mamma åkte ut till landet. Köpte en engångsgrill och grillade korv i solen. Det var 20 grader, sjukt! Så jag satt på bryggan hela dagen idag, känner att jag fått lite färg på armarna. Det var så skönt med det glittrande vattnet, svanarna, citronfjärilarna och fiskmåsarnas gnäll. Det var en del båtar ute också. Fiskebåtar, segelbåtar, motorbåtar och stora fartyg. Blåsippor här, vitsippor där.  En rovfågel seglade över huvudet på mig. Det var så härligt! Ligga där på ett täcke i solen med senaste ELLE och läsa igenom VARJE artikel, det händer inte ofta. Såg att min nya väska var med också. Med lite Cola light och bara ta det lungt. Det är livet! Inte behöva tänkta på någonting, (okej, jag hade en hög plugg som behövdes göras) men nej, inte en solig dag som denna. Det tar vi imorgon. Så skönt med privat brygga och bara vara ensam för en stund. Grannarna kom ner och skulle BADA! Jag fick en chock, barnen alltså. Och de gjorde det. DE BADADE! Hjälp!

Nu ska jag slökolla på Day after tomorrow, sett den sjuttioelva gånger. Och läsa nya Cosmo. Adjöken!



Jag bjuder på en enorm bild när jag sitter på bryggan i vårsolen.


image23

Gårdagens inköp

           
 Igår var jag på desperat jakt på present till M, efter som att jag skulle på tjejmiddag och fira henne och E igår kväll. Det var riktigt trevligt! Mycket skratt när vi sjöng singstar, jag och E fastnade för det där. Haha! Tack för en underbar kväll brudar. Där sprang jag runt på stan med en gigantisk Mulberry påse dinglandes på armen (har ruskigt ont i armvecket på vänster sida idag) och sedan så sprang jag in, inte bokstavligt talat, in på H&M depserat efter en present. Hittade dock ingenting till henne, bara en väska och en lite sportig tröja till mig. Väskan är sjukt snygg modell, praktiska fack och otroligt snygga detaljer, som spännet som man ser på bild två. Så den fick följa med hem från H&M Trend. Det var ju inga pengar för en väska direkt, är dock osäker på om det är en keeper eller om den ska tillbaka. Det återstår att se. Tröjan har jag spanat in förut, för länge sedan. Sen tog den slut och nu låg min kära tröja där, på en hylla. Och nu är den min. Sprang vidare och slank in på Tasty Thai och slängde i mig en nudelwok med kycklingfilé. Mums! Där satt jag själv men sprang sedan vidare, till... Farliga Natalie Schuterman. Alla dessa skor, väskor, kappor... Asså, jag måste sluta gå in där. Världens mest underbara kappa från Chloé. Cremevit (ny favorit), perfekt längt, mindre perfekt pris och om ärmarna hade vart lite längre. PERFEKT till hösten. Jag har bestämt att jag ska börja spara pengar nu till en höstkappa, ska hitta den perfekta. Om den nu ska vara så dyr.
Såg min favorit som inte nämns här, som har vart med i både drömmar och... Ja, Gud vet vad. Slank in på Gucci, alltid lika trevligt. Men vad är det jag skådar när man går in, precis farmför ögonen på mig. Ännu en perfekt kappa, i SILVER. UNDERBAR! Sluta drömma.

Tillslut så fann jag en present till M, det blev en kort rosa jacka från H&M. Riktigt snygg, funderar på om jag ska köpa mig en jag också. Till E blev det en Ipod-hållare. Haha! På skoj, hon ska få mer sen. Men det är en hemlis nu.

Ciao!

YSL skapar habegär

  



Denna lilla skapelse, det är en clutch/kuvertväska. Sak samma. Den SKA jag ha i vit, jag håller på att spana in den på Natalie Schuterman och jag SKA ha den. Punkt slut. Och självaste Muse bagen så klart. Den näst minsta vill jag ha, i vit. Creme vit ska den vara, likaså clutchen. Jag tycker dock att nio tusen kronor som Muse (väskan) kostar är en aning för mycket, så jag får nöja mig med denna clutch (så länge).

LIIIIIISTA!

Namn: Pernilla
Smeknamn: Pillan
Ålder: 14, snart 15
Längd: 1,79 cm
Vikt: Inte den blekaste om jag ska vara ärlig, runt 60 kanske
Favoritväska: En svart Hermés Kelly. Det är dock ingen jag har (än)
Favoritkändis:
Skostorlek: 40
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Gröna
Favoritfilm: När lammen tystnar, Hopkins är GRYM!
Favoritskor: Flats/platå
Drömjobb:
Favoritbutik / Sverige: Natalie Schuterman och Zara
Favoritbutik / utomlands: Zara + flera
Favoritkaffe: Chai? Dock inte kaffe
Sofi eller Ebba: Sofi
Favoritstövlar: Jag har drömmen från Hermés
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Who knows?
Hur många skor har du: För lite
Louis Vuitton eller Gucci: Beror på?
Kilklack eller stilett: Stilett
TV-program: OC och Prison Break
Drömutseende:
Fulaste plagg i din garderob: En grisrosa kofta från H&M
Snyggaste plagg i din garderob: Min nya gula klänning
Favorittidning: Vogue och Cosmo
Länder du varit i: Grekland, Spanien, Danmark och Cypern.
Länder du vill till: USA, Frankrike, Italien och Australien, Nya Zeland
Favoritplats i hela världen:
Favorithändelse i hela ditt liv: Det finns mycket
Drömbil: En svart Porsche Cayenne med ljus inredning och en värstingmodell, så jag

Vill ha mest just nu..
Skor
: Louboutins
Klänning: Drömmen från Philip Lim
Väska: Hermés Kelly
Jeans: Måste ut med det här: TYCKER INTE OM JEANS

Ett eller annat..
Chloé / Celine: Chloé
Fendi B-bag / Fendi spy: Ingen?
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Christian Louboutin
Latte / Cappucino: Chai
Coca Cola / Pepsi: Cola light
Paris / Nicole: Nicole
OC / Beverly Hills 90210: OC, såklart
Puss / Kram: Båda
Pastasallad / Kycklingsallad: Pastasallad
Fläkt / solfjäder: Fläkt
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: Puccisjal

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? JA
Gjort bort dig för den du höll kär? Ja
Snubblat runt i dina klackar? Nej
Varit avundsjuk på någon? Ja
Hatat någon? Ja
Druckit / rökt / knarkat: Nej
Velat rymma och skaffa nytt liv: Ja


FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Shoppa
HAR DU DVD-SPELARE? Ja
HAR DU GOTT BORDSSKICK? För det mesta
KLIAR DET NÅGONSTANS? Inte just nu
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Beror på
NÄR SKAFFADE DU MOBILETELEFON? Jag vet inte
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Har varit hemma hela dagen och inte sett någon speciell.
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Dextrosol
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Ibland
ÄR DU KÄR? Hmm...
SAKNAR DU NÅGON NU? Ja!
VAD HAR DU GJORT IDAG? Absolut ingenting, kollat på TV, läst.
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL? Kolla på OC
VAD VILL DU HELST HA NU? En man + SATC box
VAD LYSSNAR DU PÅ NU? Suset från skogen och tv:ns dova ljud
VAR ÄR DU NU? I mitt ena rum (det fula)
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT? Påskpresent av mor
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN? Jag ska plugga lite, måste till stan
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG? Såklart, snart framme
VEM PRATADE DU MED SENAST? Mamma
VAD PRATADE NI OM? Att jag skulle gå och lägga mig
VILKA ÄR DITT FAVORITPAR SKOR? Måste säga mina Marc Jacobs
VAD GÖR DU? Bloggar och pratar med Albin på msn
ANVÄNDER DU LIPSYL? Absolut!
GILLAR DU ATT BADA? Oh ja!
ÄR DU ARG OFTA? Nej
VILL DU HA BARN? Ja, såklart
GILLAR DU DOKUMENTÄRER? JA!
BORDE MAN RÖKA PÅ PUBAR? Nej
ÄR DU STOLT ÖVER DITT LIV? Sådär
VILKEN STAD VILL DU ÅKA TILL I SKRIVANDE STUND? New York
VAD KÖPTE DU SENAST? Sushi

Salem Al Fakir och sjukdom

Det blev inget mer bloggande efter Prison Break. Jag var så trött. Jag blev sjuk. Usch! Jag brukar inte vara sjuk, bara mes-sjuk med halsont och liknande. Men nu blev jag sjuk, på riktigt. Så nu har jag legat hemma i sängen i två dagar, det har vart hemskt. Men nu börjar jag väl känna mig lite bättre.

Men jag får ju inte glömma att skriva om Salem Al Fakirs konsert som jag var på i tisdags, på Chinateatern. Mållös blev man. Man kan beskriva det uppträdandet med miljoner av ord, men ändå så finner man inga... Ord. Alltså... Det var grymt! Helt jävla grymt. Där har vi en artist som verkligen bjuder på sig själv, vilket uppträdande alltså. Han var ju helt underbar. Hans musik är så så att man bara smälter. Vilken energi människan har, vilken röst, vilket... HÅR! Man kan ju inte göra annat än bli kär. Hur grymt var det inte med piano-solot (inte solo, men...) i Dream Girl? Man blev helt stum. Nej, för jag skrek som en galning, på Chinateatern. Haha! Mamma satt och höll för ena örat och sa åt mig att akta stämbanden. Ja, jag var med mamma och pappa. Det var dom och ungdomarna. Haha! Det var så roligt. Skulle försökt att få biljetter till den 11:e också, men jag blev ju som sagt sjuk.

Men imorgon måste jag försöka att pallra mig till stan för att både köpa present till E och M. Ska till dem på tjejkväll imorgon kväll, om jag är frisk. Hoppas!

Nu: Talang 2007

CIAO!

Var tvungen att sätta in en bild på sötnosen. Självaste Salem Al Fakir.



Skynda!

Nu är det Prison Break time om två minuter, hinner jag ner och hämta godis? SKYNDAR MIG! Skriver med sen.


VÅRTECKEN!

image16


VÅRTECKEN!

Bild på blåsippor från landet.

Så här ser det ut i mitt rum

Ni ska få en inblick i hur det ser ut i mitt rätt så nyinredda rum. Som är hur mysigt som helst. Det är väldigt enkelt. Jag har ingenting på väggarna förutom en guldspegel som jag köpt på loppmarknad för femtio spänn och en hylla över TV bänken som inte har någon TV... Ännu. Väntar fortfarande på min miniplatt TV från Samsung. Det består av mycket blommor, just nu av levande blommor också. Annars är jag en sucker för kontgjorda blommor som jag köper hos en väns mamma. De ser så otroligt äkta ut, absolut inte som de på IKEA. Tapeten är lite gul-beige med små små rosa prickar. Gardinerna är såklart med blommor till som min väns mamma sytt med likadana kuddar till. Jag har dock inte lagt på överkastet då det snart är läggdags (eller inte).

       

Bild från vänster:
Bild 1: Där ser man min otroligt sköna säng som är hur skön som helst, ramen är från IKEA.

Bild 2: Där ser man nederdelen av min säng, även min TV bänk som består av levande blommor i en vas som jag köpte till mamma i påskpresent (en av buketterna), min lilla clutch med stenar, tre Vogue, ljusstakar som står på helt fel plats (ska stå där blommorna står nu) och en annan liten kruka med plastrosor som jag har köpte i Söderköping i somras, min Viktor&Rolf parfym (Flowerbomb) och en vattenflaska. Där under står 4 små flätade askar som innehåller hårsnoddar, hårspännen, nagellack och lite annat smått och gått. På hyllan som skymtar där uppe så är det ännu lite blommor, man ser inte så mycket dock. Skor som min mamma hade när hon var liten, en liten kanin som min mormors mamma har gjort och ett smyckeskrin som jag fick av mormor när jag var jätteliten. Och en ihoprullad 500lapp som jag fick av morfar i påskpresent (han gör alltid så med pengarna)

Bild 3: Här ser vi min TV bänk ännu en gång, lite närmare. Blommor, Vogue, clutch, ELLE tidningar på hög och ljusstakar.
Bild 4: Här ser vi, tro det eller ej... Min garderob, och nej... Här har jag inte alla mina kläder. Bara det jag använder mest. Min loppis-spegel, en korg med en ihop knöglad neonrosa tröja med texten: Treat me mean Alexander McQueen. Och så skymtar ytterligare lite blommor bredvid korgen som dock inte ska stå där överhuvudtaget. Mina kuddar som har samma tyg som gardinderna de ligger på tidningsstället och där ligger även en gammeldagsrosa filt. Garderoben har vi tapetserat in i samma tapet som på väggarna.

Bild 5: En ännu närmare bild på TVbänken. Behöver ingen närmare beskrivning (se ovan)

Bild 6: Här är min underbara gardin med härliga blommor som går i rosa (tapeten och gardinen kommer fråm samma serie) Det är rullgardin.

Bild 7: Här har vi min underbara tapet. Man kan tro att det blir rörigt med den tapeten, men jag har så pass litet rum. Så det fungerar bra + att jag inte har någonting på väggarna. Inte så gul som på bilden.

Bild 8: Såhär ser det ut när man står i dörröppningen. Alla träslag går i ek. Sängen, golvet, tvbänken nattduksbordet och hyllan. På nattduksbordet ser vi en lampa från pappa, riktigt snygg. En handsalva och en liten ljusstake. I fönstret så står två kycklingar? Haha, det har ju trots allt vart påsk. Lite påsk stämning måste jag ju ha. Är dock väldigt känslig för sådant. Yttligare lite blomster, två blockljus och två vita fat. Det ser lite kalt ut utan gardinen, men så är det inte på riktigt. Mobil laddare på golvet. Sen allt annat har jag redan skrivit om.

Det här är så jag, enkelt, mysigt och romantiskt. Lite av ett tantrum, men jag är ju lite av en tant.

Bilderna är tagna med mobilen, så ha lite överseende, tack. Och hur jag stavar ska vi inte prata om, det blev säkert några särskrivningar här och där och lite stavfel. Är för trött för att fixa det nu.

En inblick i mitt rum helt enkelt :)


Snygg outfit

image7

En otroligt inspirerande look. Stramt nertill och så lite volym upptill. Riktigt snyggt helt enkelt!

Mina senaste inköp

 


Det här är mina två senaste inköp. Jag såg den ljusgula först och sedan så såg jag den andra. Jag kunde inte bestämma mig för vilken det skulle bli, så det blev båda. Jag är riktigt nöjd och det kommer bli jätte fint till sommaren med ett par beiga byxor eller en beige kjol. 100 % silke, så de är jätte sköna att ha mot kroppen. De kommer från Zara.
Inga bra bilder dock.


Min nya klänning



Här är min nya gula klänning som jag fick av mamma i påskpresent. Helt perfekt enligt min smak. Skulle den finnas i svart så skulle jag nog dö och aldrig använda något annat än den här. Men gul är en riktigt härlig färg till brunbrända ben. Och den sitter som en dröm på. Den är underbar och kommer från Zara.

Bild lånad från:
http://rightnow.webblogg.se/

Jag kommer aldrig på någon bra rubrik

Dagen började med att jag gick upp runt 12-tiden, då mamma kom in och väckte mig. Då skulle vi till landet i vårsolen. Härligt! Jag saknar verkligen landet, sommaren, värmen och båten. Bryggan... Allt som hör därtill. Jag gick upp, och gick ner och satte mig vid bordet som var dukat med rester från påsk-lunchen igår. Så gott! Mamma är riktigt duktig och hon hade dukat så fint igår när släkten var på besök. Sedan bar det av mot landet. Väl där ute så sken solen och vattnet glittrade. Det var dock lite blåsigt efter som att det ligger precis vid vattnet. Vi skulle hämta våra möbler till terassen här hemma. Vi fikade och så åkte vi hem. Jag som skulle läst på bryggan och allt. Men det får bli... imorgon? Vi kanske ska dit imorgon igen och fixa iordning inför sommaren.

Jag känner att jag måste plugga, men dum som jag är så glömde jag materialet i skolan, och det har ju inte vart öppet över påsk. Har två prov den kommande veckan och frågor till NOn. Jag får köra hårt den här veckan som kommer helt enkelt. Men det ska nog gå bra.

Nu: Sjunga med i Patrick Park - Life is a song
CIAO!


En dagens

Dagens låt: Kent - Välgärningar & illdåd
Dagens dusch: Tog det i min takt
Dagens frisyr: Utsläppt som sedan fick bli en tofs pga blåsten
Dagens smink: Foundation, löspuder och rouge
Dagens klädsel: Svart kjol med hög midja, svart/beige blommig blus, svarta strumpbyxor, Marc Jacobs skor och svart ullkappa (JAG VET, det är vår)
Dagens händelse: Jag fick påskägg!
Dagens planer: Dagens snart slut, gått på stan, fikat med födelsedagsbarnet, skulle på middag, men nej? och sedan gäster + påsklunch
Dagens vill ha: En Burberry trench och nya skor. DET ÄR VÅR!
Dagens saknad: SeN
Dagens drog: Iskallt vatten
Dagens tråkigaste: Beskedet om no middag
Dagens finaste: Mammas påskbord
Dagens måste: PLUGGA!
Dagens dricka: Vatten, påskmust och varm choklad
Dagens köp: Blommor till mamma och pappa, varm choklad och blåbersmuffins till mig och E.
Dagens mat: Sill, potatis, lax... Massor av påskmat!
Dagens sjuka: E
Dagens kärlek: Mamma... Du är bäst!
Dagens mående: GLAD! Det försvann dock runt 4-tiden.