Simple as hell

Ikväll har jag varit på middag hos Maggan. Det var riktigt trevligt! Imorgon bokar vi biljetter till Håkan som uppträder i Örebro på fredag. Då har vi sett Håkan tre gånger under bara februari månad. Men vad gör man inte? Nu ska jag måla naglarna och kolla på gamla The City avsnitt. Sedan ska jag hoppa i säng.

Våran lilla Håkan Hellström-resa, Stockholm-Umeå-Östersund-Stockholm

03.46 var vi såhär pigga när vi skulle bege oss mot Centralen.



Vi höll på att missa tåget till Umeå, men Lie taggade till klockan 08.44



Vi skickade små söta meddelanden till varandra på våra Nintendo DS. Lie med sitt fina röda och jag med mitt kära rosa. Nördar? Vi? En aning, kanske



Vi har anlänt till Umeå, klockan 13.20. Gammal feting-jacka och UGGs åkte på i den isande kylan. Glammigt värre!



Vi ställde våra väskor på hotellet och gick ner på "stan", vi satt på en bänk och skådade det fascinerade folket.



Vi tog det lungt på det vackert (?) inredda hotellrummet på Scandic Plaza och laddade upp innan konserten.



Det var konsert. Håkan var lika vacker som vanligt, rutiga byxor (lite för korta, såklart), rutig väst, svart skjorta och självklart, hans bäste vän (efter Hurricane) - gubbkepsen! Det gör ont i hjärtat när jag ser bilderna.

Vi sov.
Vi gick upp tidigt.
Tog bussen mot till Östersund.



Finare inredning på hotellet i Östersund, ja!

Det var dags för konsert - igen! Då glömde vi dock kameran på hotellet och en iPhones kamera i en mörk sal är ingen smashing kombo direkt.



Vi gick på promenad. Käkade lite kinesiskt.



 Här var det vinter, på riktigt! Vi fick flashbacks från i somras när vi var på Yran. Helt plötsligt låg det snö på backen. Det kändes... Skumt.


Det var sjukt mycket folk som åkte skridskor på isen och lekte i snön. Det var underbart!



En häst och släde på isen. Om vi njöt? Ja!



Den här lilla trippen är bland det bästa jag har varit med om i hela mitt liv. Det var verkligen underbart. Jag njöt av varje sekund (förutom när vi inte hade pengar till taxi, men det är en annan historia). Och med Lie har man alltid roligt!


Jag har kirrat en beige skinnpaj!



Jag har köpt en beige "skinn"paj som jag ska ha i vår över vackra klänningar.

På promenad



En dag var vi på PP (pedagogisk promenad) nere vid Hammarby hamnen. Solen sken och det var bitande kyla. Det var underbart! Mer sol åt folket!

Miriam, du är så fin! Vet du det?



Men hur söt är inte min fina vän
Miriam?

HEJ KOM OCH TA MIG!







Igår städade jag och hängde upp lite tavlor på mina annars kala väggar. Nu är det mycket finare och oj så sött jag kommer att drömma. Både Håkan och Hurricane över sängen (de två stora bilderna och nej, de hänger inte sådär snett). Jag har redan drömt om Hurricane. Natten till igår. Det var en fin dröm.

Buddy Holly - gå och se!



I torsdags var jag på Buddy Holly på Göta Lejon. Det var helt jävla fantastiskt!

Jag älskar Gossip Girl... Det gör jag.



GOSSIP GIRL. 5AN. NU!

Snart gäller det!

Om sex timmar går jag upp för att göra mig klar. Om sju timmar åker vi hemifrån. Om åtta och ½ timme sitter vi förhoppningsvis på tåget mot Umeå. Bäst att gå och lägga sig!

ELLE UK Mars 2009



Men hur fint omslag? Jag blev kär... I ett omslag? Hur snygg är inte Gwyneth Paltrow här? Måste ha!

Håkan Hellström i Umeå och Östersund



Imorgon smäller det... OCH på lördag! Hallelujah!

Från Thread Social


Jag bär nästan alltid kjol, speciellt små vippiga saker. DEN HÄR... Den här vill jag ha! Jag tror jag har snöat in mig lite på svart och vitt.

Snälla då? Från Temperley London


Jag vill ha denna snygging, också! Så jävla mycket!

Temperley London, ge mig!



Satan i gatan vad jag vill ha denna! Hur snygg till skinnpaj, svarta strumpbyxor och lackballerinas? Me like. Måste finna någon liknande och det är snarast!

Håkan har förtrollat mig

Hur kommer det sig att hjärtat stannar när Håkan dyker upp i TV-rutan?

Laserdome, grymt!




Igår körde vi laserdome från åtta till tolv, efter det var jag död. Det var sjukt kul!

Om du inte fanns, vem vore jag då?

Det är sex dagar kvar, vid den här tiden nästa lördag är vi på väg till Östersund. Vi kanske till och med har kommit fram till hotellet vid den här tiden. Är på rummet och gör oss redo för kvällens konsert med vackraste Håkan. Kanske missade vi tåget och sitter fast i Umeå. Kanske bryter jag benet när jag dansar så förfärligt åt hans musik, hamnar på sjukhus i Umeå. Lie kanske blir nedslagen av huliganer. Inte fan vet jag. Vad jag vet är att vi kommer ha det så jävla roligt! Håkan två dagar i rad, kanske lite väl bra? Äh, det är så jag säger det. Nu måste jag ringa några samtal och sedan hoppa in i duschen.


När allt är så jävla vackert går man omkring med ett leende på läpparna, som efter det här!



Jag tror inte att det här går att beskriva med ord. Jag kommer ihåg den här kvällen så väl. Hade ett vackert sällskap med mig, Håkan var där, en vacker sommarkväll i juni. Allt var så perfekt, som i en film. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Jag tror att det är nyckeln som öppnar dörren till den där lyckliga känslan. Som ni kan se, inte ett öga torrt. Inte ens mitt.

The Soundtrack Of Our Lives - Second Life Replay (Live P3 Guldgalan)



Men hur jävla grymt är inte det här? Jag får seriöst gåshud. Det finns nog ingen på denna planet som älskar munspel så mycket som jag gör, speciellt när Ebbot spelar (och Bob Dylan). Så äckligt jävla mäktigt! Jag vill bara krama om honom, han ser ut som Ronja Rövardotters pappa.

Ful bild på mig och min dag, hallelujah som HAN brukar säga




Idag var vi på besök på Naturhistoriska Riksmuseet och kollade på låtsasvulkaner och blänkande stenar som man ville ta hem och ställa på hyllan (eller inte). Sedan drog vi till staden och käkade (se bild) på Tasty Thai. Jag lekte rockstjärna och sjöng läskiga Kent-låtar (enligt snygg-Emmy) och snygg-Emmy satt bara där och såg allmänt snygg ut och fotade i princip allt och alla, fifflade med min frilla (vilket bilden resulterar), sedan hookade vi upp med Julia och Felicia som ville käka på Max istället. Sedan begav vi oss mot Orionteatern som ligger precis brevid min skola, där skulle vi kolla på när dansgruppen Bounce uppträdde. Det var grymt! GÅ OCH SE! Herrarnas bara överkroppar var inte att leka med må jag säga. Kom på mig själv flera gånger med öppen mun. Fick säga åt mig själv på skarpen att stänga käften och sluta dregla.

Emmy goes crazy med kameran inne på NK



För er som undrar såg jag ut så här idag, för er som inte undrar... Blunda. Skinnpaj i snöslask. Funkar kalasfint, vem fan uppfann vinterjackan?

En pytonorm på armen?



Snyggaste väskan just nu enligt mig kommer från Chloé och det är en död pytonorm. Det är bra, död åt ormarna! Jag vet dock inte riktigt om jag vågar gå omrking med en sån där dinglandes på armen. Tur, för den är farligt dyr!

Bob Dylan



Oj, vad jag ska se honom. Det kan ni räkna med.

Hur bra?

"Du är för fin för samhället", konversationen slutade med ett snyft.

Ett jävla gnäll

Jag sitter här och väntar. Väntar, väntar och väntar... På? Det är frågan. Kanske väntar jag förgäves. En halvtimme till. Sedan är det dags för mig att natta bädden. Tur att jag har sällskap, Håkan finns med mig på plats. Han existerar endast i datorn, dock. Gossip Girl-boxen får hålla mig sällskap så länge. Jag säger god natt till Håkan, stänger ned iTunes-bibloteket efter ett icke så lyckat köp av The Soundtrack Of Our Lives senaste platta. NU, när man minst anar det så sker detta mirakel. Natten är uppbokad. Skola imorgon. Mors!