HELL YEAH!

Imorgon är det sista dagen jag går i skolan innan jag åker till Rhodos. På söndag bär det av. Det ska bli så otroligt avslappnande och skönt. Jag känner att jag verkligen behöver det här. Det har vart så otroligt tufft i skolan nu på senaste tiden, så det ska bli skönt. Nu ska jag fortsätta att plugga till biologi provet som jag ska ha imorgon, för jag SKA ha MVG på det här provet. Idag har jag plockat ihop allting jag ska ha med mig, det blir en del med alla badkläder jag ska ha med mig. Jag har klippt bort så mycket prislappar från H&M idag så det är inte sant.

Igår var jag och mamma och shoppade. Det blev två berlocker till mitt Thomas Sabo armband. Ett som liknar en förlovningsring med en sten på. Och en bling bling sko. Riktigt nöjd. Idag har man namnsdag också, Pernilla. Så grattis till mig. Jag köpte även en klänning från H&M, en mönstrad. Älskar modellen med långa ärmar och allt. Jag köpte ett par kostymbyxor från Zara som är lite kortare och pös i rumpan. Jag tog några storlekar större, haha! Några... Så jag köpte ett skärp från H&M också, så att de ska sitta uppe. Ett orange, litet, smalt. Riktigt snygg, och orange är ju höstens accentfärg. Det blev ett par vita flipflop tofflor med silverband från Åhléns. Och ett par beiga, ridinspirerade byxor. Nu MÅSTE jag plugga. CIAO!

 
Såhär ser det ut på min säng, med matchande badkläder till max.

Väntar...

Hejsan! Nu sitter jag här i min otroligt obekväma stol och lyssnar på musik. Jag är besatt av låten All I Need av Mat Kearney just nu. Det är it-låten right now för mig. Jag kan inte sluta lyssna på den. Jag sitter nu och väntar på att syster ska mejla över ett arbete som hon har hjälpt mig lite med. Så jag sitter här och väntar på att det ska komma så jag kan skriva klart allt och sedan gå och lägga mig och läsa min bok, Såld som jag håller på att läser just nu. Den är väldigt bra och spännande, kan inte lägga ifrån mig den. Bara igår när jag fick se ett program vid ett-tiden om hoaute couture. Det var ett underbart program med massor av underbara klänningar och även intervjuver av bla Karl Lagerfeld och John Galliano. Otroligt att se hur det är. Det är fantastiskt. Det är riktig konst. Karl Lagerfeld, John Galliano, Valentino och Jean-Paul Gaultier är gudarna av hoaute couture. Sedan läste jag ytterligare lite i Såld. Den är ganska dåligt skriven, men otroligt spännande. Den handlar om en flicka som lovas jobb i utlandet men sedan sålts till en hallik. Den är så hemsk. Det är en sann berättelse. Läs den!

Och nu kom det från älskade syster. BYE!

Jag orkar inte mer

Här sitter jag och pluggar. Just nu skriver jag utvärdering av idrotten (vi har vikarie som lärare just nu) då våran andra gympalärare är pappa-ledig. Ingen vill ha tillbaka honom, det känns så elakt men han är verkligen inte bra. Vi vill ha kvar killen som vi har nu, han är grym. Fick även veta att jag har MVG i idrott (kanske därför jag tycker så bra om honom?) haha, nej så är det inte. Har även vart på kamratstödjarmöte. Vi ska få neonrosa nyckelband nästa termin där det ska vara tryck och stå: Kamratstödjare. Jag ska få bort allt det sista som vi har nu så jag kan träffa mamma på onsdag och shoppa lite till Rhodos. Så det blir först till att skriva recensionen av Djävueln bär Prada som jag skulle gjort igår. Och sedan plugga på biologi, men först ska jag skriva ytterligare lite bra ord om gymnastikläraren.

CIAO!

MOT djurplågeri

Nu sitter jag här och kollar in de senaste nyheterna på Aftonbladets hemsida. Så ser jag ett videoklipp om hajar, där de i Kina tycker att hajfenor är en delikatess. På den videon så får man se hur de skär bort fenorna på hajarna när de fortfarande lever och sedan kastar i dem i havet igen så de får plågas till döds. Det där är för fan förjävligt. Förlåt för uttrycket men det där får ju inte förekomma. Det är ju så otroligt hemskt. Djurplågeri är hemskt överhuvudtaget. Varför ska oskyldiga djur få lida pga oss människor? Det är så otroligt fel!
Stoppa djurplågeri NU!

WOW!

image29

Hur snygga skor får man ha egentligen? De är helt perfekta. Perfekt höjd på klacke, enkla, lagom rund/spetsig tå, galet snygg färg, perfekt platå. Ja, mer perfekt blir det helt enkelt inte. Jag skulle dock inte tacka nej till tröjan heller, solisarna. Okejdå, skulle till och med vilja ha väskan trots att jag inte är något Chanel 2.5 fan! Riktigt lyckat Nicole!

HELLO!

Igår var jag i staden och kollade lite, otroligt skön väder. Efter det så mötte jag upp mamma och pappa vid Pizza Hut så åt vi där och åkte sedan vidare till Cirkus på Djurgården där vi skulle kolla in "Elvis" med förståndshandikappade personer som spelade. Det var så grymt roligt att se, man såg verkligen hur mycket de uppskattade det. Det var riktigt bra :) Sedan åkte jag till Izabelle och skulle fira henne och mig. Vi hade riktigt roligt! Sedan gick vi ut och åkte moppe vid ett-tiden. VI VANN! Haha!

Idag har vi firat mig, med släkten. Riktigt trevligt att ha släkten på besök :)

Nu: LÄSA LÄSA LÄSA Djävulen bär Prada som jag ska skriva en recension om imorgon. Måste läsa klart den ikväll, LYCKA TILL. Har mer än halva boken kvar. Jaja, det SKA gå. Om jag nu ska vara uppe hela natten. På söndag åker jag till Rhodos!

CIAO!

Hjälp

Jag är kär, på riktigt. Och nej, inte i väskan. I en livs levande person.

Kärlek till en väska

Idag är det fredag, det menas med helg. Paris och Band Of Horses för vissa, Djurgården för andra. Men nu är det helg! Den helgen behövs verkligen efter en tuff vecka med provprovprov och inlämningar. Om 8 dagar åker jag, nästan åtta dagar. Det ska bli så skönt att få komma till värmen och havet. Jag har nu köpt 3 st bikinisar som jag ska ha, handdukar är fixade och allt sådant. Det som saknas är solkräm och kläder som man kan ta på sig på kvällen. Det känns totalt tomt på den fronten. Jag känner mig så vintrig, slut med det nu. Men nu har jag bestämt mig för att köpa en väska när jag får mina födelsedagspengar. Helt bestämt, det blir en Louis Vuitton Alma Damier. Jag har spanat in den ett tag nu och den ska få följa med hem, med röd inredning, perfekt storlek. Allmänt perfekt! Inte för trendig, lagom tantig. Och väldigt klassisk. Och så gulddetaljerna, såklart. Men den röda inredningen gör hela väskan, det var det som fick mig att falla pladask för den.


                   My little darling

Jovovich-Hawk klänning



VILKEN KLÄNNING, I think I am in love... Again!


HAPPYBIRTHDAY!

Idag, den 24 maj är det min födelsedag. Jag har än så länge haft en underbar dag som börjas med frukost på sängen av pappa med paket (dock ingen sång) jag fick då en strandväska och ett silverarmband från Thomas Sabo. Jag har bestämt mig för att börja samla på berlocker, det är så förtjusande snyggt! :) Mamma visste inte vilka berlocker jag ville ha, så hon ska följa med mig och köpa de i veckan som kommer. Och så har jag vart i skolan, hade SO prov. Det gick riktigt bra. Och mina kära vänner samlade ihop 8or och 9or i skolan som ställde sig upp och sjöng för mig. TACK BRUDAR, ni är underbara! Ikväll ska jag hem till min syster på middag, trevligt! På lördag ska jag fira med mina vänner, och längre fram med ALLA mina vänner. Nästan alla, de närmsta iaf.
Och på lördag ska jag och familjen även se "Elvis" på Cirkus och äta ute på Djurgården.
Jag känner massor som också fyller år idag, GRATTIS ALLA DOM! Sebastian, Jennifer, Sassa, Berra... Nej, nu har jag glömt någon.


Spring 07 Valentino

 

Valentino Spring 07, en otroligt lyckad kollektion som vanligt. Jag bara älskar den här håruppsättningen med hårbandet och den enkla knuten. Jag skulle dock ha matchat med ett knallrött läppstift. Och jag älskar den röda kappan och skorna på bild två. Sådär övermatchat röd skulle jag lungt kunna se ut en dag på stan. Underbart snyggt!

Regnig dag med sorg i luften

Ja, idag var det en regning lördag. Vad kan man göra då? Absolut ingenting förutom att ligga hemma med en mysig bok och äta Ben&Jerry's vaniljglass. Igår var jag och Miriam på Rix FM festival. Eller Miriam drog efter ett tag så jag blev kvar ensam, det var meningen att jag skulle träffa ett par kompisar sen, men så blev det inte. Så jag stod där i kylan i min vita grovstickade kofta och väntade på Martin Stenmarck som kom sist, yes! Haha! Men han är en grymt härlig person och snygg som ja, gud vet vad. Och Måns, SÅ GALET SNYGG! Idag var det meningen att vi skulle på NRJ in the park också med några andra, men jag skippar det pga av det otroligt obehagliga vädret: Hade jag haft den gröna plast-jackan från H&M hade jag lungt kunnat stå där i regnet och se snygg ut. Men nej, plus att det bara var Snook som är bra. Resten vet jag knappt vilka det är. Förrutom Sunblock, Danny och Vincent.

Jag och Miriam var även och kollade in Kate Moss kollektion för Topshop, men det var verkligen ingen hit. Jag förstår inte charmen med Mrs Moss. Hennes stil är inte äns snygg.

Jag får se vad jag hittar på idag, förhoppningsvis så åker jag väl någonstans och kollar lite. Men nu ska jag se reprisen av Kyle XY. Och sedan sörja att det är sista avsnittet av OC imorgon, forever. DÖR! Jag har följt dessa Newport människor sen första början till sista avsnittet. Jag har suttit bänkad framför tvn alla gånger i ur och skur. Varje onsdag klockan 21.00, söndagar 18.30...

Jag vill ha, vill ha, vill ha!



Åh så snygg klänning från Phillip Lim. Tänk i svart med ett par snygga Louboutin heels. Helt fab!

Chloe Sevigny och Jake Gyllenhaal

image28

Oj så snygg Chloe Sevigny är här på Cannes gala. Kolla in kjolen, skärpet och clutchen. Helt perfekt! Blusen var också hur snygg som helst. Näst intill perfekt. Åh, jag vill ha kjolen! Helt perfekt modell. Och kolla bara in Jake Gyllenhaal, riktigt snygg!

Jag kan inte göra annat än dö

Shoe Platform With Patent SpotMetallic sling back sandalsLeather Slingback Taboo ShoesPlatform peep toe sandalHigh heeled patent shoeDouble ankle strap flat shoeSuede contrast platform shoePlatform sandals with a satin heel

Jag är totalt förälskad. I alla! Från vänster högst upp: Alexander McQueen, Marc by Marc Jacobs, Acne (åh, jag ångrar mig så att jag inte köpte dem när jag var på outlet i Malmö), Chloé, Giambattista Valli, Courtney Crawford, YSL och Marc by Marc Jacobs.

Yes

Nu har jag kommit hem från Götet. Det har vart en trevlig trip med min mor, far och två vänner till dem. De var på Mamma Mia. Jag följde med i sista minuten, fast vi bestämt att jag skulle vara hemma. Så vi åt gott, shoppade lite. För mig blev det bla ett par tygskor, två handdukar (som ska matcha resten av min badoutfit) flipflops, tunika från Kylie Minogues kollektion för H&M (och den matchande handduken) och en svart bikini. Nu är vi lediga från skolan tills på måndag. Det ska bli skönt, det kommer nog bli en del pluggande för min del, men även slappt, RIX FM festival, hjälpa mamma som ska stå i Kungsan, bio m.m...

Jag har hunnit med att praoa sedan jag skrev senast också. På UF, Ung Företagsamhet. Riktigt roligt faktiskt! Det var väldigt mycket att göra innan mässan som skulle vara nu också. Den gick jag och mamma självklart på. Som vi gjort nu i många år. Det blev lite smått och gott. Skulle gått på galamiddag ikväll, men jag orkade verkligen inte. Jag åkte till stan för att skaffa mig någon gala liknande klänning, men nej... När jag satte mig på en bänk vid Östermalmstorg somnade jag nästan. Så det blev ingenting sådant för mig. Det blev Ugly Betty istället.

Nu ska jag gå och ta ett bad, lägga ansiktsmask, hårinpackning, en helskrubbning av kroppen och fixa naglarna som ska bli... RÖDA!

BYEBYE!

I'm in love... Again!

Jag är helt förälskad i denna skapelse från Milly. Och ja, det får bli en enorm bild för att den är så otroligt fab.


Hello Göteborg

Goodbye Stockholm, Hello Göteborg! Nu drar jag till Götet! BYYYYYE!

HEJSAN IGEN!

Ojojoj, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Det är riktigt mycket som har hänt under den senaste tiden. Idag var jag på lunch, min morfar och hans sambo fyller år nu de närmaste dagarna. Så då var vi 18 stycken som blev bjudna på lunch i Hågelbyparken. Riktigt trevligt! Jag invigde mina nya kornblåa skor med kornblå blus, jeans och liten jacka över. Det blåste lite kyligt, men det var riktigt skönt i solen. På tal om bjudlunch så var jag och min vän på Alberts och skulle äta lunch dagen efter valborg. När vi stod vid kassan och skulle välja vad vi skulle stoppa i oss och beställa så sitter det några killar brevid disken i ca 25-30års ålder och säger att de kan betala våran mat. Då säger vi att det inte behövs men tackar så hjärtligt för det. Men de ger inte upp och de SKA bjuda oss på lunch. Han slänger fram en 500lapp, men då hade bara F beställt, men så säger han att han ska betala för mig med. Så visst, han betalar för oss. F tar en varm macka och jag tar en sallad med kräftstjärtar. Mums! Gratis är gott, right? Så där satt vi i timmar och njöt (?) av bomberna som small precis vid Gucci. Jag blev rädd. Tusentals polisbilar tutade förbi oss där vi satt. MYSIGT? Mjo, ganska. Med god sallad, god dessert och trevligt sällskap och härligt miljö så kan det inte bli fel. I lördags när jag gick på stan hela dagen så märkte jag att jag var helt svart. Eller ja, jag märkte det lite innan faktiskt. Haha! Svarta strumpbyxor, mockaskor i svart, svart kjol, svart diadem, svart kappa och svart väska. Min blus var som tur lite blommig, spräcklig. Cremevit och svart (såklart). Tråkigt? NEJ! Skit snyggt! Nu ska jag se Wallander: Mörkret. Måla naglarna i... Neonrosa eller rött? Hm... Återstår att se. Det lutar åt rött. Just nu kör jag silver, men nej... Ändring pga av klädbyte. Så kräsen är jag, målade på det igår kväll. BYE!