Amen tja

Gårdagen var riktigt trevligt. Dock drog folk riktigt tidigt, för tidigt. Jag var kvar hemma hos Bozo och Banne till halv 5, då tyckte jag att det var lägligt att gå hem då det bara var jag, Bozo, Banne, Leif och Alex kvar. De höll på med massa "trolleri" med en kortlek som jag blev galen på. Till sist spelade vi poker. Jag förlorade då gick jag hem. Haha! Nej, men det var riktigt roligt igår! Nu ska jag hem till Maggan för att kolla på resa, då brudarna ska dra iväg i sommar. Det kommer bli riktigt roligt!

Mamma skjutsade in mig till NK idag då jag skulle kolla på en Moncler-jacka, men de var typ döda. Fanns bara för herrar. Dessutom såg jag min hjärtegosse häromdan som hoppade in i sin sprillans nya feting-Lexus med en Moncler jacka, randig tröja, mössa och jeans. Han var fin.
Jakten på jacka fortsätter imorgon, då ska jag in tidigt för att hitta min dröm.

Nu måste jag knata över till Maggan, see yah! Titta på Viva la Bam vettja. MTV, NU! Sweeeeeeeeet!

Robert Pattinson och fest!


Bara för att han är så jävla snygg.

Nu håller jag på att göra mig klar, sedan bär det av mot Banne och Bozo.
Det ska bli skoj!

Den där jävla Robert Pattinson



Men hej snyggve, kan jag få dig?

Min jul var kul

Min jul har varit fantastisk. Allting har vart underbart! En perfekt julafton helt enkelt. God mat, mys, Guitar Hero, familjen och fina presenter. YEY! Fick min älskade klocka som jag så gärna ville ha. Berlocker till mitt Thomas Sabo armband, James Dean-boken som jag ville ha med massor av smaskiga bilder på snyggingen. Massor av nödvändiga småsaker. Imorgon ska vi förmodligen åka till Nacka. Är äckligt sugen på en Moncler jacka plus en pälskrage till. Äh, vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag smyga ut till Lie och någon.
Pussen.

Ge mig Robert, nu!





Jag tror att snyggingen Robert Pattinson och jag skulle vara jävligt snygga tillsammans.

Reklam för Friends



Jag älskar den här reklamen för Friends. De gör helt klart de bästa reklamfilmerna. Resten kan vi lika gärna skita i!

Ge mig kärlek

Kom precis hem. Nu ska vi tala lite om Sveriges mest populära samtalsämne: vädret! Det är äckligt väder ute. Det bara regnar och regnar. Jag vill ha snö! Eller ännu bättre, sommar! Sitter och sminkar mig och fixar håret medans maten står på spisen. Sedan ska jag bege mig mot Lie för att sedan ha sällskap med henne och Alex till Angelica som vi ska till ikväll. Hon fyller nämligen år, så jag har köpt med mig fina blommor som jag och Lie ska dela på.


Tatueringen är klockren!



Kolla in denna snubbes tatuering. Vad säger man? Grym or whaaaaaat? Ett citat från Kents absolut bästa låt. Mannen i den vita hatten (16 år senare). Jag är kär. Stämmer in ganska perfekt på livet. Mitt favoritcitat från den låten vet väl alla om vid det här laget: "Men älskling, vi ska alla en gång dö"

Ett inlägg tillägnat åt min käre vän Lie G Mobil 2

Nu ska jag ut i snön och ringa och väcka Lie. Jag lovar att hon har vart vaken hela natten och precis har somnat... Eller något. Därför måste jag ringa och väcka henne. Ond som jag är. MUHAHAHAHAHAHAHA! Krig hjärtat, krig!



Jag och Lie i hennes mest gravida dagar. Snutten min.


UPDATE: Lie är totalt död. Jag hoppas hon fortfarande lever. Annars blir det jobbigt.

En hemlös berörde mig så enormt

Jag satt på tunnelbanan för en timme sedan. Mot Gullmarsplan där papps skulle hämta mig. Helt plötsligt kommer det en man som ställer sig mitt i gången och börjar prata. Jag sänker musiken som spelar 3AM med Marit Bergman och Kleerup. Han berättade att han hette Lars och var hemlös. Han frågade om någon hade några kronor att bjuda på, kanske lite mat eller lite kläder. Han försökte samla ihop 40 kronor så han kunde köpa någonting, jag vet inte vad. Det var så att han kunde komma in på något hem eller liknande så han kunde få sova med tak över huvudet. Där satt jag som en jävla idiot och tänkte på hur bra man har det. Hur bra jag har det. Jag har tak över huvudet, mat på bordet varje dag, kläder på kroppen, en underbar familj och fantastiska vänner. Vad mer kan man begära egentligen?

Det var en tjej i min ålder som skramlade ihop sina sista småmynt. Han tackade så hjärtligt och gick vidare i vagnen. När han gick förbi mig fick jag en klump i magen. Det kändes som om någon stack en kniv i mig. Jag gav honom inte ett öre. Det är jul. Jag har pengar. Varför kunde han inte få min lösa 20-lapp som låg i väskan? Minst. Jakten hade inte längre vart så desperat för Lars. Jag kände mig riktigt dålig. Jag har aldrig känt mig så otroligt egoistisk och elak som jag gjorde i det ögonblicket. Fyfan för mig. Här med ska jag ge pengar till hemlösa så ofta jag kan. En tjugolapp kanske inte är så mycket för mig, men för de hemlösa är det lilla så mycket mer. Nu ska jag titta på
Bevvan eller läsa min nya bok och uppskatta att jag har en säng att gå och lägga mig i, för nu är jag trött.




Inte Lars.

Legenden Bob Dylan



För er som undrar vad jag köpte idag. Så... Inte mycket. En bok. En självbiografi av Bob Dylan. Kan vara intressant att läsa. En tidig julklapp till mig själv. Tack Pernilla. Varsågod Pernilla.

Sötaste Emmy



Mitt lilla hjärta, du är så söt!

JA!

DET SNÖAR!

Jag vill arbeta inom mode

Här sitter jag och tittar på The Hills. Undrar vad fan jag vill göra med mitt liv. Okej, jag är fortfarande ett "barn" och har hela livet framför mig. Så tittar jag ut genom fönstret. Grå himmel, kala träd, skog skog skog och allting är bara allmänt grått. Jag vill också jobba inom mode. Åka till New York och jobba. Som Whitney, fick ett erbjudande om att få börja arbeta för Diane von Furstenberg. Jag skulle inte tacka nej. Äh, där kommer jag också vara en vacker dag. Drömmar kan bli verklighet. Så fortsätt drömma. Där ska jag träffa min dröm till man med mörkt, ruffsigt hår och med det perfekta skägget. Helst ska han vara en rocksnubbe. Vad ville jag få ut av detta inlägg? Jo, att jag vill arbeta inom mode i framtiden. That's it. Mors!

Sammanfattning av allt jag vill säga

Nytt avsnitt av The Hills uppe på hemsidan. Måste se nu! Sedan ska jag hoppa in i duschen och bege mig mot staden för att handla julklappar (och lite julklappar till mig själv). I helgen händer det mycket roliga saker, det ser jag fram emot! Hittar jag någonting fint till mig själv så visar jag upp det senare. Måste hitta en snygg och varm vinterjacka. Finns det såna? Tveksamt. Biljetterna till Bob Dylan har släppts. Jag hoppas på en tripp till Malmö men favoriten Lie för att se legenden. Och Håkan vill jag se, ska jag se. Minst två gånger. På Alla hjärtans dag spelar han i Östersund. Schweet. Fan, nu blev jag sugen på ost. Adjö.


Get away!

Andra advent idag! Redan! Tiden går så fort. Idag har jag och mamma bakat lussebullar. Yum. Har redan ätit 5 stycken, farligt värre! Två veckor kvar till jul, kan inte förstå det. Imorgon ska jag handla julklappar, skoj! Och kolla om jag hittar en fin jacka, plus päls. Nu ska jag kolla på lite nya avsnitt av The Hills. Adjö.

Thomas Sabo berlock



Bra bild? Nej. Jag önskar mig väskan på bilden till mitt Thomas Sabo armband. Helst blingbling väskan men den kostar fan två lax. Man måste ju vara realistisk, eller hur? HAHA! Onödigt för en berlock, men fin är den. Den andra får man punga ut 500 kronor för.

Jag vill ha en klocka



Den här önskar jag mig i julklapp, har vart och klämt lite på den. Mycket finare i verkligheten. Från Gant.

Robert Pattinson - JATACK!


Robert Pattinson hos Jay Leno



Robert Pattinson. Vilken man. Kolla håret. Jag dör.