Posh, you rock!



Victoria Beckham har tappat klackarna. Jag diggar det! Vad säger du?

Du är min dröm



(Bild tagen i skyltfönstret)

Jag har funnit min drömväska (näst efter
Birkin). Jag fann den i ett skyltfönster 5 minuter efter stängning. Dit ska jag imorgon. Känna och klämma. Kolla in prislappen (antar att det är en riktigt dyr jävel). Dessutom så fann jag min drömkappa idag. Den ska jag ha. Den var dyr, men jag måste. Då kommer jag vara näst intill ensam om den i Sverige då det endast finns 10 stycken i hela Sverige. Sådant tycker jag om. Att vara ensam om någonting.

Jag är kär



Jag har köpt någonting fint, någonting skönt.

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Carine Roitfeld


Burberry Prorsum Fall -07


BP

bp burberry prorsum burberry prorsum ar bp adfs sfsaef burberry awfr aewd

Jag inspireras lika mycket av Burberry Prorsums höstkollektion från förra året lika mycket nu som då. Speciellt bilden högst upp. Grå kappa, brett skärp i midjan, lackhandskar, strumpbyxor och snygga skor med snörning. Och toppar gör jag med en snygg mössa med inspiration från årets höstkollektion skapad av Christopher Baily för Burberry Prorsum.

Burberry Prorsum Fall -08

  
Sugen på att punga ut 14000 kronor på den åtråvärda nitväskan från Burberry Prorsums höstkollektion? Ställ dig på
väntelistan... Och vänta.

Anne Hathaway for W Magazine

ANNE

Dagens önskeoutfit

hkyph

Kappa: Burberry Prorsum
Klänning: Burberry Prorsum
Halsband: Lanvin
Väska: YSL
Skor: Bally

Burberry Prorsum kappa



Jag vill ha en ny höstkappa. Denna från Burberry Prorsum skulle inte sitta fel.

Chloé Fall -08

Chloé

Inspiration från New York Fashion Week

new

Rachel Zoe

ch

Helt plötsligt blev jag sugen på riktigt mörka, utsvängda jeans.

Halsbanden från Givenchy skulle jag inte tacka nej till

ba

ss

hey

Marc Jacobs Serafima

marc
jacobs MARC
En helt vanlig väska från Marc Jacobs. Ingenting speciellt med den när man ser den vid första ögonkastet. Tittar man däremot på detaljerna så är det egentligen detaljerna som gör väskan. Som dessa söta små strassprydda grodor med rosa ögon eller det ljusrosa sidenfodret. Helt plötsligt blir väskan en dröm.

Stella McCartneys fantastiska pjucks är konst

stellaSTELLA
Vissa konstverk gör verkligen så att man inser att mode faktiskt är konst.
Vad tycker ni?

Bob Dylan - It Ain't Me Babe



Älskar videon, älskar låten. Jag önskar att jag levde på den tiden.

Osammanhängande om gårdagen

Gårdagen var riktigt roligt må jag säga. På slutet iallafall. Trots att jag är sjuk. Först mötte jag upp Emmy och så drog vi på fest här i krokarna men det var väl inte sådär lyckat direkt. Jag gick och mötte upp Lie efter ett tag och sen skulle Emmy hem. Hon missade dock tåget så vi gick och köpte en hamburgare. Då kom Kenneth också. Sen drog jag, Lie och Kenneth hem till Bozo. Där var det roligt! Vi lagade nudlar, spelade Guitar Hero och lite sådant. Det var skoj. Nu ska jag plugga. Adjö.


Inte långt kvar

4 minuter kvar. Sedan är det Svensson Svensson, sen ska jag göra mig klar och ut på äventyr med Emmy och Julia. Adjö.


Andreas Kleerup - the man!

Jag är fan seriöst kär i Kleerup. Vilken gud. Hans platta är... GUDOMLIG!
kleerup

Kleerup himself.

Samma nätter väntar alla

Snark. Kom nyss hem. Eller har precis ätit. Idag har jag vart i skolan och det var najs! Så jävla najs! Efter skolan åkte jag in till staden en sväng för att köpa en ny outfit inför kvällen och på vägen möter jag ingen mindre än världens underbaraste David så vi hade sällskap. Underbar prick den där David. Nu ska jag byta om och fixa till mig lite sen ska jag möta upp Lie för att sedan möta upp den andra Li. Sedan bär det av mot festligheter. Eller slottet. Eller något annat roligt. Det är på fredagar det händer. Först och främst lite Beverly Hills säsong två.

En oförglömlig dag, ett oförglömligt möte

Den här dagen, säger jag bara. Jag vet inte ens vart jag ska börja någonstans. Jag kan säga att det här har vart bland de bästa dagarna i hela mitt liv. Jag ska ta hela historien. Från början till slut. Tro mig, det är roligt att läsa. Det som har hänt är verkligen underbara och störda saker. Först och främst skulle jag träffa Lie vid Slussen för att åka till Grönan för att se Moneybrother. Panik som jag fick då jag insåg att det var svinkallt ute sprang jag upp till H&M på Götgatan för att köpa mig ett par vantar (jävligt fula vantar blev det dessutom) och en mössa. Jag springer upp för hela Götgatsbacken, då var klockan runt sex (konserten började åtta). Stressad som jag är möter Lie upp mig utanför. Lala, köper vantar, springer ner till Djurgårdsfärjan som sedan tar oss, till just precis, Djurgården och Gröna Lund. Konserten var grym, inge snack om saken. Så är det bara. Efter så jag självklart ha autograf, en liten kram och en liten bild på mig och kära Anders. Jag och Lie står och fryser häcken av oss. Vakten sa att han skulle komma. Efter ett tag kommer en annan vakt och säger att Grönan stänger för dagen och att vi är tvungna att gå därifrån. Jahapp. Onödigt tänker vi. Men så fiffigt så gick vi utanför där Anders skulle komma ut. Då var det jag, Lie och sex-sju andra tjejer som tänkte samma sak. Där står vi och väntar, väntar och väntar. Efter en stund så kommer han. Anders. Mannen i mitt liv. Jag ropar genast hans namn och han börjar gå mot oss. Gah, knäsvag. Alla var som hökar på stackarn. Men jag fick vad jag ville ha, en autograf på armen, en på min Anders-tröja, en bild på oss och en kram. Den bästa och varmaste famnen i universum. Vilken gud. Äckligt trevlig var mannen också. Efter mycket om och men så hoppar han in i taxin och far iväg. Skakis och lycklig som jag var pallrade jag och Lie bort mot färjan. Tar oss mot Donken vid Slussen och då kommer en snubbe som inte ens kan stå på benen. Han bara faller ihop. Då ringde jag polisen, 112-polisen och talade om hur det låg till. Damen på andra änden sa att jag skulle fråga om han behövde vård. Men det vågade inte jag. Plötsligt ser jag en polisbil utanför så jag springer rakt ut i gatan och haffar den. Så de kör in till kanten, talade om igen hur det låg till. Mannen behövde verkligen hälp, tro mig. Sedan står vi och kollar vad som händer bakom ett hörn, Donken-chefen kom ut och blablabla. Jag ville inte bli inblandad i det där. Sedan så ser vi hur han springer iväg. HAHAHA! Vilket pucko. Aja, hur som helst...

När vi står på Södermalmstorg så kommer en söt snubbe med stort lockigt hår, tjocka bågar och en kamera runt halsen och frågar om han fick ta kort på mig då han gillade min stil. Han plåtade för ett tyskt modemagasin så han bröt så vackert på tyska. Så där stod jag och posade mitt på Södermalmstorg. Sedan la han märke till min Moneybrother-tröja så han sa att jag skulle ta bort håret så tog han kort på den också. Han visste till och med vem Moneybrother var och så berättade han att han hade plåtat på Moneybrothers första gig i Tyskland. Så visade jag min autograf på armen och talade om för honom att jag just hade vart och sett honom på Grönan. Han blev då riktigt besviken att han hade missat det. Han var så söt! Så nu ska jag få bilderna skickade till mig, lägger väl upp de här sen.

Sedan åkte vi till Medis och hälsade på Adam, någon Jonathan och Kajsa en snabbis. Sedan bar det av mot slottet. Älskade slott. Så äckligt tråkigt att inte skånskagruppen står längre. Fan. Norrbotten är ju astrista. Vilka bittra vakter och ändå gick vi runt hela slottet för att finna en ny Jon eller kanske en ny Jonathan. Men icke. Vi lackade ur totalt så vi drog. Mot bättre tider. Dvs till Medis igen. Mycket glatt folk ute idag må jag säga. Träffade en trevlig Alexander på tåget och hans kompis. Träffade en snubbe i min klass och hela hans gäng på typ 8 personer där alla skulle hälsa samtidigt. Uppfattade inte ett namn.

När jag går där längs vägen på Medis, vem ser jag inte då? Jomen lilla Anders såklart. Jag fick hjärtstillestånd och panik. Vi fortsatte knata på och tänkte inte mer på det. Sedan nere i tunnelbanan så kom jag på att jag var tvungen att ta ut pengar till taxin så då gick vi upp igen. Sprang som en dåre för att hinna ifatt Anders, men han var borta. Jag ville ha en till varm kram i kylan. 

Hur som helst, lyckad kväll måste jag säga. Det känns som det har hänt 1000 saker idag, det har det också. Svårt att ta upp allt i bloggen. Svårt att uttrycka sina känslor, men jag tror att ni fattar att vi hade det riktigt roligt iaf, jag och min kära Lie.

Vi såg även att John Lennon har återuppstått. På riktigt. På pricken likt. Näsan, håret... Men allting. Det var John.

Vi har sett typ 50 personer som har sprungit idag. Alla springer. För alla är så jävla stressade i Stockholm. Jag trodde det brann. Det gjorde det säkert också.

Nu slocknar mina ögon vilken sekund som helst. Det blev säkert helt stört då jag skriver de här vid 4 på natten/morgonen. Snark. Måste. Sova. Nu. God natt!

jag och anders

Visst skulle vi passa bra ihop? Vi ser så kära ut. Vi är kära. Förstår inte mitt jävla smajl. HAHAHA! Ser ju störd ut. Anders däremot ser ut som en riktig karl med en bira i handen.


jag

Måltid på Gröna Lund med Anders på magen (och mina snygga vantar, NOT!)

lie

Min älskade Lie.


Nu är det dags för Moneybrother!

Nu är det dags. Mindre än fyra timmar kvar. Moneybrother. På Grönan. Fuck vad bra detta ska bli. Han är verkligen the nr 1. Anders, min Anders. På med Anders-tröjan och andra kläder. Sminka mig och sen möta upp Lie. Det här kommer bli en kväll jag aldrig glömmer. Det ska bli så BRA!

anders

Tog bilden med mobilen i City. Han är bara för vacker.

Jag är kär... I ett par skor

Lanvin

Här är skorna jag snackade om för ett tag sen. I mjukaste skinn, med finaste pärlan. Från Lanvin. Fina va?

Andas

Jag är fortfarande vaken. Det är helt otroligt! Jag kan inte förstå det och oj, vad jag är hungrig. Jag funderar på att gå ner och äta frulle. Men jag vill ha en god frulle med äggmacka och te. Mamma, kom hem! Jag vill ha din frukost! Och jag som aldrig äter frukost, dagens viktigaste mål. Anna Skipper, får jag äta nu? Det är väl morgon? Eller? För mig är det fortfarande natt. Måste måla naglarna, sen ner och käka. Dricka en Red Bull, måste köpa en på vägen till skolan också. Men oj, helt plötsligt känner jag mig stressad. Jag ska lämna hemmet om mindre än två timmar. SHIT! Adjö.

Död

Jag kommer sova så gott imorgon kväll och sedan är jag inne i rätt rytm. Det känns så fantastiskt jävla bra och nu är det bara en timme kvar. Något sådant. Men jag kan ju säga att jag knappt är med, sedan en skoldag på det. Det blir nog kanon!

Hjärnan orkar inte längre

Fortfarande vaken. Magen kurrar. "Du är vad du äter"-Anna Skipper sa en gång att nattmat är inte bra för kroppen. Så jag skippar väl det. Jag sitter istället och skrattar åt världens underbaraste Alex Schulman på 1000apor. Jag dör, han är så äckligt klockren. Nu ska jag måla naglarna och knäcka en tredje Red Bull. Jag dör väl snart, det spelar väl ingen roll om jorden ändå ska gå under snart. Snart mina vänner, snart sugs vi in i ett svart hål. BUUUU! Min teori funkar nog inte längre. Varmt som satan blir det också av laptopen i knät. Måste öppna fönstret. Ursäkta för mina störda inlägg, men jag måste verkligen hålla mig vaken. Det gör jag med hjälp av usla blogginlägg. Förlåt för det.

Snark

För att överleva denna natt gäller det att finna min Beverly Hills-box som måste underhålla mig till halv 6.

I ett moln av musik

Mina ögon vill bara slutas. Jag kämpar emot. Jag är stark, bara jag vill. Somnar nu, vaknar jag aldrig upp. Den känslan har jag enda ut i fingertopparna. Därför försöker jag finna ny, vacker musik som gör mig glad. Som gör att jag aldrig mer vill sova. Som det här, det gör att jag aldrig mer vill blunda. Det är för vackert.



Vi håller ögonen ditåt

Jag kom just hem. Lie och jag satt självklart bänkade vid Obelisken ungefär vid kvart över nio. Vi ville vara lite extra tidiga så vi fick se bytet. Vi skulle ju hälsa på lille Jon. Där satt vi, kyrkoklockan ringe. Inget byte vid tio. Besvikelse. Kvart över kom de. Lite sent, men de kom. Bytet var dock alldeles för surt, Jon var inte där. En riktig besvikelse. I natt anländer han tillbaka till Lund. Han hör inte hemma där, han ska stå vid slottet och bevaka skattkammaren. Fuck. Där dog våran Jon.
Efter två timmar i kylan åkte vi hem, eller till Lies hem och därifrån tog jag en taxi hem till mig. Nu har jag bunkrat upp rejält med Red Bull som ska hålla mig vaken hela natten, för imorgon ska jag till skolan. Kvart över fem ska jag hoppa in i duschen. Kvart i sju lämnar jag hemmet. Till er andra, god natt... För nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag. För er, god natt.

obelisken

Vårat stammishak, den trappan som vi skådar, längst upp.

Posh, för fan?

posh

vic vic

Vad i hela friden har kvinnan gjort med håret? Jag dör. Tantvarning på hög nivå.

Anna Emilia Wahlis, min gud, mitt liv, mitt allt

emilia

Det finns tjejer, och så finns det tjejer. En del tjejer är lite bättre än andra tjejer. Här har vi en av de tjejorna. Dvs tjejen i rosa, den andra "tjejen" är jag.

Män i uniform är sexiga

Jag och en viss kär vän var idag ute och spatserade på staden. Vi gick självklart till slottet där vi fann en vakt som vi blev kära i sist vi var där. Jonathan hette han. Underbar man från Lund som vi snackade hej vilt med. Idag fann vi ytterligare en underbar vakt vid namn Jon. Vi satt där säkert 2 och en halv timme. Vi hade det så mysigt. Som vanligt. Imorgon ska vi dit igen, samma tid, samma plats för att träffa vår nyblivna vän ytterligare en gång. Men nu är det sovdags för mig, för snart ska jag upp igen. Då är det dags för skola. Japp, skola! God natt!

Musik när den är som underbarast

Här sitter jag och tittar på filmsnuttar från New York Fashion Week och mitt upp i allting, vad hör jag inte då? Jo, en låt som jag är smått kär i som jag totalt har glömt bort. Har letat namn och vad den kan heta och nu har jag den. Le Sport - Tell No One About Tonight. Gah, jag älskar den!

Munspel... Det vackraste som finns?

Fan vad jag älskar munspel. Munspelet i Bob Dylans "It ain't me babe" är underbart!

Here I am

Jag kan inte förstå att jag är uppe. Enligt mina beräkningar ska jag stå på benen, redo att hoppa in i duschen om exakt 3 timmar. Snark. Jag blev just grundlurad, jag känner mig som en jävla idiot. Hur som helst, jag och Lie hade grymt roligt idag. Som vanligt. Vi var i gamla stan och så var vi vid slottet och kollade om våran älskling Jonathan till vakt var där. Men nej, det var han inte. Fan. Nu måste jag verkligen sova. Jag tittar på Dirty Sanchez, spelar Super Mario, lyssnar på Bob Dylan och äter godis. Samtidigt! Det är bara sånt jag kan göra. Lyssna på musik och titta på TV på samma gång. Sova var det ja... God natt! See yah tomorrow! Gah, börjar åtta och slutar fyra. Aja, det ska nog gå bra. Sova ja...

Fränt är ordet

olsen

Fränt omslag med Mary-Kate, ELLE september

I ett moln

Nu har jag pluggat färdigt för idag skulle jag tro. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att sedan möta upp min älskade Lie i Gamla Stan. Jag hoppas att det inte börjar regna för jag vill inviga min nya höstkappa. Visar bild later. Puss!

En bild säger mer än tusen ord

skumm ksk saffsaf afafaf sx<dzf afasfa hej geh sdfds

Det här är vad jag och min kära vän Emmy har hållt på med idag. Vi har skrattat, skrattat och skrattat. Här kan vi se vad vi har skapat så vackert på Stureplan idag. Tänk att man kan ha så roligt med hjälp av lite diskmedel. Ja, det var vi som gjorde det. HAHAHAHAHA! Folk såg ut att ha riktigt roligt, de kastade runt med skummet och lekte, TV4 plåtade, andra privatpersoner fotade. Fan Emmy, en oförglömlig dag.

Hej hand

aa

Här har vi min blivande tatuering, där det står "Vi ska alla en gång dö", ett citat från Kents låt "Mannen i den vita hatten (16 år senare). Och det lilla hjärtat är bara fint. HAHAHA, min arm ser smällfet ut.

En dagens outfit, HAHA!

jag jag jag

Såhär ser jag ut idag. Störda bilder, tack jag vet. Jag ville att ni skulle se mitt nya fina nagellack. Nu beger jag mig ut i vimlet.

Jag är kär

colton

Jag tror att jag har funnit min dröm till man. Graham Colton. Underbar musik, underbart skägg.

Markus Krunegård, så vackert.

"Du ska veta att jag fortfarande är kär i dig"


George Clooney och Brad Pitt, världens snyggaste män?

äslkling

Ha. Ha. Ha. Ha. Vad säger man? Jag dog just.

Heath Ledger

miss

Det är  sorgligt.

Jag kan

BLAAAIR!

I vinter ska jag se ut som Leighton "Blair" Meester (mitten) när jag åker skridskor i Kungsan. Som en isprinsessa.

Älskling, jag är kär i dig!

Lars Eriksson. Idol. Vilken gud. Jag är kär. Vill du gifta dig med mig? Då kan du spela dina egna låtar för mig... Hela tiden.


Tomten?

hanii y

Äckligt fin jacka från Hanii Y. Me like!

Charlotte, Miranda, Samantha and Carrie

sex and the city

Som sann Sex and the City-fantast kan jag inte förstå att jag fortfarande inte har sett filmen. Jag skäms.

Ett livstecken från kvinnan i den vita hatten (2 dagar senare)

Nu är det dags för Idol och nagellacksmålning (?), sedan ska jag finslipa på historialäxan som ska in imorgon. Puss!