Munspel, Someday = YES!

Oj, så jag är svag för munspel. Det är så vackert!

Mitt rum

    
    
 

Onödig fakta!
Såhär ser mitt lilla rum ut.
Bild 1 (från vänster): Min TV-bänk där ingen TV existerar. Endast en hög med tidningar, boxar med nagellack, hårsnoddar, hårspännen. Februarinumret av Vogue, levande rosor, Viktor&Rolf parfym, ljuslyktor från Anki.
Bild 2: Säng. Ek. Ikea. Matchande nattduksbord. Pälsmatta. Julstjärna, i januari (den ger så fint ljus), ljuslykta från Söderköping. Underbara lakan från Almedahls. Min lilla hund som jag fick av mamma istället för en riktig. Hm. Bok: "Albert Speer och sanningen".
Bild 3: Några ELLE-tidningar. Ingenting märkvärdigt.
Bild 4: Lite julklappar.
Bild 5: Mitt gardintyg.
Bild 6: Levande, ljusrosa rosor i kristallvas från mormor. Lampa från papps affär. SATC-boxen. Posar så glatt? Ljuslyktorna från Ankis affär.
Bild 7: Min hylla med massor av minnen, gamla saker. Som smyckeskrin från mormor, skor som mamma hade när hon var liten, kanin som mammas farmor har gjort (som luktar mormor), bild på mig själv vid tre års ålder då jag gungar på världens härligaste gunga som världens bästa farfar gjorde till mig på landet i Norrtälje. Sist men inte minst: dockan som mamma gjorde åt mig när jag skulle börja på dagis (den blåa lilla saken).
Bild 8: Samma som bild 6.
Bild 9: Åh, underbara säng.
Bild 10: Favoriten Anders Wendin är uppklistrad på insidan av min garderobsdörr. Blir alltid lika glad när jag öppnar garderoben. Det gör även så att jag vill öppna den allt oftare bara för att se hans sexiga blick. Amen.

Jag trivs som fisken i vattnet. Det är mysigt!

Använd kondom

image605

Denna äckligt snygga t-shirt fick följa med mig hem idag. Den kommer från H&M och är designad av Katharine Hamnett. Detta är en välgörenhetskollektion mot AIDS. Jag som tycker det är viktigt med välgörenhet, kunde inte motstå denna. "Use a Condom". På köpet fick man även ett paket med kondomer. Inte för att jag har någon användning av dem då jag lever i celibat. Not. Till er som inte lever i celibat. Ett hett tips: ANVÄND KONDOM!

Muffins!

image604

Om jag tycker om muffins? En aning. Denna är choklad med kräm innuti. Mums! Från American Cookies såklart!

Something beautiful

Skola idag. Surprise? Det var riktigt roligt då vi fick spela teater på SOn. Alltid lika roligt med teater. När jag slutade skolan kom pappa och hämtade mig. Vi åkte och hämtade bilen då Emilia hörde av sig och frågade om jag ville möta upp henne en sväng. Självklart gjorde jag det. Pallrade mig in mot staden. Uppdrag på Medis. Gick runt en hel del. Gick förbi Berns, fashion week är i full gång och man var ju lite avis. Ett par svarta Balenciaga-ispirerade jodphurs fick följa med mig hem. Jag älskade dem! Även fyra knippor ljusrosa rosor från Hötorget. Nu står de så vackert i mitt rum och doftar gott. Det är verkligen någonting speciellt med levande blommor. Helt plötsligt blir man så otroligt kreativ. Men nu blir det till att måla naglarna röda och kolla på "I huvudet på Gynning" (gosh, I like her). God natt!


Something good

Idag har vi valt gymnasium i skolan. Jag valde endast två val för tillfället. Det blev Sågbäck - Design, inredning och entreprenörsskap som första och Norra Real - Kultur som andra. Får se hur det blir med resten. Nu ska jag kolla klart på Design: Simon och Thomas, som förövrigt är mina favoriter inom inredning (vad gäller TV-program).
ADJÖ!

Äckel

Det är aldrig någon som tar det jag säger seriöst. Jag börjar bli jävligt trött på det nu.

Jag vill bara göra detta

  • Skaffa hund
  • Tatuera mig på handleden
  • Gå på festival
  • Gå på museum
  • Springa i högklackat på Skeppsbron till Säkert! - Allt Som Var Ditt
  • Gå fram till en snygg kille på stan och ge honom blommor
  • Knacka på hos Anders Wendin och säga att jag är kär i honom (jag vet vart han bor)
  • Köpa en ny väska
  • Öppna en colaflaska inne på Konsum, dricka upp den och gå därifrån
  • Ha tjejmiddag
  • Vara ute hela natten och kolla på stjärnorna
  • Rädda livet på någon med hjälp av mun-mot-mun metoden
  • Träffa Peter Stormare
  • Åka på modevecka i New York
  • Resa till Nya Zeland
  • Köpa en ny TV

En del saker vill man bara göra, som detta.


Kladdkaka

Jag har precis slängt ihop en kladdkaka. Det ska bli gott.

Elias one man band

Musiktips i långa banor. Elias Åkesson. Elias one man band. Han sjunger och spelar allting själv. Fascinerande! Underbar musik i precis min smak. Än så länge är han rätt så okänd, men alldeles nyss när jag satte på TVn så var han med på ett inslag på 1an. Jag blev kär. Plus att jag är en sucker för munspel. Det är så otroligt vackert!

Vart tar dagarna vägen?

Är det bara jag som alltid känner denna tidspress? Det finns inte den tiden jag behöver för att hinna med allting jag vill göra. Jag vill gå på museum, göra olika utflykter, måla, fixa med min scrap-book, plugga... Ja, det finns massor som jag vill göra, men inte har tiden till. Har ingen aning om hur jag ska kunna lösa det. Det gäller att prioritera. Jag måste nog lära mig det. Finns det kurser i sånt? Tillslut slutar det med att jag sätter mig framför TVn, det blir helt enkelt för många alternativ att välja mellan.

Hej där sötnos

image603

Välkommen till familjen, älskling!

Jag vill gå på cirkus

image602

Världens sötaste vovve! Ge mig!

image601

Shar Pei, hundarnas hund. När jag såg en livs levande Shar Pei valp utanför Dramaten, dog jag. Det var det sötaste jag sett i hela mitt liv. Alla rynkor bara gungade omkring. Jag blev kär. Idag hittade jag en pålitlig uppfödare. Det låter även som en hund för mig. Frågade mamma och pappa, de kollade på varandra och svarade inte. Med ett stort flin på läpparna. Jag vill ha en Shar Pei. Jag ska ha en Shar Pei.

Marigay McKee in british Harper's Bazaar

Köpte brittiska Harpe's Bazaar igår med Leona Lewis på framsidan. Innuti tidningen, på sidan 64, så finns det en bild på en kvinna vid namn Marigay McKee. Jag måste bara säga att hon är äckligt vacker. Med en blå klänning i siden med pälsärmar, matchande skor med fet platå och en matchande midnattsblå Hermès Kelly väska som är krokopräglad. Perfekta lockar i håret. Och det mest fantastiska leendet så man blir lycklig. Kan inte sluta skåda denna bild. Den får sitta på hedersplatsen i min scrap-book, med extra många silverstjärnor.

Stormare, ta mig med storm

Jag vet inte vad. Men det är någonting med den där Peter Stormare. 54 år. Jag tror jag vill inleda något slags förhållande med honom. Jag är nog kär i honom. Han är underbar. Jag tror vi skulle bli ett bra par tillsammans. Stor intervjuv med honom i nya King, otroligt sexiga bilder då han är klädd i rutig skjorta. Lite skogshuggar-aktigt. Jag sprang fram till tidningshyllan då jag såg hans vackra ansikte som lös upp hela 7-Eleven. Hans blick. Kan man tycka att en 39 år äldre man är snygg? Nej. Snygg var nog fel ord. Jag kan inte sätta ord på honom. Charmig, såklart. Men det är någonting mer. Kan dock inte sätta fingret på vad det är. Jag vill se honom. På stan. Han ska då få en fet puss. Jag tror förövrigt att jag har sett hela Sveriges kändiselit. Förutom Stormare och Persbrandt. Mina två största favoriter, men en dag. Tro mig. En dag...

image599

Nu är det krig

Jag stod inne på Nathalie Schuterman, besvikelsen var enorm då inte väskan fanns kvar. Inget mer med den saken. Helt plötsligt så står det en sådan i lila. Den perfekta lila färgen. För en vecka sedan så var det en tjej som höll i en sådan väska, en lila. Hon köpte den. Mitt framför ögonen på mig. Puts väck. Vad gjorde jag? Surade såklart. Men idag fanns den där. Hade jag mina pengar med mig? Nej. Såklart att jag inte hade. Gick dit en kvart senare. Borta. Den fanns inte kvar. Men vad skulle jag göra? Det är väl min vanliga tur antar jag.


Hej älskling

Nu är det såhär va, att jag har hittat den ultimata vårjackan. Den är underbar och jag är kär. Kär, var ordet. Perfekt modell, längt, världens finaste krage, rutig (svart/creme och grå). Den är smashing. Måste ha. Visar bild när jag har köpt den. Perfekt till svart kjol, då blir det sådär härligt Chaneligt.

Nu bär det av till Jess. BYE!

Dans är roligt!

Kom precis hem från skolan. Vi har haft dans och det är nog det roligaste som finns. Vi ska uppträda till Grease Lightning. Helt otroligt roligt! Och vilket tempo! Här går det undan, kan jag säga. Svettig blir man dessutom. Nu blir det hopp in i duschen och göra sig iordning, sedan bär det av mot staden. Ciao!

Moneybrother @ Parksommar



Bästa musikminnet i mitt liv. Parksommar på Skansen med underbaraste Emilia.
Moneybrother gör en cover på Eldkvarn - Fulla För Kärlekens Skull. Det är vackert. Gråtfärdig är vad man blir.

Lista igen

Vad blir ditt namn baklänges:
Allinrep

Platt eller lockigt hår?
Platt

Har en dröm gått i uppfyllelse:
Oh ja

Vad har du för startsida på internet:
Aftonbladet.se

Vem ringde du senast:
Pappa

Tycker du att sengångare är söta:
Nej

Har du haft vattenkoppor:
Ja 

Har du någon gång testat karate:
Nej 

Vilken mobilsingnal har du:
Moneybrother - They Building Walls Around Us Now

Minimorötter eller pommes frites:
Pommes Frites

Vad längtar du mest till just nu:
Våren

Vilken tv-serie är bäst:
OC, Prison Break, Ugly Betty och I huvudet på Gynning (älskar henne) 

Kan du gå ner i spagat:
Nej, men jag kunde när jag var mindre

Vad är du mest rädd för i hela världen:
Döden

Har du varit kär i en kändis:
Oh ja

Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Ja

Vad ska du döpa dina barn till?
Wilma och Theo


Sol eller snö:
Sol


Är du mörkrädd:

Ibland

Ljust eller mörkt när du ska sova:
Mörkt

Godaste drickan till frukost:
Juice

Duscha eller bada:
Duscha

Kan du ditt mobilnr utantill:
Självklart

Sjunger du på toan:
Alltid 

Är du höjdrädd:
Lite skakis blir jag allt 

Vilket land vill du åka till:
Nya Zeland


Vad var det senaste som fick dig att skratta:

När pappa berättade om en galning

Vad tänker du göra nu:
Sova? Plugga? Beverly Hills? Jag vet inte!


Lista

Regler:
1. Ställ in iPod/mp3:n på blandat/shuffle.
2. Byt låt efter varje fråga.
3. Skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

Då var det bara att börja...

1. Hur mår du idag?
Feist - La Sirena

2. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Kaiser Chiefs - Heat Dies Down

3. Hur ser dina vänner dig?
Säkert! - Någon Gång Måste Du Bli Själv

4. Vad är ditt livs themesong?

Mando Diao - Your Lovers Nerve

5. Hur är skolan för dig?
The Verve - Bitter Sweet Symphony


6. Hur kan du komma framåt i livet? 

Coldplay - Till Kingdom Come

7. Hur kommer imorgon vara?
 The Beatles - Rocky Raccoon


8. Vad är det bästa med dina vänner?
Muse - Plug In Baby

9. Vad finns i lager för nästa vecka?
Mat Kearney - Crashing Down


10. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
The Donnas - Take It Off

11. Vilken sång beskriver dig bäst?
The Shins - Phantom Limb

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
 Hot Hot Heat - Touch You, Touch You

13. Hur ser världen på dig?
The Shins - We Will Become Silhouettes

14. Vilken är din oturs-låt? 
Gary Jules - Mad World

15. Vilken är din tur låt?
The Beatles - So Happy Together

16. Har du en djup och mörk hemlighet?

Coldplay - Spies

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Razorlight - Something To Say

18. Kommer du nånsin ha barn?
Band of Horses - Is There a Ghost

19. Vad ska ditt första barn heta? 
Damien Rice - 9 Crimes

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

Band of Horses - Monsters

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Moneybrother - Down At the R

22. Vad är några tips till mig?

Håkan Hellström - Magiskt men Tragiskt

23. Hur kommer du att bli igenkänd?
Kent - Colombus

24. Vad är dindanssång?
Eels - I Need Some Sleep

25. Hur kommer sommaren bli?
Babyshambles - Delivery

26. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Kaiser Cheifs - Ruby

(Jag vet att man bara skulle skriva låten, men se det som lite musiktips)


Lovisa Burfitt, what else?

image598

Dagens önskeoutfit

image597

Så här kändes det idag, sådär härligt vårigt!

Kappa: Vanessa Bruno Athe
Skor: Giuseppe Zanotti
Armband: Tiffany's
Jeans: Chloé

It's Vogue US fuckers

image596


             

Give me a smile

image578

Ganska komisk bild. Dita von Teese, Claudia Shiffer och Victoria Beckham på Roland Mourets modevisning.

Du är så äcklig

Nu måste jag plugga. Imorgon bär det av mot landet med papps efter skolan. Får se vad kvällen har att erbjuda. Något riktigt fantastiskt hoppas jag. Fredagar är veckans höjdpunkt! Nu blev jag sugen på att starta ett rockband.

Promenix på g

Nu ska jag ut på en lång promenad. Bland skog och hästar. Musik i lurarna. Det känns som en vårdag i april med 11+. Kan det bli bättre?

Prada Fairy Bag

image577

Prada Fairy Bag. Pradas väskor  i vår är illustrerade av James Jean. Ska man ha en sådan så gäller det att skynda sig. Samlarobjekt är vad de är. Oj, så en sådan skulle trivas bra i min "samling". Vackra älvor. De släpps i limiterad upplaga och kommer att kosta 2290 dollar. Tomten?

Lovisa Burfitt, you make me smile

image574

Here I am

image573

Bara för att jag är så söt och för att det var så vackert väder.

Dagens låttips



Dagens låt är klockren och visa min lycka. Det får bli Someday med The Strokes. Inga ord behövs!

Grr

image570

Christian Bale, snygg or what?

You make me happy

Jag blir lycklig av att äta räkor, titta på stjärnor, dofta på blommor, äta apelsiner, gå på museum, lyssna på underbar musik och sitta vid havet.

Sasha Pivovarova for Vogue

image565

   

Sasha Pivovarova för Vogues februari nummer. Helt galet snyggt! Favoriten är den bilden med den blommiga Balenciaga klänningen och så har man tagit upp det oranga i den med en smashing ögonskugga i samma färg.

Dagens önskeoutfit

image564
CITY CHIC!

Klänning: Chloé
Väska: Chloé
Armband: Tiffany's
Jacka: See by Chloé
Skor: Christian Louboutin
Kaffe: Starbucks (right from Seattle)

Heath is dead

Igår kom den tragiska nyheten ut om att Heath Ledger har avlidit. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är stum. Han var en av mina favorit-skådisar. Hur han dog vet man inte. Han hittades död i sin säng, endast 28 år. Jag är i chock. Fan! Vila i frid.


Städning och sommarjobb

Har precis skrivit en liten "att-göra-lista" med saker som ska utföras idag. Jag har avklarat ett moment som var att söka sommarjobb på Sports Camp. Check. Nu är det städning i detta lilla rum som gäller. Och tro mig, det behövs.


Dagens bild

image563

Dagens låttips

Vill bara tipsa om en "dagens låt" som är Säkert! med låten "Är du fortfarande arg?". Vacker låt med en text som är så oväntad. Sån musik gillar jag. Jag hatar musik med en text som är "I love you, I hope you love me back. I cried over you all night long"... Ja, ni förstår. Tönttexter tål jag inte. Den finns tyvärr inte på youtube men ni får väl fixa fram den på något sätt.
Förresten så är jag nog kär i Säkert!. Anna Norlin är underbar med sina fantastiska texter som gör så att man smälter.

Sommarjobb och annat arbete

Jag måste nog plugga nu. Jag har verkligen ingen lust med det just nu. Vill bara ligga i sängen och kolla på Beverly Hills. Men först och främst ska jag ta tag i saken om att fixa sommarjobb. Så nu ska jag söka till Sports Camp och vara b-ledare. Jag vill verkligen!

It's Lovisa Burfitt, sir

image562

Victoria Beckham for Marc Jacobs

image559

 

Victoria Beckham för Marc Jacobs. Jag vet att alla har skrivit om det här men jag måste ändå få uttrycka mig om min åsikt som lyder följande: jag förstår ärligt talat inte det här. För det första så tycker jag att Victoria Beckham är helt fel person att marknadsföra för Marc Jacobs. Även om idén var nytänkande och rolig så gillar jag det inte. Det ser så taskigt ut på något konstigt vänster. Nej, personligen så gillar jag det inte. Även om jag är ett stort fan av Victoria Beckham för övrigt. Det känns mer som det är mer Posh än Marc Jacobs. Och det ska väl ändå inte vara tanken?

Stella McCartney goes flowers

   

Ingen har väl missat att det är blommor som gäller till våren. Stella McCartney visar fantastiska klänningar i härliga färger och i skira material. Banbrytande med blommor till våren? Men visst är det allt härligt. Hur mycket man än vill ha en ur Stellas kollektion så får jag nog satsa på en budgetvariant. Topshop har riktigt fina, blommiga klänningar till ett betydligt bättre pris.

Chanel's Night of Dimonds Dinner

     

Blake Lively, Ellen Pompeo, Hana Soukupova, Helena Christensen, Liya Kebede och Selma Blair är bara några namn av de trehundra gäster som var bjudna på Chanels middag. Alla var självklart klädda i svart och vitt. Jag tycker att Liya Kebede helt klart var snyggast.
Vem tycker ni var bäst klädd på Chanels middag?

Ta en klunk

Nu ska jag traska in i mitt rum, tända ljus och lägga mig i sängen och skriva klart min debattartikel om gatuvåld.

Dolce & Gabbana is fab

image545

Dolce & Gabbanas reklamkampanj är underbar!

Pernilla Picasso?

Idag har jag och mor min vart hos morfar. Alltid lika trevligt! Vi pratade såklart om konst då han har världens största konstsamling. Hela lägenheten är full av vackra tavlor. Knappt så att man ser väggen. Jag har även fått en tavla av honom som han själv har gjort, vid namn "Lady red in bed" och ja, ni kan ju gissa varför den heter just så. Själv blev jag väldigt inspirerad när jag var där av att själv försöka. Har länge sagt att jag vill ha ett eget stafli, penslar och allt sånt. Så när jag och mamma åkt från morfar så åkte vi och köpte det. Så nu har jag provat lite. Dock inte på dukarna. Jag vågar inte riktigt än. Jag flar fortfarande på vad som ska vara just mitt signum. Måste få till min personliga touch.

  

Hui sui musa

image540

Jag vill tatuera mig

Idag när vi var och köpte sushi så tog jag upp ämnet tatuering med mamma. Jag berättade att jag ville tatuera mig. Endast något jättelitet på handleden. Jag tycker att det är grymt snyggt när det står någonting. Något budskap eller personligt. Så jag sitter och filar på lite idéer. Nu gäller det bara att pusha mamma. Jag kom med massor av argument. Hon trodde säkert att jag var oseriös. Men alla får ju pierca sig och det är jag inget större fan av. Har aldrig riktigt vart det av tatueringar heller. Men det har kommit nu på sista tiden. Jaja, vi får väl se hur det blir med den saken.

Inspiration

                       

Ylandet ekar i mitt huvud

Oj, nu är det någon/något som ylar utanför mitt vidöppna fönster. Jag hoppas att det är några barn eller liknande och inte en varg. Fast jag gillar vargar, så det får vara en varg. Men en varg i Stockholm? De enda vargarna man ser i Stockholm är på Skansen (finns det vargar på Skansen?) och på människors kroppar, som ett värmemedel i så iskalla (?) Sverige.

Update: Jag tror att det är någon som har fest. Eller är det vargen?

Världens godaste muffin

image515

Här har ni min lördagsmat. Världens godaste muffin från American Cookies. Den är helt fantastisk. Det är en chokladmuffin som är doppad i vit choklad och så är det kokos på toppen. Den bara smälter i munnen.

Hej skor

Kommer ni ihåg Zara-skorna som jag skrev om att jag hade köpt förut? De fick åka tillbaka till affären efter många om och men. De skulle nog aldrig sitta på mina fötter då jag skulle se ut som en skyskrapa om jag gick med de på stan. Hur som helst så har jag gått och spanat, ångrat och... spanat. Jag såg att de var på rea och kostade bara 500 kronor istället för 1000. Tyckte fortfarande att det var en aning mycket då jag aldrig skulle använda de. Men så igår. 299 svenska riksdaler. Jag kunde inte låta bli. Så nu står de här, alldeles brevid mig och lyser med sin närvaro. Och ja, jag kommer att använda dem. Vi är förälskade.

  

Louis Vuitton S/S 2008

  
  

Louis Vuitton S/S 08

Jag har bara en sak att säga: PERFEKT!

Dagens låttips



Jag förstår att ni har saknat mina musik-tips eftersom att jag har outstanding musiksmak. Nu är de tillbaka. Bättre än någonsin och här har vi då en låt av min favorit Damien Rice. Ingen som har missat det, hoppas jag. Hur som helst så är den här låten helt otroligt vacker. Den har spelats sönder i min iPod nu när vintern är som mest grå. Lyssna och njut, den är fantastisk. Speciellt då tiden är 3.50. När han sjunger "I can't take my mind off of you". Det är så mäktigt. Befriande. Damien, vill du gifta dig med mig?

HE IS SO DAMN HOT

Luke Perry är sexig i Beverly Hills.

Dagens önskeoutfit

image505

It's all about Chloé.

Prada goes flowers

  

Pradas vårkollektion -08 är sådär sprudlande underbar. Med härligt dova färger samt färgklickar som sticker ut här och var, som gör det hela ännu mer intressant. Mönster såsom blommor och härligt material på klänningarna. Sminkningen passar perfekt med de grovt sotade ögonen som bryter av de annars ljuva och snälla klänningarna. Även om jag är mer för lite mer minimalistiskt än detta då jag inte är ett stort fan av utstickande strumpbyxor och liknande. Men detta är fantastiskt. Låt dig inspireras inför den kommande våren.

Ge mig zexi Zac

image501

Zac Efron? He is a fucking man! Damn. Sexi!

Böcker i sin konst

Nu är jag extremt sugen på att läsa en bok. Lånade "Ondskan", som är skriven av Jan Guillou, i skolan idag. Men sedan hittade jag en bok här hemma som jag blev ännu mer sugen på att läsa. Den heter "Albert Speer och sanningen" och är skriven av Gitta Sereny. Den är på cirkus 800 sidor, om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag har tålamod att läsa en så pass tjock bok. Men jag ska försöka, se det som en utmaning.
Nu ska jag snosa. Jag ska försöka läsa några sidor innan jag slocknar. God natt!


Mr Louboutin, be mine and make me some shoes

Jag vet minsann vad som döljer sig på Nathalie Schutermans lager. Ett gäng med perfekta Christian Louboutin espadrillos. I sommar vill jag ha ett par röda eller svarta. Jag ska ha ett par. Nu vill jag bara att rean ska vara över. Vill spana in vår-nyheter. Dvs, Louboutin espadrillosarna. De stod staplade på världens hög, därför måste det finnas ett par till mig. I 40. Efter de inte görs i fucking 41.

image500

HAHAHAHAHA! Komiskt. Stört inlägg. Läs inte!

Haha! Kollade in statistiken. 13/1-08 hade jag 11 unika besökare. 14/1 hade jag 53 unika besökare, 68 unika igår och 42 idag? Är det ett skämt eller? Haha! Undrar hur det kommer sig? HAHAHA! Jag tror det har blivit något slags error. Världens nivå-kurva. Är det för att jag skriver lite svengelska? Bye dudisar!

image499

Vackert - jag vill också vara färg. I vår. Sommar. Hello colours!

Times

Har just flyttat på datorskärmen, fan så mycket space det blev. Skönt. Nu har mitt egna lilla place där jag kan sitta och göra mina läxor så duktigt, så duktigt. Kollade på en film som mor min har tagit fram på jobbet för ett tag sedan "I nazismens spår" tror jag att den hette. Vilken film. Där en kvinna som var fången på koncentrationslägret berättade om det för gymasieelever som var där. Det var så hemskt så att tårarna nästan, nästan, föll ner för kinden. Nu blir det lite NO-plugg. Lyssna på Nerina Pallot - Sophia. Ni vet den där reklam-låten. Jag gillar den. Den påminner mig om en del stuff.

Festival-Martin, rakt in i hjärtat

Förut i eftermiddags såg jag en film som jag säkert har sett tusen gånger; Festival. Måste bara konstatera att i sommar ska jag på festival och en annan sak. Jag är helt förälskad i Martin Aliaga. Vissa scener vill jag bara dra ner honom på en gräsmatta. Han är så snygg på något sätt. Synd bara att han är tillsammans med Josefine Crafoord. Ja, jag är lite smått kär i den filmen. Och speciellt i Martin "Marc" Aliaga.
 

image498

No Muse

För er som vill veta; det blev ingen väska. Underbara YSL Muse var slut i lack på Nathalie Schuterman och fanns bara i krokopräglad och den var inte lika snygg. Jag fortsätter och vänta tills någon annan skönhet kommer upp. Alma finns fortfarande kvar i mina ögon. Så, jag vet inte? Vi får se.

Ingen förstår

Du stack en kniv i mitt hjärta och vred om hundra gånger. ont gör det. Om du bara kunde förstå.

Taggad till max!

Jag borde egentligen sova men jag vill verkligen inte. Är så otroligt sugen på att plugga så det finns inte. Borde kanske passa på? Jag vet inte om det är för att min väska fortfarande finns i butik och det är 50% off. Exakt den modellen, färgen och allt som jag vill ha. Är så exalterad. Jag vill köpa den imorgon men jag slutar så sent. Jag måste. Om jag så ska prostituera mig för att få fram de sista pengarna som behövs. Jag borde egentligen ta ut på mitt sparkonto, för de fesna (är det ett ord?) pengarna som fattas så är det en piss i Missisippi om jag tar ut på mitt konto. Jag är ju typ miljonär på mitt sparkonto (ska jag verkligen tala om det på bloggen?). Nästan miljonär. Hur, vet jag inte. Jag fick en chock. Så... Vi får se. Men nu ska jag nog plugga lite. Kanske lite spanska? Eller så gör jag det imorgon. När jag har köpt väskan. Om jag inte gör det. Så ska jag aldrig plugga mer i hela mitt liv. Eller något sånt (?). En till sak: Patrick Parks låt "Silver Girl" är amazing. CIAO!

Jag är nog glad

Datorn är upptaterad och funkar galant. Behöver inte starta om sjuttioelva gånger längre. Det känns fantastiskt! Är så extremt varm. Har fixat i badrummet. Igår var jag och mamma på Hemtex och köpte massa nytt till badrummet. Jag fick bestämma färger. Det fick bli brunt och turkos, fint! Så jag har hängt upp alla handdukar, fixat med den turkosa tvålpumpen, satt upp det turkosa duschdraperiet och hängt upp en brun krans med löv. Det blev så snyggt! Syster och Peter var just här och vi kollade på bilder från deras Thailand-resa. Vilket paradis. Jag vet dock inte om jag skulle vilja åka dit på grund av turismen. Fullt av svenskar och hur roligt är det?
Igår var jag med Emilia. Det var underbart. Jag älskar den bruden! Vi gick säkert 20 mil.
Nej, nu ska jag göra någonting. Kolla på Beverly Hills och dricka cola tror jag. Adjö!

Nicole och Joel blev föräldrar i natt

image497

I natt födde Nicole en dotter, som fått namnet Harlow Winter Kate Madden.
Jag undrar hur hon kommer bli som mamma, ingen
Brittan hoppas jag.

Sing it

Jag känner mig ledsen och besviken men samtidigt lycklig och glad!

Spring... Where are you? I miss you.

image494

 

Inspierande bilder som jag gillar skarpt. Färgstarkt och uttrycksfullt! Är helt förälskad och längtar till våren mer än någonsin. Vackra klänningar i sprudlande kulörer. Jag kommer vara ännu gladare när det är vår. När man känner att solen börjar steka på ryggen. Första blomman. När knopparna på träden ploppar fram som ett underverk.

Grenar och blad

image491

Jennifer Connelly för Balenciaga. Jag höjer flaggan och hurrar.

DAMN GIRLS!

image489

  
  

Bad girl?

Jag sitter här och funderar. Jag vill tatuera mig. Har ritat ett extremt litet hjärta på min handled med min glittereyeliner. Jag vill tatuera in ett litet litet hjärta på handleden. Eller en bit nedanför tummen, på sidan av "kycklingbenet". Fan så snyggt. Jag vill göra det i smyg, i hemlighet. Ingen får veta. Inte mamma. Inte pappa. Jag skulle nog aldrig våga. Men jag vill. Oj, så jag vill. Fast det är ju olagligt att tatuera sig på händer och fötter i Sverige. Fan. Äh. Någon ska jag väl hitta som vill vara lite olaglig. Och så vill jag på festival. DAMN! Jag är så taggad. Är riktigt sugen på att åka på festival. Arvika. Hultan. Eller något sådant. Peace.

Filosofi med punkt

Att Lars Winnerbäcks duett med Miss Li blev utsedd till årets låt på Grammisgalan igår är helt korrekt. Vilken vacker låt! Det är en sådan låt som man bara kan luta sig tillbaka i stolen och bara lyssna och njuta. Känna pirret i magen och bara känna sig allmänt lycklig. Man kan inte göra något annat. Eller som att sitta på Skeppsbron en stjärnklar natt med iPoden i högsta hugg och bara sitta och... Bara sitta. Njuta. Det är underbart. Det är livet. Filosofi.

Suspicious questi

image476

Mitt gymnasieval nr 1

  • Har du ett intresse för färg, form och inredning? - JA!
  • Skulle du vilja jobba med design, inredning eller som dekoratör? - JA!
  • Drömmer du kanske om att starta eget designföretag någon gång? - JA!
  • Har du funderat på estetiska programmet, men tycker att kreativa uppgifter blir ännu roligare när de anpassas till verkligheten utanför? - JA!

Är det bara jag som tycker att detta program är som gjort för mig? Här har vi mitt absolut förstahandsval ang. gymnasie. Det är perfekt! Design, inredning och entreprenörskap. Om jag inte kommer in så dör jag. Eller vänta... Jag ska komma in. Tro mig, jag är envis.


Hej Emilia

Imorgon är det fredag. Då vill jag leka med Emilia. Men hon ska säkert vara med den där Bfan. Måste fråga. Hon är söt.

DU FÅR ETT EGET INLÄGG ÄCKEL! <3

Grammisgalan, I'm proud Salem Al Fakir

Grammisgalan. Vad är det jag alltid har sagt? Att Salem Al Fakir är ett underbarn. Är det bara jag som tycker det? Tydligen inte. Hur många priser vann han? Hm, det var väl en hel jävla massa olika priser. Jag satt och skrek varje gång han vann, pappa skrek med mig. Årets bästa låt var helt klart rätt: Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu. Underbar låt. Men Salem, efter The Ark? Vilket skämt, svenska folket.
Jag är nöjd. Säkert! fick också pris. Go Anna! Men Moneybrother? Har du gått och gömt dig Anders? Jag saknade dig älskling. Amanda Jensens låt var en FLOPP! Hemsk. Hur som helst, nu är det dags för mig att kolla på Beverly Hills. Imorgon ska TVn ut ur mitt rum. Den tjuter, är fet, förstör tapeten och TV-bänken. Plus att jag kollar på TV hela natten om den står där. Adjö!

image475

Victoria's Secret, alltid lika fascinerande

Victoria's Secret. Damn! Alessandra Ambrosio. Vilka ögon! Whata body. Men nu till det jag skulle säga. När Seal uppträdde med låten "Amazing". Vad mäktigt det var! Vilken stämning! Jag hade inte tackat nej till att sitta där på frontrow med Carine Roitfeld och Eva Longoria. Klappa med. Skrika lite när favoritmodellen kommer ut på catwalken. Jag tror faktiskt jag skulle passa in där bland alla andra supermodeller. Om några år, när jag svält mig själv kanske. Men not. God natt!

My future

image474

Åh, riktigt fint! Såhär skulle jag kunna tänka mig att ha det i min supervilla i Saltsjöbaden. Jag vill verkligen ha en sådan prinsesstol. En walk-in-closet. Barnen leker ute på gräsmattan. Vaknar av att min älskling kommer med frukost på sängen en lördag-morgon då jag fått sova ut. Tar mig ett morgondopp nere vid våran brygga. Hunden kommer ner och badar med mig. Vi åker och storhandlar. Jag har verkligen målat upp en bild hur mitt liv ska se ut i framtiden. Dvs, efter jag har bott i New York några år och arbetat där. Sedan flyttar jag tillbaka till Sverige, Saltis. Stadgar mig, skaffar en underbar man, skaffar två-tre barn, skaffar hund, Porsche, båt, flaggstång och allt sånt där mysigt. Åh, vad jag längtar! Men än så länge så ska man gå genom tonåren, gymnasiet och hela den biten. Plugga vidare. Och en dag så blir jag super inrednings-arkitekten nr 1. Som jag sa till mamma: "Jag ska bli så framgångsrik så att folk från Australien ringer och vill att jag ska komma ner och inreda deras sovrum." Ungefär något sådant. Men nu är det dags för mig att måla naglarna. Svart eller rött? Vet inte vad jag ska ta på mig imorgon. Får gräva fram någonting fint. See yah all!

Hola señorita!

Man kan väl förfan inte sitta med en påse chips och en cola flaska framför sig när man kollar på Victoria's Secret? Damn. Sitter hellre på motionscykeln när jag ser på det. Men nu börjar det bli dags, spännande.
Imorgon är det school. Trevligt värre. Och idag fyller min älskade Emilia år, GRATTIS BABE!
Måste köpa en kalender. Jag tror jag vill ha den svarta från Ordning&Reda med matching block till. Eller röd?
CIAO!

Hejsan

Idag hade jag otroligt svårt att komma upp ur sängen. Så varmt och tryggt. Mamma fick tillslut upp mig och jag gjorde mig klar. Vi åkte till min syster och hämtade upp henne, Mimmi och Peter. Sedan åkte vi och kollade på lägenheter i Sjöstaden. Där de tydligen ska bo. Sedan åkte vi till Sickla där vi virrade omkring i säkert en halvtimme för att hitta en parkeringsplats. Omöjligt! Vi åkte till garaget. Vi gick där en stund. Sedan åkte vi till ett byggvaruhus där de köpte lite stuff som de ska ha till sin Beatles-tavla som de köpte i Thailand. Grymt snygg! När jag var där så kom jag även på vad det är jag vill hålla på med i framtiden; inredning.
Jag vill starta ett eget företag och bli inredningsarkitekt. Så vi köpte med oss lite inredningstidningar.
Men nu ska jag nog kolla på OC. Sen sova, upp tidigt imorgon. Åka pulka. Blev inget idag, så tråkigt väder.
Orkar inte skriva så mycket mer. Men nu lyssnar jag på Tiger Lou, intressant?

Tyra Banks



FYFAN VAD GRYM HON ÄR! YOU GO GIRL!

Dagens önskeoutfit

image472

Såhär känner jag mig. FÄRG!

Klänning: Yves Saint Laurent
Skor: Azzedine Alaïa
Armband: Chanel
Väska: Chanel

En sjuk upplevelse

Jag vet inte hur jag skriva om det som hände idag. Det kommer bara bli konstigt och missförstånd. Jag hoppas att ni har överseende med det. Hur som helst...

Jag gick förbi en av Sveriges mest exklusiva butiker (nämer inte vilken). Vänder mig om. Där står han. Herrejesus. När jag vänder mig om kollar jag bara snabbt, men det blev till att jag fick vända mig om när jag insåg vem det var.
Nej, inte han. Ingen kändis. Han ser mig. Världens blick. Vi hade uppmärksammat varandra förra vintern. Jag gick över övergångsstället. Kollade bak. Han gick efter. Panik. Fortsatte gå rakt fram. Stannade upp då jag skulle skriva ett sms. Han går förbi och stannar ca fem meter framför mig (jag hade dock inte märkt detta) så jag går förbi och tittar upp och märker att han står där. Och jag log världens leende, det var så komiskt. Men det försökte jag dölja med hjälp av min halsduk. Jag hade nog dött om jag inte hade den. Nämnde jag att han är grymt snygg? Sedan gick jag förbi honom. Då började han gå efter mig igen. Hahahaha! Men jag gick över på andra sidan och går in på Kofi. Och där står han. Framför mig. Fan! Hahaha! Jag kände mig som en stalker. Han står med ryggen mot mig och sen vänder han sig om. Med världens blick. Det var också sådär, snabb titt först, sen var han tvungen att kolla igen. Haha! Så jag står där och väntar på min tur. Sen när det blev min tur släppte han förbi mig och sa varsågod. Tackar sa jag och kollade på honom rakt in i ögonen med ett leende. Jag beställde min take-away choklad och pallrade mig därifrån. Jag kände blickarna på mig. En sista titt med ett sista leende. Ett litet leende tillbaka. Adjö.
Som tur är vet jag vart han finns. Vart jag kan få tag på honom. Jag vet vart han jobbar. Inte så dåligt jobb.

Det låter helt sjukt när jag skriver det. Men jag kan säga att det var ganska så komiskt när det väl hände. Det blev lite hackigt. Helt sjukt. Men roligt var det.

Miriam, don't ask. Okey?


My day

Igår var det myskväll hemma hos Sara med sällskap av Miriam, Elinore och Izabelle. Och så Sara såklart! Det var riktigt trevligt. Vi kollade på film, hade snöbollskrig, spelade The Urban Jungle och snackade massa skit. Vaknade vid 9-tiden (inte självmant), ringde far min och frågade om han kunde hämta mig. Självklart gjorde han det, då han börjar vid elva. Jag skulle äta lunch med mor min. Så snabbt hem, fixade mig och sedan gick jag till bussen. Jag tror jag höll på att halka sjuttioelva gånger. Helt sjukt. Pinsamt när bilarna åker förbi. Kan verkligen tänka mig hur det såg ut. Usch! Jaja.
Väl inne i staden träffade jag mor min utanför Östermalmshallarna. Vi vandrade ner Nybrogatan och slank in på ett ställe där vi åt världens (JA) godaste hälsotallrik. Underbart god. Sedan gick mamma och jag till Åhléns. Kollade lite, sen gick mamma tillbaka till jobbet. Jag vandrade vidare. Världens sjukaste sak hände! HAHAHA! Fan. Helt sjukt. Jag gick och log hela dagen. Komiskt värre. Berättar om det i nästa inlägg. Träffade mamma igen. Vi köpte skidkläder. Åkte hem. Handlade mat. Jag tog ett glas juice och två mackor. Tände ljus. La mig i sängen med min tidningshög. 10 minuter efter då jag sett klart Just My Luck gick jag upp, släckte ljusen och somnade. Sovsovsovsovsov. Vaknade för en timme sen (kvart över tolv) och är superpigg. Typiskt. Jag vänder på dygnet totalt.

Imorgon hoppas jag att vi ska till Lida och åka pulka med Mathias, bror, Pia och mor min. Pappa jobbar säkert. Ta på mig mitt nya lila skidställ.

Just nu lyssnar jag på Kents låt, Rosor & Palmblad. Damn, den är bra.

CIAO!

Den perfekta thaimaten

Det är fanimig inte sant. Helt otroligt! Som ni vet, var jag sugen på thaimat. Pappa frågar om vi ska köpa kebab eller något sånt. Jag talar då om för honom hur sugen jag är på thaikäk. Då utbrister han: AH, jag vet! Så vi åkte till något nytt ställe. Jag är alltid lite skeptisk till nya ställen, men jag tänkte: LET'S GO FOR IT! Beställde nudlar med kött och scampi mix typ. Hela vägen hem satt jag och suktades av den fantastiska doften. När jag kommer hem skyndar jag mig och öppnar den inte så perfekta thai-mats-lådan. Det ser helt perfekt ut. Stort leende på läpparna. Tog en tugga. Underbart. Hello, jag kommer bli so fucking stammis så det finns inte.

Ville bara säga det. Adjö.

Kvart i åtta ska jag hämta upp Mirre och så drar vi till Sara för en myskväll. See yeah guys!

Some shit

Okej, jag vet inte varför men oj så jag blev sugen på thaimat. Pappa är snart hemma och då blir det Stinas kyckling. Jag vet dock inte om jag orkar vänta den timmen som det tar att sno ihop det. Har inte ätit något på hela dagen. Igår läste jag att man ska äta sex mål om dagen. Oj, jag är inte ens i närheten. Hoppas allt för väl på hämtmat. Jag hungrar ihjäl.

Hur som helst så har det snöat något otroligt under natten och jag känner mig redo för att ta på mig täckbrallorna och ut och rulla mig i snön. Göra snöänglar. Men snön ska verkligen inte komma efter nyår. Herregud, det är då man vill ha vår! Det är då snön ska rinna bort. Men nu vill jag ut! Ut! Ut! Ut! Dör här inne.

Snart är det även dags för skola. Som jag har längtat efter mina underbara vänner. Mina tösar i klassen är oslagbara, totally outstanding!

Nu ska jag ringa far min och höra vart han är. Ciao! Btw... Jag vill åka till Italien och gifta mig med en sexig italienare!

Mitt livs största kärlek bara passerade förbi, oberörd

Jag som hade så jävla brottom. Jag skyndade mig så fort jag kunde. Visste inte äns om jag låste dörren. Springer mot bussen. Ser hur den åker förbi framför ögonen på mig. Såklart. Så jävla självklart! När jag hade som mest brottom. Hur som helst så vandrade jag ner mot de andra bussarna, och tur var väl det. Väl framme på tågstationen ser jag honom. Den perfekta mannen. Mitt livs största kärlek? Får rysningar i kroppen och magen pirrar. Gosh. Hyperventilerar. Vet inte vart jag ska ta vägen. Jag blir galen. Vad gör jag? Tåget går om 5 minuter. Jag tar mitt pick och pack och springer efter. Får väl ta nästa tåg. Jävla stalker. Jag ser hur han går där nere vid trapporna. Men den perfekta jackan, det perfekta håret, den perfekta rösten. Allt är så jävla perfekt. Jag vågar inte. Jag stannar och går tillbaka. Leendet är så brett så att det når upp till öronen. Jag slår mig ner på bänken igen. Fan. Äckligt snygg. Vet inte varför, men det är något speciellt med honom. Vilka ögon. Hela tågresan stirrade jag mig blind på mönstret på sätet. Det lila. Helt paralyzerad. Med musik i öronen. Magen pirrar fortfarande och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Om han ändå hade sett mig. Vad mycket bättre allt hade vart då. Eller vänta... Han kanske såg mig? Jag vet inte. Kommer nog aldrig få veta det heller. Aldrig...

Så, vem var han? Den där perfekta mannen. Ni kommer förmodligen inte få veta, tyvärr. En dag kanske. En dag...

Det var aldrig ditt fel

Nu beger jag mig mot staden för att göra det jag tycker allra bäst om. Vad det är berättar jag om senare. I väskan ligger en filt och en plastpåse nerpackat. Och en Red Bull. Men först och främst ska jag träffa mor för en runda på stan. Adjöken fröken!

En fin liten bild

image471

Från Jennys överraskningsfest. Det är jag som pajar hela bilden med mitt mega-smile! 4:a från vänster. Jag älskar den här bilden! Så fin på något sätt :) Btw... Nu är det tvåtusenfuckingåtta. Hell yeah!