Perfekt klänning från Phillip Lim, kolla ryggen!


Jag önskar mig smycken från Lanvin i julklapp


Hot hot hot!



Håkan Hellström



Min gud.

Södra Skånska Regementet P7



Mina idoler. Södra Skånska Regementet P7. En del är lite bättre än andra...

Som aldrig förr

Vilket härligt väder det är här i Stockholm. Helst vill jag bara sitta inne och kura med tända ljus och en bra rulle. Men samtidigt så känner jag att jag måste ut och njuta av denna härliga snöstorm. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sedan bege mig mot stan för att kolla upp lite stuff. Sedan ska jag träffa Lie, mitt hjärta. Först och främst måste jag peta i mig något att äta. Adjöken.

Snygging i Giambattista Valli


Diadem från Anna Vince



Jag är beroende av diadem och lack. Så varför inte detta från Anna Vince?

Hello Saferide - Anna



Bästa låten just nu. Älskar gitarrsolot.

Shoes




Ser ni likheten? Snyggaste pjucksen från YSL. Och vårnyheter från Marni.

Hej snyggve



Ser du ut såhär? Ring mig! Du måste ha denna frisyr. Och kläderna. Och boots.

Men snutt


Hot hot hot!




Min helg

Topshop-mingel i fredags, träffade brudarna i fredags, grattade mickis i fredags, middag hos farbror igår, träffa Lie och Megas igår, mot fest med Megas, gå hem i världens underbaraste snö. NU BÖRJAR GOSSIP GIRL! Adjö.



Världens sötaste Elinore och jag på Topshop-minglet. Och någon som ville vara med.

Men herremingud



Jag trodde denna klänning var fin som jag provade, jag trodde att det var min dröm. När den hängde på galgen. Sedan visade det sig att jag såg ut som en sån där som tar examen i USA med den där klänningsaken. Det var bara hatten som saknades.



Såhär kände jag mig, dvs inte vacker.

Smile you stupid bitch, som Vickan brukar säga.







En dagens outfit. En outfit som jag ska ha på mig imorgon, iövermorgon, nästa dag, dagen efter det osv. Då vet vi, jag behöver inte lägga upp några fler outfitbilder. Happy happy happy. Hurra för iPhones kamera. Eller inte.

Snyggve och jag















HAHAHAHA, jag tar inte mig själv på allvar så jag bjuder på dessa. Bara för att jag är nyfriserad och allmänt snygg. Varsågoda. Kvinnan, myten och legenden. Here I am! Sanningen är den att jag ville visa att jag blir snygg på alla bilder, oavsett vad.

Just me



Där är den. Downtownaren. Som låg i dustbagen från YSL. Mums på den. Och så jag.

Fotbollsgalan

Ohoj sailors! Igår var jag och mina älskade vänner på fotbollsgalan. Det var nice! Zlatan, ja, vad säger man? Saknade Mellberg. Män i skräddarsydda kostymer och fluga sprang runt i Globen, det kunde inte bli bättre. Sedan satt jag utanför och väntade på pappa. Först kom Thomas Brolin, sen kom snygging-Martin Dahlin, sen var det dags för Niclas Alexandersson och sist men inte minst, våran alldeles egna Peter Jihde i hög person. Så det var lite smått skoj att sitta där. Håkan var långt borta, men bäst. As usual. Min egna Hurricane syntes i storbildstvn ett antal gånger. Pelé var som en liten prick. En lyckad kväll helt enkelt. Nu är det dags för Ugly Betty.

Btw, jag drömde om Joe Jonas i natt igen. Då var vi på en jorden-runt-resa. I djungeln. Han är bra.


I just wanna play my music

Jag sitter i mitt hem och lyssnar på gitarrsolot i låten Anna med Hello Saferide. Grym låt! Väntar på att Lie ska höra av sig så att vi kan dra typ NU! Eller snart. Emilia, jag ringer dig imorgon. Förlåt. Jag sov.
I natt hade jag en riktigt trevlig dröm. Jag drömde att jag var tillsammans med Joe Jonas. Drömmen var precis som i Camp Rock, fast jag var tjejen. Han blev arg på mig, varför minns jag inte. Jag grät och grät. Sen var det sådär romantiskt som bara händer på film. Jag minns inte så mycket. Sen skulle han åka, då grät jag ännu mer. Men så åkte jag till Falun (?) för att se de igen. Aja, störda drömmar. Precis som vi pratade om igår. Fast då pratade vi om hur söt Nick Jonas är. Och om man tänker på någon extra mycket en kväll så är det det man drömmer om. Eller något. Flummigt inlägg, men nu ringde Lie. Måste dra mig.

PS. TACK ALLA HJÄRTAN SOM KOMMENTERADE I MITT FÖRRA INLÄGG! Ni är bäst och jag älskar er. Det gör jag verkligen!

Ville bara att ni skulle veta att även kända människor som jag kan vara nere på botten, längst ner...

Hjälp mig, jag behöver seriöst hjälp! Vad gör man om man hamnat på botten av den mörkaste höstdepressionen? Vad fan ska jag göra för att komma upp från skiten? Jag orkar fan inte med det här längre. Folk ska hålla på och fråga varför jag är det. Men inte fan vet jag. Visste jag det vore det en aning enklare. Jag sitter här. Försöker hitta glädjen, men jag finner den inte. Jo, då jag verkligen känner att jag är glad, det är när jag är långt borta från äckliga Stockholm. Senast jag var riktigt glad var när jag och Lie var i Falun och kollade på Håkan Hellström. Då var jag lycklig. Livemusik och vänner gör mig lyckliga. Sen när jag kom tillbaka så dog jag igen. Jag är så fruktansvärt trött på huvudstaden och nu vill jag bara flytta här ifrån. Till landet. Till en bondgård med en jävla massa grisar och kor. Göra vad fan jag vill om dagarna. Bara få vara. Man får aldrig bara vara. Varför kan jag inte BARA FÅ VARA!? SNÄLLA, hjälp mig. Rädda mig. Kan inte prinsen på den vita hästen komma och rädda mig? Ta mig härifrån.
Nu, tack! Äh, det här går väl över förhoppningsvis. Snart. Jag behöver bara lite tid. Få göra lite som jag vill. Det blir bättre, jag lovar. Förlåt till alla som drabbas, jag är säkert som en finne i röven för er alla just nu. Sorry för det! Det verkar inte bara vara jag som är känd och deprimerad. Tydligen hela media-Sverige är deprimerade just nu. Gynning, Blondinbella... Ja, dvs alla! Aja, tjopp tjopp. Imorgon ska jag göra någonting för att förhoppningsvis pigga upp mig lite. Och Lie, vi måste dra snart igen! Annars sitter jag väl här på tråkstigen och ruttnar.

Det enda positiva som väntar är att mina syster ska bli mamma för första gången. Wiho! Jag började gråta när hon berättade det, sprang därifrån. Som en liten skitunge. Kanske är det depressionen som spökar? Extra känsligt? Nej, hon kommer vara så jävla vacker med en stor mage och allt. Mamma Therese... Åh. Snutt. Hon har iallafall en barnvakt, det är en sak som är säker. Aja, det är långt kvar. I juni. MEN ÄNDÅ! HALLÅ!?

Jag dör. Jag orkar inte vänta till juni.

Förlåt för det här hej-jag-tycker-synd-om-mig-själv-inlägget. Men jag var tvungen. Mors!


I'm back!

Nu är jag hemma från Teneriffa, kom hem i tisdags. Det har vart så underbart skönt med sol och ett miljöombyte. Jag behövde verkligen det! Nu är det helg och just nu sitter jag hemma hos Bozo och lyssnar på Kleerup, the man! Såg att Moneybrother ska spela på Södra teatern inom en snar framtid, måste ta reda på mer om det. Det var typ imorgon. Aja, vi får se hur det blir med den saken. Har är ju rätt sällsynt nu för tiden, svår att få tag på så man kanske ska passa på. Nu kom Ida och Banne in i rummet. Trevligt! Muhaha! Förresten, lyssna på 3AM med Kleerup och Marit Bergman. Grym låt! Bloggar mer någon dag. Mors!