YES!

Magi. Nu plingade det till. Äntligen.

Give me something blue to look at

Nu har jag väntat sedan klockan sju att det ska plinga till i mobilen, men ingenting händer. Stendött. Är han död? Filminspelning? Hör av dig.

Nattinlägg

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Förtrollad med världens snyggaste Patrick. God natt!

Hello my dear

Okej, en grym sak har hänt. Awesome! Mer säger jag inte... Ännu. Fortfarande är det lite hemligt. Men snart så... Snart!

Kändisspaning

Idag när vi satt på uteserveringen på Medis så stod Gustaf och Stellan Skarsgård bakom mig. Gustaf är min absoluta favorit och hans väska slog till mig i ansiktet. Woho! Not. 3 centimeter bakom mig. YEY!

Han är borta med vinden

När jag gick där i solen så insåg jag hur mycket kärlekspar det var ute. De ploppar fram när solen tittar fram, precis som björnarna när de kliver upp ur idet. Körsbärsträden var i full blomm, alla var så lyckliga. Även jag. Jag log för mig själv. Just den stunden kändes allt så otroligt bra. Allt var perfekt. Jag vandrar vidare. Närmare platsen med stort p. Helt plötsligt, bara sådär, kändes allt så jävla piss. Att han är borta. Det kändes som jag inte hade någonting där att göra. Det ekade tomt. Platsen där bilden brukade stå. Där inne. Det var dött. Helt plötsligt var allting helt dött. Borta med vinden. Det fanns ingen mening för någonting längre.


Solen gör dig lyckligare

Sitter här på golvet med en stor sushi i ett rum vid namn renoveringsobjekt. Riktigt skönt då mamma och pappa är och ser Björn Skifs ikväll. Imorse var vi på Coca Cola fabriken med skolan, det var skoj. Slutade vid 11, så det kunde inte bli bättre en vacker dag som denna. Denna dag har bestått utav att jag och Emilia har suttit på Medis Kök & Bar hela dagen i solen. Sedan kom Björn, Patrik och David och tittade förbi. Där satt vi till halv fem-tiden. Sedan vandrade jag vidare längs Skeppsbron och in mot city. Nu ska jag äta upp min sushi, adjö!

 
Emilia och Björn

Balenciaga, yes!

image895

En bakelse från Balenciaga skulle inte sitta helt fel.

Ibland, ibland inte

Jag slutar aldrig förvånas.


Fanfanfanfanfan! Fucking F, åk inte nu!

Då man känner sig som allra gladast ska det självklart komma någonting mellan som gör att man blir alldeles deppig och man börjar fundera på vad fan man gör här. En nyhet är att Bentley-mannen ska lämna landet. Han ska bege sig ut och vidga sina vyer. En tår föll just ner för min kind. Helt plötsligt kändes allt bara så jävla meningslöst. Mannen med stort M ska bara dra. Lämna mig här. Ensam. Min gentleman ska bara dra sådär helt plötsligt. Det känns inte som på riktigt. Det känns som en stor enda lögn. Att hela Sverige har gjort upp en pakt. Fan, det får inte vara sant. Det som gör mest ont är att han är så förbaskat snygg och så otroligt jordnära. Gentleman. JA! Vad ska han göra med sin Bentley? Varför nu? Varför kan han inte bara stanna ett tag till? Ett år, minst? Fan. Sitter och lyssnar på en låt vid namn Alone. Fan vad jag är patetisk. Nu ska jag dränka mig i mina egna tårar. God natt.

It's a beautiful day!

Idag har jag bara vart hemma, pluggat och tagit det lugnt. Tog mig en rejäl cykeltur i det vackra vädret med musik i lurarna. När jag kom tillbaka la jag mig på en filt på gräsmattan och bara lyssnade på ljuv musik och tittade upp på himlen. Sedan åkte vi och bytte däck på bilen och jag köpte hem världens godaste ceasarsallad. Nu är jag bara allmänt ledsen.


I'm in love with you darling

Jag har en hemlig förälskelse, en förälskelse som inte kommer vara så hemlig längre. Brolle! I'm in love.

Summer feelings

Vackert väder gör en verkligen lyckligare! Gårdagen spenderades ute i värmen på landet liggandes på våran brygga i tre timmar. Lyssnade på musik och bara njöt av vågorna som kluckade, båtarna som seglade förbi och den goda lukten av eldning. Det var verkligen livet och bara ligga och njuta en söndag. Härligt!

Stressigt, as usual...

Jag är trött och sliten. Ändå måste jag bege mig mot staden för att köpa klänning, mask och presenter. För ikväll ska jag på maskerad. Att jag alltid ska vara ute i sista sekund. Dessutom ska jag hem innan och fixa mig. Där mellan klämma in en fika med Frida. Herregud. Jag kommer aldrig att hinna. Nu ska jag äta upp mitt nybakade bröd och sedan hoppa in i duschen. Skynda skynda! Ciao!

Vad ska jag säga? Världens underbaraste!

image893

Vacker skapelse signerad Yves Saint Laurent

image891

Det är vår!

Idag har jag gått, gått och åter igen gått. Runt halva Stockholms stad. Det har vart så fantastiskt vackert väder hela dagen, så vårjackan fick åka fram. Plus solglasögon på Dramatentrappan. Jag har vart på Djurgården, bort mot Gröna Lund och Skansen och så vidare. Jag älskar att gå. Nu är jag dock lite mör. En sak som jag verkligen inte förstår är hur Sverige egentligen fungerar. Så fort solen tittar fram så åker kläderna av. Vem går med bara ben och en kort klänning så man ser rumpskåran och blottar hela cellulitpaketet? Det är fan inte sommar. Nu ska jag käka mat. Sedan drar jag mig mot Söder för att möta upp Emilia och Björn för grillning på Skinnarvisberget. Ciao!

Så sant

Vet ni vem Sveriges bästa sångerska är? Jag har svaret.

Juno juno juno juno



Jag älskar filmen Juno. Det känns som jag.

Plugg som måste göras

Nu ska jag sätta fart med pluggandet av Biologi. Egentligen vill jag bara vila och titta på Harry Potter men imorgon är det sista provtillfället. Jag kommer att plugga tillsammans med en godispåse bredvid mig. Gosh. Pluggapluggaplugga! Tur att jag blir peppad när jag ser folk på stan, det framgångsrika folket. blir jag inspirerad.

Jessica Stam i Balenciaga

image889

Charlotte Gainsbourg

image888

Cocoo.se, check it out!

  

Smyckesajten Cocoo.se har fått in massor av härliga vårnyheter. Här ovanför har ni mina tre favoriter. Vilka är dina?

Finfin klänning från Dries van Noten

image884

Hittade lite bilder på Nicole Richie i arkivet, gamla bilder

  

Älsklingar!

image878

Jag i svart + mina brudar på väg från Skinnarviksberget.

Lördagens outfit

   

Såhär såg jag ut i lördags när jag var tillsammans med mina flickor på stadsvandring. Där ser ni även mitt vackra fynd: ett halsband från Chanel. Man ser dock inte så bra.

En Irina och en tvådelad Balenciaga plus hatt

image873

CocoCocoCocoCocoCocoCoco I found you

Det kan stämma att just jag, icke-fyndaren själv har fyndat det mest fyndiga av alla fynd som går att fynda. Ni får se vad imorgon. Miriam får stå ut ett tag till.


Those shoes by Balenciaga

image870

Kate Hudson i Balenciaga

image869

I like Pete Doherty

image868

Jag vill ha en läskig brosch från Miu Miu

image867

Caroline Trentini for Vogue

image860


Vila i frid

image859

Kate Moss fotograferad av Hedi Slimane

image856

image857

Burberry vårkampanj -08

image855

Äckligt vackert från Christian Louboutin i väskväg, kolla bara in det lilla spännet

image853

image854

Litteraturhistorian är klar och bördan är över, jag behöver lite Prison Break och Dolce & Gabbana

image852

Sasha Pivovarova för franska Vogue fotograferad av Hedi Slimane

image847

   

Sasha goes disco

image846

Jag sålde min själ till denna Stella McCartney klänning

image845

Cirkeln är sluten

image844

Agyness Deyn is rockish

image843

Lydia Courteille

image842

Magic feathers

image841