Alber Elbaz som är designer för Lanvin är nog den sötaste lilla filuren i hela modevärlden.

image840

Jag är lika kär nu som då, Balenciaga Spring -08

     

Anna Wintour, I like your style. How you match the colours.

                 


Rachel Zoe

image812

Anna Wintour and Bee Shaffer

image811

Clémence Poésy, Anja Rubik and Chloë Sevigny for Chloé

image808

Nicole Richie and the shoes

image807

James fucking Dean

image806

Agyness Deyn

image805

Min dag

Idag har jag suttit inne och pluggat litteraturhistoria hela dagen. När det var så vackert väder ute, men det är väl typiskt? Fick en del gjort och det känns skönt. När mamma kom hem åkte vi till Flügger färg och köpte lite provfärg till datorrummet som vi ska fixa i ordning. Det blev den vitaste färgen de hade. Så nu har jag provmålat, riktigt fint. Sedan åkte vi till Ikea och mötte upp pappa där. Så gick vi och åt. Sedan kollade vi på garderober och lite annat. Spanade även in Jan Johansen och Richard Herrey som virrade runt som ivriga höns. Nu ska jag provmåla en gång till. Imorgon ska jag äta lunch med mamma och så ska vi boka resa. Min syster har tydligen bokat en resa till USA så de ska till New York, Las Vegas och Los Angeles. Om jag är avundsjuk? Inte alls. Inte alls... Kanske hakar vi på.

Lovisa Burfitt

image804

HELLO SWEDENPOWER!

Jag måste bara få ur mig detta. Eller wow. Jag har lovat mig själv att skriva upp alla "kändisar" (eller officiella personer) som jag ser på gatan. Igår var det Eva Dahlgren i en bil. Idag såg jag Linda Rosing på Åhléns på Östermalmstorg. Såg även Martin Björk i sin krämvita Range Rover vid ett övergångsställe. Och herreminjesus så snygg han är. Snart har jag sett hela Sveriges "kändiselit", och nej, dit tillhör inte Linda Rosing. De enda jag vill se nu är Mikael Persbrandt och Peter Stormare. Sedan kan jag lika gärna begrava mig själv. Fan vilket drygt inlägg.

Give me the outfit

image803

GE MIG JAMES DEAN!

image802

Hade jag levt då så hade han vart min. Varför finns det inga James Dean-snygga killar i dagens samhälle? Finns du där, slå en pling.

Vet du vad en materialist är? Hermès makes the most beautiful bracelets in the world. Capish?

image801

Christian Louboutin, föll ni ner från himlen?

image800

Just my day, dude

Jag är slut. Död. Finished. Over. Lopussa. Terminado. Finito. Har gått på stan hela dagen. Jag är inte den Pernilla som jag var förut. Som kunde springa omkring hela dagarna i ända. Nu blir jag alldeles matt. Det är väl livet i magen som spökar. Hur som helst, var och åt lunch med modern min idag. Det blev kinamat. Jag fick även en liten present av min kära mor. Håkan Hellströms senaste platta "För sent för edelweiss". Den är grym. Ett besök på Allsången får det allt ta och bli av Håkan i sommar. Nu blir det att kolla klart på Tusenbröder. Imorgon blir det plugg, tråkigt men sant. God natt!

image798

Lite Marc Jacobs, lite Gucci. I know we all need it.

Du var fin, Balenciaga

image796

Grr Posh!

image795

Here I am, where I've been? Ironi.

image794

Precis vad jag behöver just nu; en stor, fet bild på mig själv. I min nya, fina gröna jacka. Dessutom ser min hand gigantisk ut. Men varför liksom? Nej, men saken är den att jag egentligen bara vill skryta med min mobil, eller vänta... Nej. Bara för att jag är SÅ jävla snygg!

Det skulle lika gärna kunna vara jag...

image793

Biobiobiobiobio

Idag var jag, mamma, pappa och några vänner till oss på bio. Vi såg Angel. Den var väl sådär. Dessutom är jag inget större fan av Helena Bergström. Hon är för skrikig på något konstigt vänster. Filmen var även för rörig. Men bra idé. Det skulle kunna bli riktigt bra utav den idén. Tyvärr blev det inte så. Plus att jag visste hur det skulle sluta, då Hans Wiklund "råkade" nämna slutet. Så har min dag sett ut.

Vackra utemöbler

image790
Från Mio

När jag förflyttar mig till en villa i Saltsjöbaden med min man så kommer dessa utemöbler att beträda våran uteplats. Var så säker. Med ett stort parasoll över i samma tyg som på dynorna. Bara så att ni vet...

Jag är den enda personen jag behöver just nu

Det är nu jag behöver den där riktiga. Eller jag behöver skrika. Det är precis det jag behöver göra. Någonting som får mig att tänka på annat. Något som får mig att tänka om. Jag behöver vara för mig själv. Är inte den jag var innan. Fan. Är inte mig själv? Fan. Dö.

Skirtskirtskirtskirtskirt

image789
Kjol från Topshop som är som gjord för mig.

Prada

image788

Snygging!

image786

Mossen och gossen

image785

Kate Moss och hennes relativt nya kärlek Jamie Hince. Han är sexig.

En sådan lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg och trött
Favoritgodis: Melon
Är det nåt du absolut inte äter: Julkorv
Kläder just nu: Gul påskklänning, svarta strumpbyxor och svart kofta
Musik just nu:
Band of Horses - Act Together
Vad sa du senast: Till pappa: Vad söt du var på det där fotot!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 60-tal eller 70-tal. Gå på popkonserter.
Fisk eller badkruka: Fisk
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: Fyra
Favoritväder: När solen värmer, dock inte för varmt
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: En sexig kille skulle vara det enda som skulle behövas
Spelar du nåt instrument: Nej, men jag vill kunna spela gitarr
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla
Sparare eller slösare: Slösare
Bästa film: När lammen tystnar
Tror på liv på andra planeter: Ja!
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja tyvärr
Är du fortfarande kär i honom: Nej
Har du några homosexuella vänner: Nej
Tror du på mirakel:
Ibland
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Mjo!
Har du en besatthet? Musik, cola och shopping

image784

Band of Horses



Fyfan. Det här gillar jag. Band of Horses. Cover. GRYMT! Ben är fan grym!

UPDATE: Jag kan inte sluta le. kan jag säga att det är bra.

Håkan Hellström is awesome!



Här är Håkan Hellströms senaste singel. Förut var jag ett stort Håkanfan. Det har dock svalnat med tiden. Tills jag hörde denna. Fan. Det är helt jävla awesome! Lyssna själva så får ni minsann se. Jag måste erkänna att jag har saknat Håkan en aning. Fast det är mer sommarmusik. Det är inte så att man sitter inne en iskall dag i januari och lyssnar på Håkan. Jo, det skulle vara för att man saknar sommaren något fruktansvärt. Men den är fin, det är den verkligen.

Fest + Dramaten

Tänk er att vara döda. Ungefär så känner jag mig idag. Igår var det 18-års fest ute på Ingarö. Hugo, som fyllde år fick en Moore-tidning, en banan och sex kondomer av mig och Jessica. Fyndigt värre. Det var mycket trevligt. Sedan var det ju en del saker som inte var så trevliga heller. Men det tar vi någon annan gång... Eller inte alls? Var även på Dramaten på föreställning igår. Från kvart över två till kvart över sju. Jag höll ärligt talat på att somna. Men det var bra. Riktigt bra. Dessutom är jag ett stort fan av de flesta som medverkade. Speciellt Torkel. Nu blir det film för hela slanten. Jag känner att jag inte riktigt hinner med påsken i år. Men imorgon blir det påsklunch med släkten. Modern min står för maten. Det kan alltså inte misslyckas. Glad påsk!

image783

Jag är trött... Och less

image782
Min älskling.

Jag insåg just att jag aldrig kommer hinna klart med allt. Inte ens om jag skulle sitta uppe hela natten. Då är det lika bra att lämna in allting efter lovet. Det har tagit mig en timme att skriva en sammanfattning på åtta sidor + åtta frågor om "Nittialisterna". Litteraturhistoria. Typiskt mig. Att alltid vara så äckligt petig med vad jag skriver. Jag går och lägger mig. Behöver verkligen min skönhetssömn. God natt!

Trött och sliten

image781

Jag kom just på att vi har engelskatest imorgon. 87 glosor. Jag som vill sova. Men nu blir det plugg. All night long. Har en del svenska som ska lämnas in imorgon också. Till det blir det lite Modest Mouse. Tur att det är lov sen. Det kan behövas. Morgondagen ska spenderas med min älskade Emilia. Alltid lika trevligt! Plugga var det ja...

Dagens önskeoutfit

image778

Jeans: Acne
Kofta: Chloé
Blus: Balenciaga
Armband: Hermès
Väska: Balenciaga
Skor: Christian Louboutin

Vackra detaljer hos Valentino Fall -08


Kirsten Dunst

image764

Skägg är sexigt

image763

Mina vänner, det ultimata skägget.

Fucking amazing

image762

Här har vi min vår. Vackert, det är vackert.

Hermès, you are looking good today my dear

image761
Give me.

Jag vill ha vår, inte vinter i mars!

Kritvitt utanför mitt fönster. Då var vi tillbaka på ruta ett. Helt plötsligt känns våren så lång bort.

Gravid Pernilla

image760

Till er som har frågat: ja, jag är gravid.

The First Song, moski

image759

Patrick Dempsey for Versace, marry me?

    

Rachel Zoe, I want the shoes

image752

Ashley Olsen

image751

Anna Wintour and Tom Ford, two people who makes magic

image750

Rachel Zoe

image749

I have some things to do

Just nu sitter jag och skriver rent mitt SO arbete som ska vara inne imorgon. Skrivkramp. Och ändå har jag fyra A4 kvar att skriva av. Sedan blir det lite svenska. Och lite bloggning kanske.

image748

Dagens önskeoutfit

image747

Jacka: Burberry Prorsum
Diadem: By Malene Birger
Skor: Nicholas Kirkwood
Byxor: Balenciaga
Väska: Hermès
Blus: Mayle

Hola perfect tröja (spanska, engelska, svenska, lyckat!)

Okej mina vänner. Innan Melodifestivalen i lördags så var jag på stan en sväng för att hitta ett par skor att ha under kvällen. Så jag gick direkt till Humlegårdsgatan för att se om Angela C hade öppnat, och javisst. Där stod mina lackisar och väntade så rart. Sedan gick jag vidare och var tvungen att kolla in Benetton butiken som har ersatt Angela C i PK-huset. Ingenting för mig. MEN... Där låg den, så vacker. I mjukaste cashmere, 100%, grå, knappar upp till halsen och jag trodde att det skulle vara kort ärm såklart. Men nej nej. Lång. Lyckorus. Den var perfekt. Hur som helst, måste ha den. MÅSTE!

Sunshine darlin' sunshine

Nu känner jag ett sånt där äckligt lyckorus i kroppen som gör att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Allt känns bara bra. Sitter och skriver rent SO uppgiften som ska lämnas in på tisdag. Sedan ska jag nog göra lite svenska. Tänkte inte gå och lägga mig på ett tag. Har sovit en hel del under dagen. Har precis sett klart på Mio, min Mio. Inte visste jag att Jum-Jum spelades av snyggingen Christian Bale. Haha! Nu måste jag fortsätta. Adjö.


Gårdagens Melodifestival

Gårdagen var underbar. Vi möttes utanför Globen. Vi fick våra VIPkort och så gick vi in och hängde av oss. Vi gick in bland minglet och möttes utav Babsan i entrén. Buffén var uppdukad så vi gick och plockade på oss lite mat. Fantastiskt gott. Christer Björkman snackade. Stötte på Bert Karlsson. Gratis dricka. Sedan vid sju-tiden så var det dags att röra sig mot Globen. Vi stannade upp och plockade på oss lite Melodifestivalen-tröjor och blingbling. När vi väl intagit våra platser där inne så sätter sig den underbart vackra Marina Kereklidou brevid mig. Trevligt vacker. BWO vann inte. Damn. Jag är nog lite kär i Martin. När allt var slut så blev jag förfrågad om jag skulle med på efterfest på Café Opera men icke sa nicke. Jag skulle till Clarion Hotel. Vi tog en buss som de hade hyrt som rymde 35 personer, fast vi var endast 11. Haha!  Clarion Hotel var nyrenoverat och galet snyggt. Så där satt vi och tog en drink. Eller ja, cola fick det bli för mig, såklart. Förövrigt hade vi en riktigt trevlig kväll även om jag blev besviken på att BWO inte vann. Nu ska jag hyra film, för jag är död. Slut som artist.


Jag dör



Att måla svart nagellack är rena döden. Det tar trettio år innan det torkar ordentligt. Jag lär nog få sitta uppe hela natten om jag inte vill ha såna äckliga streck på hela naglarna. Underlack, torka, svart, torka, svart, torka, överlack, torka. Pernilla goes crazy. Jag somnar snart, samtidigt kan jag inte tvätta bort sminket för då kommer tre timmar av pillande med naglarna vara bortkastade så jag får försöka hålla ögonlocken uppe ett tag till. Äh, jag går och lägger mig i mitt nystädade-men-inte-bäddade-säng-rum (?). Ska börja kolla på Beck. God natt älsklingar.

Pernilla goes Melodifestivalen

Imorgon smäller det. Melodifestivalen. FINAL! Vi ska tydligen vara där vid halv sex utanför VIP tältet. Jahaja, hello we are VIP. Soft. Lite mingel med Christer Björkman (YES!), lite buffé. Allmänt soft. Sen glider vi in, VIP. Sätter oss på front row. Tittar lite. Sedan backstage. Hälsa på Björn. Mjo, det låter väl helt okej va? Fast först och främst ska jag upp tidigt imorgon, pallra mig in mot staden efter jakt på ett Chanel halsband. Jag ska hitta ett. Amen.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!



Förlåt, men jag skrattar lika mycket varje gång.

Mahatma Gandhi vs Turk

Förresten, på tal om hinduismen. En gång var det en snubbe som la till mig på msn. Hade aldrig sett mannen förut. Han var tydligen från Turkiet och kunde därför inte prata svenska (såklart?). Så satte han på sin webcam. På en gång frågade jag om han var Mahatma Gandhis son. Aldrig mer hörde jag av honom. Tro mig, de var äckligt lika. Fast jag tycker ändå att Mahatma är ganska söt på något sätt. Lite som "Toker" i Snövit.

Nej, Pernilla. Nu var du allt elak. FY!

Ontontontont!

Jag sitter och kämpar med mitt SO-arbete om hinduism som ska vara inne imorgon. Intressant religion. Jag har sovit en hel del idag när jag kom hem från skolan. Jag var helt matt. Plus att jag har dundrande huvudvärk och ont i hela huvudet och ansiktet då jag fick en boll i ansiktet i skolan idag. Det gjorde så ont att jag seriöst funderade på att åka in till sjukhuset för att se om det var en hjärnskakning. Öm i hela käken och dessutom är det en pina att öppna munnen då jag ska ta en bit mat eller gäspa. Svullen är jag också. Jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon då det är fredag.

Tears in my eyes



Oj, så vackert det är.

Illustrera mera!

image746

OC tittande



Nu ska jag gå och lägga mig och se andra säsongen av OC.

Lanvin, do you want to be mine?

image745


Svarta ballerinaskor i lack är vad jag använder mest. Nu när det börjar torka till utomhus så är jag sugen på ett par lackisar från Lanvin. De är perfekta. Dock vet jag inte vad priset är, någon som vet? Jag får ta en sväng förbi Nathalie Schuterman, helt enkelt.

Coco Rocha is falling

image744

Jag ska på föreställning på Dramaten



Mamma ringde för en stund, hon var ute och spatserade på stan. Hon var på väg mot Dramaten och berättade att hon hade tänkt att gå in och köpa biljetter till föreställningen
Tre Kronor. Jag har velat gå på Dramaten och se en föreställning ett bra tag nu. Tio minuter senare ringer hon upp igen och säger att hon har bokat tre biljetter. Så på långfredagen så ska jag, mamma och pappa på Dramaten och se Tre Kronor. Enligt mig, är några av Sveriges bästa skådisar med. Dvs, Michael Nyqvist och Torkel Petersson.

Mulberry, two to one

image743

XOXO, Gossip Girl

image742

Gossip Girl var riktigt bra idag. Sen har jag en förkärlek till mesiga pojkar á la
Dan.

Mrs Prada herself har en vacker kjol och jag måste plugga

image740
Miuccia Prada har en väldigt vacker kjol som mer än gärna skulle få hedersplatsen i min garderob.

Nu ska jag gå och begrava mig i mina svenskaböcker för imorgon ska jag till skolan igen. Då kan det vara skönt att inte ligga efter då jag har vart borta i två dagar nu. Jag känner att jag måste dit imorgon. Får inte missa SO-lektionen då vi har ett stort inlämningsarbete som ska vara inne på fredag. Jag har ingen lust att slösa bort 80 minuters lektion på att ligga hemma i sängen och sedan skriva massa hemma.

Miuccia, vad har hänt?

image738

Vad i hela friden har
Miuccia gjort med Miu Miu? Cykelbyxor? Cykeljacka? BADMÖSSA? Modet är galet helt klart, men såhär ska det inte få vara? Är hon helt ute och cyklar eller? Höstkollektionen är verkligen ingen hit!
Eller vad säger ni?

Gucci S/S -08

 image733 

Do you want to be my buddy, buddy?

image730

Ha så kul far, hälsa Ferrarisarna



Min älskade pappa har precis bokat biljetter och ska iväg till Budapest för att se Formel 1. Om jag är avundsjuk? En aning. Och nu sitter han i telefon med min farbror och planerar deras klassiska resa till Gotland i sommar. Jag känner på mig att det kommer bli galet mycket resande i år. Först pappa till Budapest, Gotland, mamma och jag ska bort i två veckor (efter en vecka kommer pappa), kanske Paris då mor och far firar 30 år som ett par. Och så Nya Zeeland på det i jul. Nej, jag klagar inte det minsta.

Sex and the City

image729

Jag är nog inte den enda som längtar...

Jag vill vara snygg när jag är sjuk

image728

Jag är fortfarnde. Såhär vill jag se ut när jag går runt här hemma.

Kofta: Missoni
Tights: Missoni
Skor: UGGS
Kaffe: Starbucks
Box: Sex and the City

Balenciaga klänningen är fortfarande fantastisk

image727

Chanel Chanel Chanel, Coco, you did it

image726

En klassik Chanel 2.55 med en modern, furturistisk touch skulle passa perfekt.

Jag skulle iallafall inte tacka nej

image725

Ett litet kuvert till väska från Yves Saint Laurent.

Chanel, do you want to be mine?

image723

Jag ska söka land och rike efter ett Chanel halsband.

Paulo Melim Andersson lämnar modehuset Chloé



Nu står det klart att svenska Paulo Melim Andersson som kreativ chef för Chloé. Han har inte vart där i mer än 18 månader. Anledningen till varför har ännu inte publicerats officiellt. Synd, tycker jag. Jag hade gärna sett några kollektioner till. Även om jag inte har vart så speciellt förtjust i de senaste. Jag hade gärna gett honom en chans till. Nu tar Hannah MacGibbon över. Jag hoppas verkligen att hon skapar magi.

Oldie Marc Jacobs

image722

Jag har fortfarande en liten fling till denna plånbok från Marc Jacobs.

Backstage hos Valentino

    

The Funeral



Band of Horses på Debaser.

I want summer

image716

Dagens låttips



Det bästa av Beatles. John Lennon är sexig. Sa jag att jag hellre skulle levt på 60-talet?

Fy fan

Jag har två fobier: ormar och pitbull (som jag drömmer mardrömmar om var och varannan natt).

Från arkivet, 29 december 2007 - jag är fortfarande lika kär i denna outfit

image715

Margherita Missoni, bring me some colour

image714

Jag är fortfarande kär i Burberry Prorsums höstkampanj

image713

Hermés Kelly Pochette, tomten?

image712

Den här äckliga lilla väskan har skapat ett stort begär hos mig efter att jag fann
denna bild. Från Hermés såklart. Någon som vet priset på denna raring? Jag antar att den ligger på runt 30 000?

Inspiration under Paris Fashionweek

     
    

Giambattista Valli Fall -08

  
   
   

Underbara detaljer hos Giambattista Valli. Skorna skapar ha-begär.

Victoria Beckham is hot

image686

   

Victoria Beckham på språng med sönerna klädd i klänning från Marc Jacobs, Christian Louboutin pjucks och klassikern till väska, Hermès Birkin.

Pete Doherty, marry me

image681
image682
image683
image684

Emma Watson

image680

Emma Watson, söt som socker i Chanel.

Jag vill bara kapa det rätt av, Gucci

image679

I ett grått litet moln i det blå

Nu är jag sjuk. På riktigt. Dundrande huvudvärk och tabletterna är slut. Vad gör man? Enkla huskurer är tricket. Ät glass så frisknar man nog till. Som mamma sa när jag var liten (ännu mindre). Äter man glass så blir man frisk. Jag antar att jag fortfarande tror på det. När man sitter här hemma och har sett klart hela första säsongen av Beverly Hills så sätter man sig vid datorn. Tittar på lite vackra bilder som gör mig glad. Lyssnar på lite musik. Just nu känner jag dock inget sug att gå ut i detta äckliga väder. En typsik måndag, grått och regnigt.

Cui stomaisko, bien

image678

Jag vill vara en blomma

image677

En dröm från Balenciaga.

Give me the fur, the Hermès bag, the gloves and the coat

image675

Jag finner endast ett ord; perfekt.

Help me if you can I'm feeling down, Proenza Schouler

image673

Help me get my feet back on the ground

Paradiset, saknar du mig?

Jag behöver resa bort. Till värmen. Boka resa ska jag och moder göra i veckan. Jag vill till en paradisö där man får massage, ligga ensam på den kritvita stranden och se ut över det klarblåa vattnet. Åka vattenskoter hela dagarna. Uppleva nya platser. Dyka bland tusentals vackra fiskar som är sällsynta. Ett paradis utan ormar. Jag behöver det.


Jag är sjuk, fan!

Jag är sjuk. Förkyld. Undra om det var för att jag gick runt med bara strumpor i fårhagen när vi skulle spela in en film till dans- och musikprofilen eller för att jag åkte bil med fötterna ut från fönstret? Bra fråga. Smittad kanske? Nu ska jag se Wallander och göra min svenskaläxa som ska vara inlämnad imorgon. Adjö.

Friends, jag vet att du finns där



Den vackraste reklamen i världshistorien.

Band of Horses @ Debaser

Jahaja. Lyckliga folket som är på Band of Horses på Dabaser ikväll. Jaja, men ha så jävla kul! Fan. Hälsa Ben! JAG VILL JU OCKSÅ! Fuck Debaser.


Rån och nytt köp av TV

Sådär ja. Efter utvecklingssamtalet som var otroligt onödigt och kortvarigt så åkte jag och min kära moder för att titta på TV. Jag pekade ut den jag hade funderat på, en Samsung 26" för att ha i mitt lilla rum. Samtidigt som vi precis skulle gå in i affären så springer två pojkar ut från ONOFF med världens fart. Världens fart, tro mig. Jahapp tänkte jag. Jag sa till mamma att det säkert var ett rån på skämt. Såklart. Ut springer typ åtta man som arbetar på ONOFF med världens fart. Ut efter dem, långt in i skogen bakom. Idioter. Genast fick jag äckligt ont i magen. Hur som helst. Väl inne på ONOFF så fick jag den TVn jag ville ha. Thanx mother earth. Snart kommer pappa hem och ska koppla in den och grejs. Fick höra sen att de hade fått fast rånarna och att det tydligen var världens liv inne i personalrummet. De såg ut att vara sexton år säkert. Usch. Dagens ungdomar.
En enorm bild på min snygga TV. Precis en sådan. Den senaste modellen, dessutom.


Prada is in bloom

image672

Dagens önskeoutfit

image671

Allt som behövs en sommardag.

Armband: Mawi
Klänning: Balenciaga
Skor: Christian Louboutin

Pernilla likes... ALOT!

image670
Här mina vänner. Här har vi dem. Skorna med stort S. Jag har spanat in de på Nathalie Schutermans lager. Lager och lager (?). De stod staplade i hög innanför de spännande dörrarna redo för att ge sig ut bland publik. Hur som helst. Underbara. Många olika färger. Jag vill ha svarta och kommer känna mig som en gud i dessa. Undrar om de har ställt ut de än? Måste dit på besök. Ville bara säga en sak; jag är kär. Förresten... Från Christian Louboutin såklart. The shoeking.

Dude, you suck

Jag vill shoppa. Mycket. Vårnytt. Soon baby soon... Nu blir det lite OC. Fruktsoppa. Sedan krypa ner till kojs för att läsa. Natti natti.

image669
Min födelsedagspresent.

It's like a fairytale

Mycket som händer i mitt liv just nu. Nej. Inte direkt. En del, men inte mycket. Jag önskar att jag kunde säga så på ett positivt sätt. Det mesta känns väl rätt bra just nu. Imorgon kommer det väl kännas mindre bra antar jag. Inte av något speciellt skäl eller så. Just nu känner jag bara för att åka utomlands. Till Paris eller så. Jag ser ju ut som Paris (?). Hur som helst. Det kommer nog inte bli lika mycket bloggande som det var på lovet. Men hey, det är ju lov snart igen.

image668