Katie Holmes

image399 image400

Jag älskar Katie Holmes nya frisyr. Den är mycket vacker. Mycket.
 

Dagens låttips

"So man I told you... if I find her,
I'll just find something, anything... a gun if I can. Anything.
And I'm strong enough, so I'll do it. I'll kill her."

SoKo - I'll Kill her.

Så jävla snyggt rå. Jag älskar den!

Hur jag håller mig vaken

Hur kan jag hålla mig vaken? Jag sitter och pluggar som en tok. Jag börjar plugga vid 8-tiden. Varför inte tidigare? Nej, då sover jag. Så otroligt konstigt, men jag pluggar bättre på kvällen. Helst dagen innan allting ska vara inne. Jag tror att allting blir så mycket böttre då. Som tur finns Red Bull att missbruka. Även tagit fram lite pepparkakor. Men nu måste jag plugga, plugga, plugga! Har fått så otroligt mycket gjort idag. Två NO hemprov ska göras, göra klart SO:n där jag ska skriva om mitt drömjobb. Hm? Måste läsa min bok. Jag ska klara det, tills jag slocknar, självmant. I wont give up! Hillevi var min inspiration då hon sa att hon satt uppe från 11 på kvällen till 6 på morgonen bara för att göra allting som hon låg efter med. Good girl! Back to work. Good night!
Ps. Fick brev från min brevvän Ashleigh som bor i England. Underbar tös! Jag blir alltid lika glad när jag får brev från henne, som julafton för en 5-åring. Hon skickar alltid så mycket fina saker som hon har knåpat ihop själv. I love you Ash! Det blev också min inspiration. BYE!

Monsters, St. Augustine, Weed Party and some Boat To Row!

Band of Horses på Debaser. På Debaser förfan! 18 års åldersgräns?! I have totally lost my dingle on the redline. Om jag blir arg. Falskleg någon? Världens chans. Jag ska. Jag är envis. Jag ger mig inte. Jag ska se Ben Bridwell och grabbarna. Hallelujah. Nothing can stop me. BYE!

Dagens önskeoutfit

image398

Klänning: Tibi
Armband: Chanel
Väska: Bottega Veneta
Skor: Chloé
Kofta: Vince

Dagens låttips



The Decemberists - Eli, The Barrow Boy

Det är enkelt: Jag älskar den!

Dagens önskeoutfit

image397

Klänning: Tibi
Jacka: Phillip Lim
Plånbok: YSL
Skor: Jil Sander
Nagellack: Chanel

Jag är så rysligt kräsen

Okej. Jag insåg just hur otroligt äckligt kräsen jag är. Det är så pinsamt jobbigt. Jag har verkligen svårt för vissa saker. Idag när vi var och handlade så fanns det bara mandariner som det var någonting fel på. Antingen var de lite gröna i ena hörnet, var de inte det så var de lite bruna, lite ruttna. Hur jag än vände och vred så var det någonting fel på dem. Jag började få panik. Jag blev galen. Det var skrämmande. Till slut blev jag så frustrerad att jag kastade iväg påsen. Mamma var tvungen att plocka ihop några. Det har trots allt blivit bättre. Förr hade jag så otroligt svårt att hitta kläder som jag verkligen tyckte om. Jag var väldigt begränsad. Väldigt isolerad. Hade jag en bild av en klänning i huvudet så stängde jag av resten av omvärlden (vad gäller kläder). Jag blev så frustrerad. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det gick så långt att jag grät mig till sömns på kvällarna. Som nu t.ex när jag satt och knåpade ihop ett kollage med kläder. I lappen på en klänning var det lite gult. Ytterst lite. Jag hittade en väska som var perfekt till med silver detaljer. Perfekt var det ja... Eller inte. Silver och gult gick ju absolut inte ihop. Det där var droppen. Men det går verkligen inte. Vilket problem. Men det är faktiskt riktigt obehagligt. Riktigt jobbigt...

Dagens låttips



Pete Doherty är bra. Han är grym. Tillsammans med resten av Babyshambles skapar de magi. Magi som man njuter av. Sådan magi är vacker. Delivery är mycket vacker.


Ny passion: Red Bull - som stjäl mina pengar

Jag har just upptäckt en ny passion: Red Bull. Fan. Farlig passion. Kan inte sluta med denna dyra drog som kostar 20 kronor på 7-Eleven. 11 kronor på Kvantum. 7-Eleven rånar mig. Nu tänker du säkert, "men tjugo kronor är väl ingenting" men jo! Är man beroende och köper flera stycken per dag så blir det mycket. Jag vill inte slösa mycket pengar på någon fånig dricka som inte äns är gott. Eller jo, det är gott.

Dagens önskeoutfit

image396

Klänning: MINT Jodi Arnold (helt underbar)
Diadem: Anna Vince
Nagellack: Chanel
Väska: Balenciaga
Armband: Hermès
Kappa: RM
Skor: Christian Louboutin

I wish...

... Att dessa underbara väskor var mina:

1.
YSL Muse bag (svart lack)
2. Balenciaga Giant Hardware (mossgrön)
3. Hermès Birkin (krokopräglad)


Mary-Kate Olsen

image395

Underbart Mary-Kate. Underbart. Såg klänningen, helt fantastisk. Sotade ögon. Perfekt frisyr. Och så såg jag skorna. GAH, det är så jävla klockrent. Jag älskar det... Bara älskar det!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Igår var bland de värsta dagarna i mitt liv. Jag var jätte glad i början, hade köpt ny pyjamas, ny film, julmust och hade fått en lampa som avskedspresent från praoen som jag skulle hänga upp när jag kom hem. Glädjen dog på stört. När jag kommer innanför dörren så ska jag kolla till mig marsvin. "WILMA WILMA" utropar jag. Jag kollar i buren, ingenting som rör sig. Hon brukar alltid skutta till när man kommer hem. Det var fortfarande mörkt då jag inte hade hunnit att tända upp. Jag börjar skrika. Jag får panik. Hon rör sig inte. Jag skakar på buren. Ingen reaktion. Jag skakar ännu mer. Nej. Borta. NEJ! Hon får inte. Jag skriker ännu mer. Nej. Nej. Nej. NEEEEJ! Nej. Det är inte sant. Inte Wilma, inte min Wilma. Det får inte vara sant. Jag blir galen. Springer upp på mitt rum. Skriker. Bankar huvudet i väggen. Sparkar i väggen. Jag vill inte... Jag orkar inte skriva mer. Jag börjar bara gråta. 6 år blev hon. Min älskade Wilma. Under kvällen hade jag begravning. Tände ljus. Wilma, jag tänker på dig. Jämt. Jag älskar dig. Förlåt. Förlåt...

It's friday dude

Nu ger jag mig ut i Stockholm för att ta mig an fredags-natten. HA EN BÄST KVÄLL DUDES!

The skirt

image394

Kan inte släppa denna underbara kjol från Prada. Helt perfekt!

Father

Nu är det dags för gymnasiemässan. Ska träffa kära Elinore som jag inte träffat på över en månad. PUSS!

Anders Wendin, I SAW YOU DUDE!

Hornstull, igår eftermiddag, utanför en port stod vi och gömde oss för kylan. Jag kikar ut. Två meter ifrån mig. Vem går där? Rakt mot mig. Jag får en chock och börjar skaka. Jag får panik. Vad ska jag göra? Jag vill bara skrika. Min livs största kärlek går rakt mot mig. Panik! Jag hoppar in igen. ANDERS WENDIN! GAH! Gåshud. Ah, sexi! Jag ville bara skrika. Vågar inte. Varför i helvete säger jag ingenting? Om jag ångrar mig idag. FAN! Kunde inte sluta prata om det. Kan inte sluta tänka på det. Så jävla snygg. FAN Pernilla. FAN!

image393

Dagens låttips



The Perishers - Pills

Hittade ingen "vanlig" så det fick bli en Grey's Anatomy video. Jag vet inte om det avslöjar vad som kommer i framtiden. Haha! Jag kollar inte på Grey's. Om ni inte vill veta så får ni blunda och lyssna. Fast det gör man ändå...

Dagens önskeoutfit

image392

Jacka: Moschino
Blus: Chloé
Väska: Chloé
Halsduk: Marni
Boots: Chloé
Kjol: RM
Plånbok: Chloé
Vantar: MiuMiu
Nagellack: Chanel
Armband: Hermès

I'm cool dude

Efter jobbet igår pallrade jag mig mot Gallerian för att se Beckmans elevers modevisning. Vilka kläder! Wow. Det var en kill-outfit som jag fastnade för speciellt mycket. Gråa, slarvigt uppvikta chinos och en lila-svart-rutig skjorta. Riktigt snyggt. Ah, det var så skönt att gå vid slottet och Gamla stan en mörk kväll, ensam. Lyssna på Babyshambles - Pipedown på högsta volym med grova MC-boots (som jag köpte igår) och en stor sjal runt huvudet. Oj så cool jag kände mig.


Go for...

image391

Svarta boots är det snyggaste som finns och funkar alltid. Med snörning, utan snörning, hög klack, låg klack, MC-boots, grova kängor a lá Dr Martens. Kör på det du gillar. Det blir alltid snyggast så. Själv kör jag på MC-bootsen.

Dagens önskeoutfit

image390

Kappa: Dries van Noten
Klänning: Acne
Väska: YSL Muse (högst upp på önskelistan)
Skor: Burberry Prorsum
Armband: Erickson Beamon
Nagellack: Chanel

Go for...

image389

Vinrött är en riktigt snygg färg. Go for it! Kläder, detaljer, väskor, skor, naglar. You name it!
Top: Chloé, Kjol: Marni, Klänning: Chloé, Klänning: Oscar de la Renta, Plånbok: Marc by Marc Jacobs, Skor: Dries van Noten, Skor: Chloé, Nagellack: Chanel, Väska: Marc Jacobs

You are so damn crazy biatch'

image388

Anders Wendin

Okej, jag kan fortfarande inte släppa drömmen och Anders. Måste slänga in lite bilder på världens snyggaste man.

         

Roberto Cavalli

image378

Haha, komiskt. Roberto Cavalli är utklädd till Karl Lagerfeld på Halloween.

Min dröm om Anders "Moneybrother" Wendin

MÅSTE bara berätta om min dröm som jag drömde i natt. Jag önskar att det inte var en dröm men den var underbar. Aldrig drömt en mer fantastisk dröm. Det var en sån dröm som man blir helt kär i, en sån som man inte kan sluta tänka på för att den var alldeles för perfekt.

Jag ser
Anders "Moneybrother" Wendin springa ner från en, inte så brant, gräsmatta. Detta var under samma dag som han skulle ha en konsert. Jag springer efter och tänker "ANDERS". När han är nere för gräsmattan så stannar han upp och bara lägger sig raklång på rygg. Jag springer efter allt vad jag kan och lägger mig på honom. Mitt huvud mot hans bröst. Han håller om mig. Sedan skriker han "AJAJ". Och jag undrar vad det är. Han knäpper upp skjortan... Hjälp. Jag hjälper till. Hihi. Och så visar han en sak på hans rygg. Det var något litet och blått. Jag frågar vad det är och han svarar att "de" hade bränt fast en liten bit av en ballong på hans rygg. Aj. Sedan ligger vi där, hur länge som helst och bara njuter. För en gångs skull så känner jag mig trygg. En varm famn. Jag blir helt kär medan jag ligger där på hans bröst när han har bar överkropp. Japp, underbart! Och sen... Efter några timmar. Ja då... Kysstes vi lite. Efter ett tag sa han stopp och att han skulle iväg. Han sa, vi får kyssas mer sen. Kom till kysstävlingen vid halv 2. Jag kom dit. Det var en som var före mig. Han drog en lapp och det blev "puss på munnen" och så blundade han och pekade på tjejen framför mig. Jag blev besviken. Men sedan drog han upp en lapp "djup tungkyss". HAHA, alltså... Detta låter sjukt. Hur som helst. Han tjuvkikade lite och såg att jag stod där. Han blundade igen och pekade på mig. Åh, så lycklig jag blev.

HAHAHAHA! Underbar dröm. I know. Anders är ju så jävla sexig så man blir ju så glad bara på tanken. Och rösten. Dude, I'm in love!

image377

Första dagen på praoen

Igår var det första dagen på praoen. Det var riktigt roligt! Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att det var riktigt skoj. Praoar i en lampbutik med min syster. Idag är jag sjuk. USCH! Jag mår inte alls bra. Jag vet inte om det är omställningen nu när jag måste gå upp så otroligt tidigt på morgonen efter vad jag har gjort nu under höstlovet. Hoppas att jag mår bättre imorgon. När jag skulle gå och möta mamma igår så gick jag vid slottet och genom Kungsan. När jag gick vid slottet så lyssnade jag på "Maybe This Christmas" av Ron Sexsmith. Åh, vilka julkänslor man fick. Riktigt härligt! Nu ska jag äta upp min aprikoskräm. ADJÖ!

Inspiration från Mrs Jones

image375

En annan riktigt snygg brud är Genevieve Jones i en grå klänning med volanger, jag älskar ärmarna och det svarta bandet vid urringningen. Jag är dock inget större fan av v-ringat men i detta fall var det galet snyggt. Skorna och väskan gör hela outfiten, så är det nästan alltid. En klockren outfit helt enkelt.

Kate Moss is hot

image373

Jag är inget fan av Kate Moss men det här var riktigt snyggt. Helsvart funkar alltid och väskan Mabel från Mulberry står högst upp på min önskelista just nu, efter YSL Musebag vad kommer i väskväg. Riktigt snyggt Mrs Moss!

Dagens låttips



Dagens låttips får bli en instrumental låt som ger mig goosbumps. Ibland behövs det ingen sång för att det ska rysa till i kroppen. Det enda som behövs är de perfekta instrumenten vid det perfekta tillfället. Här har vi ett grymt bra band som bara kör instrumentalt. Explosions In The Sky - Your Hand In Mine. Det är perfekt att lyssna på när man går på en milslång äng i sin ensamhet och bara njuter. En massa hästar i hagarna runt omkring en. Man tänker på sånt som bara bara tänker på när man kommer ut. Det riktiga livet. Hur jävligt allting egentligen är. Man glömmer totalt bort verkligheten. Man tänker sig en svartvit video. På en äng med fullt av bilar som bara åker förbi. Man hittar en punkt där man ska titta under hela låten. Allt blir bara så vackert. Man tror inte att någon ser fast bilisterna egentligen bara sitter och skrattar för att de tror att man är störd och har rymt från psyket. Jag bara älskar det.

Jag dog just

J A G  K A N  I N TE  T R O  M I N A  Ö G O N ! ? ! ? !

Städning = Avslutad

Sådär, nu är jag klar med städningen. Jag tror att det hela har tagit mig ca 6 timmar att städa hela huset. Hjälp. Jag hoppas att mor och far blir glada. Jag tycker ju det är roligt att städa. Har två TV-apparater på och datorn. Ont i ryggen har jag också. Och hungrig, riktigt hungrig. På pizza. Mums. Jag vill ha pizza! Jag vill inte plocka fram någonting yr kylen då jag kommer att förstöra allting. HAHA! Tönt. Nu ska jag ut med soporna. ADJÖ!

Städning till 100%

Nu har jag fixat hela undervåningen, det blir så fint. Gott luktar det också! Men det blir väl lika stökigt när familjen kommer hem. Nu ska jag packa ner allt skit som står framme i flyttkartonger och ställa upp det på vinden. När jag städar, då städar jag verkligen. Idag har jag till och med strykit påslakanet, det kallar jag lyx. Även kökshandduken. Haha! NU; Fortsätta.

HAAAALLOOOOWEEEEEEEEN!

Mitt uppe i städningen, kolsvart ute och jag är totalt supervarm! Medan jag lyssnar på Backstreet Boys (radion) på högsta volym så ringer det på dörren. GAH, jag höll på att skita på mig. Jag vågade inte öppna då det säkert var några bus-eller-godis-ungar som skulle tigga lite godis, jag gömde mig bakom soffan då jag kom på att alla lampor i hela huset var tända + TV:n + radion. Jag samlade mod till mig och gick och öppnade, det var de gamla vanliga som kommer varje år. Jag sprang och tittade efter om vi hade lite äckligt godis som de kunde få istället för mitt nyköpta goda godis, och visst... Det låg några sega råttor längst in i skåpet som mamma hade köpt speciellt för bus-eller-godis-ungarna. Funderar på att bjuda hit några vänner så vi kan kolla på Hannibal tillsammans, inte direkt en film jag vill se ensam då Anthony Hopkins är ruskig. Ruskigt bra! Jag älskar Hannibal. Back to business, så att mamma slutar tjata om att det ser förjävligt ut här hemma (det gör det inte om man jämnför med andra hem) men hon är så petig. CIAO! Förresten, jag älskar HAAAAAAALLLLLLLLLLLLOOOOOOOOWWWWWWWWEEEEEEEENNNNNNN!

INK IT DO!

Idag var jag på lite shopping. Det blev skinnstövlarna från NK, YES! Rizzo rättare sagt. Även skärpet som jag hade på mig på bilden som jag provade då, en Prada look-alike kjol från Zara och gråa kostymbyxor från Zara som sitter hur slappt som helst. Riktigt nöjd, dock inte 100% säker på kjolen. Bilder kommer. Nu Ugly Betty, sen blir det storstädning i hela huset tills mor och far kommer hem. ADJÖ!

Dagens outfit

  

TADAAAAAAAA! En dagens outfit! Dåliga bilder då de är tagna med min mobilkamera.

Kappa: H&M
Skärp: Zara (nytt)
Skor: Angela C