Nyårs-update 2

Sådär. Proppmätt. Klämde i mig två av dessa fantastiska bakelser till förrätt. Underbara. Min mamma kan hon. Just nu sitter jag och får till en lyckad make up. Just nu ser det ganska bra ut. Känner på mig att jag kommer misslyckas tillslut. Att det kommer se ut som jag har fått två blåtiror. Men, vi får se. Nu har jag lagt på lite glittereyeliner. Det ser nyårigt värre ut. Gungar med till Beatles. Svängigt värre. Haha! Nej, nu ska jag fortsätta. Fler uppdateringar kommer väl under kvällens gång.

Nyårs-update

Sitter och lyssnar på The Clash och gör mig redo för natten. Gästerna har landat och jag är på g. En del står och pular med maten i köket, oj så det luktar gott. En del sitter i vardagsrummet och sjunger Singstar med svenska schlager. Är sugen på förrätten med rom, rödlök, gräddfil och så är de rullade i ostbågar. Kvällens höjdpunkt!

Jag förstår inte varför folket har börjat smälla sina fyrverkerier redan. Är det för att de har småbarn? Jag hoppas verkligen det. Annars kan man väl spara sig till tolv-slaget. Nu måste jag sminka mig! BYE!

Fucking fan

Fan. Snart är det 8 juni. Vilket jävla datum. Vilket är så jävla typiskt. Jag blir arg, bara på tanken. Tanken på hur röda mina ögon kommer vara av tårar. Tårar av sorg och rädsla. Jag vill inte. Jag tror inte att jag är redo ännu. Att lämna det förflutna bakom mig känns bara skrämmande. Tanken är skrämmande. Fan. Jag vill inte! Är inte redo för nya äventyr!

Gott nytt år!

Nyårsafton! Trevligt värre! Håller på att fixa till mig. Man får ju passa på med glitter och glamour nu när det faktiskt är "okej". Vid midnatt ska jag vara hemma med la familia. Med gäster plus min kära bror som kommer med riktiga bomber. Tro mig, riktiga bomber som lyser upp hela området pga smällen. Sedan drar jag nog vidare. Ska vara med Jess och co. Vi får se vad vi hittar på. Dagens outfit kvällen till ära blir en silverklänning, svarta strumpbyxor och silverhalsband. Glittereyeliner och sotade ögon. Locka håret ska jag göra också. Riktigt trevligt! Mamma gör alltid så fint när hon dukar också. Underbar mat också. Så... Tack för det här året! Hoppas 2008 (08 - Stockholmarnas år) blir ännu bättre än 2007. Nya upplevelser. Ett mycket mer händelserikt år, tack.
Gott nytt år people!


Dagens önskeoutfit

image470

T-shirt: Garpart (är kär i denna)
Väska: Bottega Veneta
Byxor: Balenciaga
Skor: Christian Louboutin
Armband: Chanel

Krokodilen i Etiopien

Idag har jag spenderat min tid tillsammans med Jessica. Vi har gått på stan för att finna den ultimata nyårsklänning. Helt otroligt hur svårt det var. Den ska ju uppfylla en del krav också. För mig blev det världens snyggaste kjol istället. Ser ut som ett konstverk. Med rött, svart och vitt. Jag älskar den! Blev dock ingen klänning för min del, jag kom på att jag hade en snygg silverklänning hemma, så den får det bli. Men nu ska jag se en film på TV, vet dock inte vad den heter. Nystädat rum, nya, rena, sängkläder, Champis i vinglas och massor av tända doftljus. So long suckers! See you later.

Städning, och jag är på g

Nu ska jag städa mitt rum. När jag har gjort det, då är det dags för bloggning. Puss!

Välkommen kissemisse

Det slog mig just att jag vill ha en katt. En långhårig mysig katt. Åh, vad jag vill ha en katt. Vad är det för driller som har satt sig på mitt huvud? Hur som helst så vill jag ha en katt. Olika färger. En söt sådan. Den ska få bo i mitt rum. Så ska vi mysa hela dagarna. Den lilla kissemissen ska få sova i min säng. JAG VILL HA EN KATT! Mamma, jag vill ha en katt... Jag kommer aldrig få en katt.

Vinglaset gör underverk

Jag insåg just att julmusten tappar kolsyran fortare när man dricker ur ett vinglas än ett vanligt glas. Men det struntar jag fullständigt i. Jag älskar att dricka julmust i vinglas. Allt känns så mycket bättre. Jag ska allt ta och köpa mig ett riktigt stort vinprovarglas. Det är vackra ting.

Någonting speciellt som inte fanns förut

Kom just hem från Jessica. Vi har kollat på Dagboken. Världens mest underbara film. Öppnade just en julmust med våran urtjusiga kapsylöppnare med rosa bling-bling på, tog fram ett vinglas (det största och finaste) och satte mig direkt framför datorn. Sitter och målar naglarna, har haft svart i flera dagar nu. Utan att det har flagnat av. Jag är chockad. Nu är det dags för rött. Lite rosa-rött. Men så otroligt ointressant. Lyssnar på When Tomorrow Comes med Anna Ternheim. Underbar låt.

Jag hoppas att det är stjärnklar himmel imorgon. Jag ska till Skeppsbron imorgon kväll. Bara sitta i mörkret. Kom dit! Håll mig sällskap. Jag gillar sällskap. Speciellt med skägg. Kanske ni redan förstått vid det här laget. Men det tål trots allt att upprepas ett antal gånger till.

Jag vill ut! Men imorgon... Då jävlar. Skeppsbron, here I come. Jag tror att jag har någon pakt med mig själv. Det kan vara någonting jag bara har fått för mig. Det är helt sjukt. Likaså Skinnarviksberget. Någonting magiskt med dessa platser. Jag och Jess satt där idag. Helt plötsligt började det regna. Riktigt ordentligt. Jag vägrade lämna stället. Fällde upp mitt paraply. Det vek sig. Mesparaply. Vi satt och sjöng The Blower's Daughter med Damien Rice. Så högt vi kunde. Så skönt att bara få ur sig all ilska. Sen fick jag något galet ryck och började sjunga Fulla För Kärlekens Skull med Eldkvarn. Gosh.

Dagens önskeoutfit

image469

En oufit som representerar mig. En outfit att dö för. En outfit att döda för.

Kappa: Missoni
Klänning: Chloé
Skor: Chloé
Kofta: Chloé
Armband: Hermès
Väska: Hermès
Nagellack: Chanel
Vantar: MiuMiu

Inspiration

                 

Go for...

image446

LILA!
Det var nog den mest hypade färgen under 2006. Men jag gillar det. Speciellt på detaljer som på skor, smycken och väskor. Lila på naglarna är dock lite uttjatat.

Från vänster: Phillip Lim, Marni, MiuMiu, Alexander McQueen, OPI, Christian Louboutin, YSL, Mulberry & Mulberry

Damn Gucci skirt

image445

Kan inte andas. Allt på grund av denna kjol. Fantastisk. Perfekt. Mållös. I'm in love. Med en svart kofta i cashmere med puffärmar, knappar enda upp till halsen (så ser min drömkofta ut) och svarta lackballerinas och en svart Hermès Birkin med silverdetaljer. Då är min vår räddad.

Jag är sjuk

Jag vaknade vid tre. Utmattad. Förkyld. Riktigt förkyld. Fick ställa in mötet med bror min. Synd, för jag hade verkligen sett fram emot detta. Spendera lite tid tillsammans. Det kommer fler tillfällen. Dagen har spenderats framför TV:n. Förbaskat trött på den fula TV:n. Nu vill jag ut och göra någonting. Om jag känner mig bättre imorgon och det inte regnar allt för mycket så ska jag vandra omkring i hela stan. Ut på Djurgården. Sitta vid vattnet och bara titta på stjärnorna. Hoppas på sällskap av Jessica. Kan bli riktigt trevligt. Allt hänger på mitt mående imorgon. Nu surplar jag vatten och äter honunghalstabletter. Det rensar ut halsen. Uppfriskande. 

Choklad

Tog bort plasten från Paradis-asken. Mums med choklad. Tog de två bästa. Lade snabbt tillbaka en då jag tog en bit och insåg att jag verkligen inte känner någon smak alls. Trodde konstigt nog att jag skulle göra det med chokladen. Jag hade dock helt fel. Nu är det SATC, adjö.

Juletid

Här sitter jag och putsar på min Chanel mascara. Eftersom att den är svart så måste jag alltid hålla på att putsa. Jag tål inte att det är fingeravtryck. Sjukt. Hur som helst. Det var ett tag sedan jag bloggade känns det som. Jag har åkt på en förkylning, men jag klagar inte. Det är ingenting som stör mig speciellt mycket. Jag känner dock ingen lukt eller smak och det är hemskt. Till och med vattnet smakar mindre än vad det brukar. Jag satt och åt upp hela chipsskålen. Och drack cola, hela tiden. Why? Jag känner ju ändå inte smaken. Jag har just kommit på att jag inte äter chips för att det är gott, utan för att bara ha någonting att tugga på. Gosh. Jag måste sluta svulla hela tiden. Efter nyår. Efter nyår... Haha! Det brukar låta så. Väntar på att Sex and the City ska börja. Dubbelavsnitt.

Det har ju vart jul också! Riktigt mysig jul. Jag var så nervös hela dagen. Skulle ge mamma och pappa biljetter till Björn Skifs. Väntade på reaktionen. De blev ju glada iallafall. Var hos kusinerna vid 12-tiden. Åt gröt där. Kollade på Kalle Anka. Mamma, pappa, faster och farbror åkte till farmor och hälsade på. Jag stannade kvar. Så då passade jag på att hämta ut biljetterna. Kusin skjutsade mig. Tur det. Mycket fina paket. Två OC-boxar (säsong 3 & 4), pengar, berlock till mitt Thomas Sabo armband i form av en pärla, skiva med Christian Kjellvander... Haha! Hur som helst så fick jag mycket fint. Dagen efter julafton åkte vi och köpte Playstation 2 och Sing Star. Muhahaha! Så jag och kusin har sjungit en hel del.

Var på bio igår också. Såg Förtrollad. Hahaha! Söt film. Damn. Patrick Dempsey är het. Jag vill gifta mig med honom. Vilken man. Vilken blick.

Imorgon ska jag och bror på bio. Han ska även bjuda mig på middag. Det var hans julklapp till mig. Kan bli trevligt att umgås lite med honom. Vet dock inte vad vi ska se än.

Adjö!

Now when you are here

Nu ska jag göra mig klar, sen bär det av mot staden för att handla julklappar. Adjöken.

Fuck

Det här har vart den sjukaste dagen på länge. Fan. Helt stört. FAN! Inte igen... Inte igen.


Don't do this to me

Kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont ändå. Varför sa jag det inte bara? Jag skulle sagt det rätt ut.

I need some sleep

God natt mina vänner! Lång dag imorgon.

30 saker som jag älskar!

Jag har bestämt mig för att skriva ner allt jag tycker om. Kanske inte precis allt. Men nästan... Allt! Jag väljer att inte skriva vad jag inte tycker om. Jag ska berätta kort och gott varför jag har valt bort det: JAG ÄR ALDRIG NEGATIV!

1. Pojkar. Kort och gott, vackra skapelser. Med jeans, rutig skjorta, converse, rufsigt hår och allmänt söt!
2. SKÄGG! Skägg, skägg och skägg. Jag helt enkelt älskar män med skägg. That's it.
3. Musik. Musik är grymt! Jag tror inte jag skulle klara mig en dag utan musik. Lyssnar ständigt på min iPod, högsta volymen i bilen, högsta volymen på datorn med världens bas, när man sitter på bussen, går på stan. Ja, jämt!
4. Brudarna i min klass. Ärligt talat vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det finns inte några andra som är så jävla underbara som ni är. NI ÄR BÄST! Jag älskar er. Jag älskar er. Jag älskar er. En termin kvar tillsammans. Fuck. Tio år har vi känt varandra. Ni gör så att man vill gå till skolan. Alltid så jävla roligt mer er brudar!
5. Min lilla söta familj bestående av mor, far, syster, syster och bror. Jag älskar er av hela mitt hjärta!
6. Min släkt. Jag har nog världens minsta släkt. Jag hatar att jag har en liten släkt. Men tro mig, jag är nöjd med det jag har. Hade världens bästa uppväxt tillsammans med världens bästa farfar. Han var min bästa vän. Vi gjorde allt tillsammans. Han var allt och lite till. Jag glömmer aldrig min farfar. Min morfar. Världens smartaste, även min förebild. Mannen som äger ett hundra-tals tavlor. Han är bäst! Konst, Bingolotto och korsord.
7. Gungor. Att gunga är nog det härligaste som finns. Speciellt då man har musik i lurarna, helst ska det vara kväll, snö och stjärnklar himmel. Då hamnar man i trans.
8. Julmust. Fan. Julmustens period är inte rolig. Jag dricker så otroligt mycket julmust. Det är värst vid juletid. Annars så finns det ju påskmust och sommarmust (?).
9. Mode. Jag vill skriva det. Fast ändå inte. Men det är trots allt ett av mina största intressen. Så, jag skriver det.
10. Anders Wendin. Ja,
jag är fortfarande kär.
11. Skriva. Och nej. Inte som jag skriver här på bloggen. Jag skriver helt sjukt knäppt här.
12. OC, yes. I'm still in love.
13. Skolan, ja. Jag tycker att skolan är rolig. Dock inte alltid. Ibland blir det för mycket. Då får jag panikångestattacker. Haha! Det var det värsta jag har vart med om i hela mitt liv.
14. Måla naglarna. Ja, det är så sjukt roligt. Pilla bort nästa dag och sätta på nytt. Stackars naglar.
15. Att bada. JAG ÄLSKAR ATT BADA!
16. Resa. Det roligaste som finns att se nya platser. En dag ska jag göra en jorden-runt-resa.
17. Gå på stan, bara gå powerwalk genom gator och torg. I love it!
18. Skriva brev. Har en brevvän i England som jag träffade på Mallorca 2001. Vi skriver fortfarande. Hon är hur underbar som helst. Ashleigh heter hon. Världens lycka när man får brev av henne. Alltid som julafton.
19. Allsång på Skansen. Underbart.
20. Konserter. Bästa musikminnet var när jag och Emilia var på Parksommar på Skansen med Moneybrother, Salem Al Fakir och Säkert! Grymt! När Anders sjöng "Fulla för kärlekens skull".
Drömmen vore att se Band of Horses. Debaser? Fuck.
21. Landet. Underbaraste stället på jorden. Där kan man verkligen känna ett lugn som jag inte känner någon annanstans. Sitta på berget vid vattnet i sin ensamhet och bara titta på solnedgången med musik i öronen. Gah, så jag älskar det. Åka båt.
22. Utflykter. Överallt! Picknick med massor av mat, supersällskap och musik! Junibacken. Skansen. Museer. Kolmården. Allt sånt härligt!
23. Åka bil på natten när det ösregnar.
24. Frukt. Alla sorters färsk frukt är underbart. Speciellt på sommaren när frukten är som finast.
25. Djur. Vilda djur. Animal Planet är favoritkanalen. Jag vill ha en tiger-bebis.
26. Inredning. Inredningsarkitekt Pernilla? Yesbox.
27. Livet på bondgården. Jag ska nog gifta mig med en bonde.
28. Snälla människor. Åke. Jess, remember? Fler Åke behövs i världen!
29. Järvsö. Saknar det!
30. ATT VARA LYCKLIG!

Snart är det jul, min vän

Imorgon blir det julklappsshopping för fullt. Trevlans!

Dagens önskeoutfit

image444

Ni skulle sett när det inte var suddigt. Gosh, that's turns me on dude!

Klänning: Sonia by Sonia Ryikel
Nagellack: Chanel
Halsband: Marni
Skor: Lanvin
Väska: Marni
Ring: Muriel Grateau

Sällskap, någon?

Jag sitter här, alldeles ensam i vintermörkret. Jag funderar på att göra någonting. Jag vill gå ut. Jag vill köpa en julgran. Klä den med fina kulor i vitt, lite fjädrar och glittrande kristaller. Känner mig ensam. Jag vill ha sällskap. Sällskap i något snyggt format i form av en man. Ge mig.

No love

Julpyssel är fucking roligt. Jag vet inte varför, men just nu känns allting så jävla roligt. Imorgon är nog det roliga över. Vi får se. Jullov imorgon. Hur som helst så blir det roligt. Måste göra ett fint julkort. Imorgon ska jag handla alla mina julklappar till vänner och familj. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Vi får se imorgon. Det pirrar i magen. Jag vet inte varför? Är det så det känns att vara kär?

Jag vill inte

Fuck. Back on track again. Maybe?

Jag vill ha dig din fina sak



Såhär skrev jag på min önskelista plats 1:
YSL Muse bag (sök på google och skåda den vackra skönheten och du kommer genast förstå att jag är kär.) Finns på Nathalie Schuterman. Jag vill ha den största modellen, svart, lack (som på bilden.) Titta inte på prislappen, gå till kassan, håll för öronen och lämna fram kreditkortet, ta den vackra påsen och se glad ut.

Opiumski

Jag har just insett hur underbar Henry är i Ugly Betty. Jag tror jag är kär. Otroligt skön dag i skolan idag. Bara tagit det lungt, tittat på film och julpysslat. Imorgon ska det bli riktigt roligt. På morgonen börjar jag klockan åtta, då är det dags för kamratstödjarmöte igen. Jag tror att det är dags att få våra nyckelband där det står "kamratstödjare" på. Trevligt. Sedan bär det av mot Gamla Stan vid 9-tiden. Julmarknad och mys med klassen. Sedan ska jag tillbaka till skolan för julpyssel. Det var riktigt roligt förra året! Hoppas det blir lika lyckat iår.
Idag var det riktigt vackert ute. Iskallt men vackert. Stannade kvar i skolan till halv fyra (slutade 14:20) tills jag orkade gå hem. Jag satt på en gunga på skolgården och pratade med en jättegullig tjej som gick i femman. iPoden var urladdad, no music. Nu ska jag måla naglarna. Det blir nog rött, det lutar åt det. Adjöken!


Min söndag

Kom just hem från stan som tillbringades med Jessica. Vi gick runt och kollade lite. Hon köpte lite julklappar jag har fortfarande inte köpt en enda.) Jag var inne på Thomas Sabo på Birger Jarlsgatan för att titta efter ett armband till min kära mor. Hittade ett jättefint som jag ska köpa till henne (hoppas inte att hon läser) och så tittade jag på lite berlocker. Men istället för att köpa till mamma så blev jag sugen på flera själv. Jag slog såklart inte till på något utan ska vänta till jul. Det fanns en berlock som föreställde ett hjärta med massor av "diamanter" på. fint! Dock lite dyrt. 798:-, men jag ska önska mig det + en pärla i julklapp. Jag har redan två utlovade berlocker från min födelsedag. Vi får se hur det blir med den saken. Hur som helst så kommer mamma hem från Berlin i natt. Jag saknar henne så, trots att hon bara har vart borta sen i torsdags. Hoppas på en liten present. Hihi. Men nu är det storstädning som gäller. Adjö!


Weekends

Goddagens. Fredagen tillbringades tillsammans med min vän Jessica. Vi hade galet trevligt ihop. Vi sjöng, tittade på film, checkade in ny musik och annat galet. Man har alltid roligt när man är tillsammans med henne. Så nu sitter jag med ett helt A4-papper fullt med nya, fräscha artister som genast ska laddas hem. Idag vaknade jag hemma hos Jess vid halv 2, då vi somnade vid 5-tiden. Kom genast på att jag skulle handla julklappar (har inte köpt en enda) men så blev det hur som helst ingenting med det. Jag åkte hem, duschade och gjorde mig klar och så mötte jag upp Jess senare i staden. Vi gick runt länge. Sedan åkte jag och pappa och köpte sushi. De är alltid så otroligt trevliga där och vet alltid vad jag vill ha. Haha! Nu sitter jag här med julmusten och har ingenting bättre för mig. Skulle åkt till Jess ikväll, fast jag orkade inte. Är helt slut. Imorgon blir det nya tag. Julklappsshopping?
Just nu har jag 999 låtar i mitt iTunes biblotek. Haha!
... TADA! 1000 låtar. The Shins - A New Day blev låt nr 1000 på min iPod. Firar det med en klunk julmust.
Adjö!

En söt liten lista. Someone else?

Armband / Halsband?
Heels / flats?
Skissa / måla?
Dr Martens / Mc boots?
Hermés / Louis Vuitton?
Läppstift / läppglans?
Orange / Lila?
T-shirt / linne?
Jeans / kjol?
Acne / Cheap Monday?
Brunett / Rödtott?
Victoria Secret / Agent provocateur?


I feld you cui miu

image443

Dagens önskeoutfit

image439

Regnjacka: Chloé
Musballerina: Marc by Marc Jacobs
Klänning: Pringle of Scotland
Halsband: Marc by Marc Jacobs
Clutch: Chloé
Armband: Chanel
Nagellack: Chanel

Pernilla like

           

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Guccis vårkollektion är det vackraste jag har sett. Allting är jag. Med alla vackra kjolar i sprakande färger, färgskalorna är helt otroliga. Jag vill bara ta allting och hänga in det i min garderob. Och jag skulle inte behöva oroa mig om vad jag skulle ta på mig i sommar. Jag vill ha alla kjolar, NU! Allting är så perfekt. Skorna, färgerna, skärpen... Ja, allting. Pernilla like!

Dagens låttips



Säkert! - Allt som var ditt

Underbar låt, underbar text och underbar video. Fan vilken grym låt!

En lite roligare lista (jag var arg när jag skrev den, tror att det märks)

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? Hm...
Hur tidigt stiger du upp? 06.20 om jag ska duscha, annars kvar i åtta (börjar åtta)
Vem/vilka vet mest om dig? Jessica, I guess
Gillar du att slåss? Nej. Vågar inte. Jag är en snäll flicka.
Vad ska du göra ikväll? Sitta framför datorn och ruttna bort totalt
Har du utländska föräldrar? Nej.
Var har du ont? Jag har inte ont.
Är du bra på att måla? Nej, men jag skulle vilja.
Vem kramade du senast? Far min.
Vad längtar du till? Jullovet!
Sparare eller slösare? Slösare.
Bio eller promenad? Beror på. Men promenad. Tror jag.
Är du kittlig? Om jag är.
Rädd för insekter? Nej, inte direkt.
Anser du att du är stark? Nej. Varken fysiskt eller psykiskt.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Ingenting gjorde mig glad igår. Jag var sjuk.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Satt vid skolbänken.
Vad har du druckit idag? Vatten, Champis och Cola.
Vad var det senaste du åt? Hamburgare.
Vad var det senaste du köpte? Gosh, kommer inte ihåg. Känns som det var hundra år jag köpte någonting. Eller jo, lakritsklubbor åt mig och Emilia.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
Favoritklädsel? Strumpbyxor, kjol och någon snygg topp.
Vad gör dig glad just nu? Att jag vet att det snart är jullov.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Förbannad.
Sommarplaner: Njuta av Stockholms skärgård (landet), utomlandsresa med mor, Gotland med bruds (!).
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag vill kunna flyga. 
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga! Jag gör det jämt. Hemma, skolan... När som helst, hur som helst, var som helst.
Vad längtar du mest efter just nu? Julen. Snön (?)


Världens tråkigaste lista

Frukost: Pepparkakor i skolan
Motion: Måste vart när jag gick till och från idrottssalen
Väder: Kolsvart, snö (!) och minusgrader
Låt: Säkert! - Allt Som Är Ditt
Botten: SO-fan
Måsten: Här måstes ingenting
Planer: Inga planer
Rutiner: Skolan
Lunch: Risgrynsgröt
Kärlek: Hehehemligt
Ont: (Känner efter) Jag har inte ont!
Mående: ARG! Jag som aldrig är arg är fan förbannad. Jag som älskar Lucia. Hela dagen är förstörd.

Kate Bosworth

image426

Fan så snyggt. Jag hade dock valt ett par andra skor. Jag älskar den där klänningen från Etro. Och sjalen. Jag älskar det. Det är en sådan perfekt mönstermix som jag aldrig skulle våga mig på fast som är så galet snyggt.

Mr Beckham

image425

I want him. Sexi! GE MIG!

Bring some party

image423

Jag vill gå på ett riktigt roligt party. Med snygga män med en flaska öl i handen. Då vill jag ha fjäderfransar. Sådär lagom mystiskt. Det ska vara lika snyggt som hos Make Up Store. Eller kanske en paljettmask med fjädrar. Åh, så snyggt.

Just a dream

Everything all the time. Give me the fucking boy. I just want to call him mine. Beautiful eyes. The eyes... The smile. Be mine, sexi boy. Hahahanni!


Fuck them all

Jag har lärt mig en läxa. Jag har definitivt lärt mig en läxa. En läxa som jag ska ta lärdom av till nästa år. Jag undrar vad fan jag gör för fel. Fuck.

Give me Becks!

image421

OH MY. Jag skulle inte tacka nej. Sexig man, gräsliga kalsonger. Beckham för Armanis reklam.

GE MIG BECKHAM!

Cest mai

Klockan är halv tolv. Halvt död. Såklart. Somnade halv 5 i morse. Satt och pluggade som en galning till biologiprovet. Vad gör jag? Försover mig för att jag är så trött. Sämsta självdisciplinen i världen. Jag missade provet. Fanfanfan. Måste göra det imorgon. Så fort som möjligt. Innan betygen sätts. Måste även lämna in två NO hemprov. Sista dagen imorgon för de också. Självklart har jag skjutit upp det till sista dagen. Så jag antar att jag måste plugga all night long igen. Brist på Red Bull. Gosh. När morgondagen är över kan jag vara lugn. Alla betyg satta och snart är det jul. Det behövs verkligen. Jag måste skriva en önskelista också. Adjö.

Prinsen och jag

Mina vänner, mina fiender. Goddag! Nobelfesten var det ja. Carl-Philip. Jag är kär. Jag har alltid vart kär i den mannen, kommer alltid att vara. En dag kommer jag och Calle-Phille bo i Saltis, Isaac Grünewald-tavlor på väggarna. Ja, en dag. Jag och Carl-Philip. Prins Carl-Philip. Min prins. Som en miniatyr av Orlando Bloom, fast tusen gånger snyggare och mindre lik Antonio Banderas.

image417

image418

image419

I just love em'

image416

I love my stars. Peace.

(poetiskt nog får detta vara med i min bokrecension med fyra stjärnor av fem)

Nathalie Schutermans dotter

image415

Men fy så söt. Titta Nathalie Schutermans dotter. I rosa underbar kappa. Hennes namn är Chloé. Jag är inte alls chockad. Oj, så söt. Tänk hennes garderob när hon blir tonåring. Huh. Inte alls avundsjuk. Inte alls...
Bild från Stureplan.se

The sun in your eyes

Efter många om och men så fann jag tillslut en underbart fin tröja på Tshirt Store. Med lite blått, lite rött. Blomster. Two faces. Jag gillar den skarpt. Jag hade så otroligt svårt att bestämma mig. De hjälpte mig otroligt mycket. Provade säkert 20 stycken. Fastnade lite speciellt med James Dean på. En suddig bild. Den vill jag ha. Han är snygg. Jag fick även senaste Harry Potter filmen av mamms. Muha! Jag älskar Harry Potter.
Men nu måste jag plugga på biologin. Adjöken!



BYE!

Nu ska jag bege mig mot Skrapan för att köpa upp mig på en t-shirt från T-shirt Store. Kanske ett par iPod lurar där det står I <3 MUSIC också. Måste tjata lita på mamms. Bloggar sen. CIAO!

Dagens önskeoutfit

image412

Tröja: Marni (högst upp på önskelistan right now)
Armband: Bottega Veneta
Nyckelring: Bottega Veneta
Bok: Fashion Illustration Journal
Kjol: MiuMiu
Skor: Marc Jacobs

Princess for me

image411

Jag vill ha dessa i julklapp. Så underbart söta. En speldosa och en godisskål. Från Mique.

Posh för ELLE

image410

Posh för ELLE. Så jävla snygg. Love it!

Snakebaby



Ja, det är på riktigt. Ja, det är ett riktigt barn. Ja, det ser ut som en orm. Usch, vad hemskt. 10 fall i hela världen. Överlever inte mer än 40 timmar. UAH säger jag bara. SNAKEBABY!

Hello dude!

Okej. Trevligt. Köpte mig världens finaste kjol på Topshop. Dyr som fan med fin som fan. Var även inne på T-shirt Store i Skrapan. AMAJGAD! Hittade speciellt fem stycken som jag vill ha. Underbart gullig personal. Hur hjälpsam som helst. Jag blev speciellt kär i en som jag ska köpa imorgon. I HAVE TO BUY IT! Även fast jag inte har några pengar så måste jag. Måste. Måste ragga till mig lite.
Var med Jess igår. Otroligt trevligt, som vanligt. Vi gick och drev på söder. Alltid lika trevligt att umgås med henne. Haha, det kom fram en aspackad snubbe vid namn Åke som man bara blev så glad av. Vi stod säkert och pratade med honom i 30 minuter. Han sa säkert: Ta hand om er tjejer, 20 gånger.
Pratade med Ella i tha phone idag. Hon sa att jag fick MVG på mitt engelska prov. Mycket mycket roligt. Thanx dudeli! Imorgon blir det först att pallra mig iväg mot Skrapan när de öppnar. Sen ska jag hem och plugga biologi. Har prov på måndag. Såklart har jag inte börjat än. Men jag ska få MVG på det här provet. Nu ska jag lyssna på Paolo Nutini, världens bästa. ADJÖ!

image409
 
Mr Beckham is hot as a blondie boy!

Dagens låttips



Paolo Nutini - Autumn

Behövs inga ord. Tro mig!

Sunshine

Nej, nu ska jag göra mig klar och sedan pallra mig mot staden. Ska köpa mig en kjol från Topshop. Eller någon snygg t-shirt.  EMILIA? Svara, tack. Jag vet att du finns där och jag vill ha sällskap. Please dude!

PLUGGELI

Pluggpluggplugg och återigen plugg. Nu sitter jag här med min bok-recension som ska vara klar imorgon. Recenserar Magdalena Graafs bok som jag sträckläste. Mycket bra, men samtidigt hemsk bok. Läs den! Det är allt och lite till som man får veta under hennes liv. Oglammigt värre då hon blir misshandlad varje dag av sin man. 
Måste plugga. Ska kanske träffa Jess efter. Om jag hinner. Bowlade även idag. Måste dra, ciao!

Buik mit hesm!

Idag har jag vart och shoppat. Det var mycket trevligt. Jag har aldrig shoppat såhär mycket på samma gång på år och dar. Det var riktigt roligt! Just nu håller jag på att möblera om i mitt rum. Om det blir så lyckat vet jag dock inte. Jag trivdes så bra som jag hade från början. Fast det är alltid roligt med lite förändringar. Jag har bestämt mig för att ha som jag hade från första början. Men jag vet inte riktigt. Flyttar nog tillbaka det om ett tag igen. Men nu ska jag se på film. Adjö!

Charlotte Gainsbourg

image407

  

Charlotte Gainsbourg klädd i underbart vackra kläder från Prada. Vilka otroliga bilder! Gästredaktör för franska Vogue. Jag måste ha detta nummer. Helt otroligt vackert!

Dagens önskeoutfit

image401

Klänning: Pringle of Scotland
Halsband: Marc by Marc Jacobs
Diadem: By Malene Birger
Nagellack: Chanel
Skor: Marni
Väska: Be & D
Armband: Chanel