Varför män ska ha skägg...

image201

Vuxna män ska förfan ha skägg om de passar i det. De ser så fjolliga ut annars. Det är hett med skägg. Som fan! BE A MAN - ha skägg!

Två älsklingar på ett och samma foto...

image200

Kan det bli bättre än såhär? Två av mina favortier på ett och samma foto. En
Anders hade inte skadat.

I love helgen

Hejsan hoppsan! Sitter på min insuttna stol framför datorskärmen. Lyssnar på musik. Vacker musik. Jag funderar på om jag kanske ska börja titta på filmen som jag har hyrt; Gangster, med världens bästa Persbrandt i hudvudrollen. Fast först måste jag ju blogga lite först. Kan berätta om helgen. I fredags så hade vi skoljoggen. Slutade som sagt vid 11-tiden. Åkte hem, sedan gick jag till Megas och vi åkte och köpte oss lite Fanta. Sedan åker jag hem till mig, gör mig klar och packar ihop mina saker. Sedan pallrar jag över till Megas och vi åker tillsammans till Elise. Väl hemma hos Elise så snackar vi lite, (jag, Hillevi, Elise & Megas), vi (Megas) lagar mat och vi sätter oss och äter. Mycket mysigt. Sedan börjar folket ramla in. Det kommer bara mer och mer, tillslut så kommer det några grannar till Elise på typ allt från 18 till 25 bast dit. Och festen är igång. Haha! Men det var hur kul som helst iaf. Tack för en underbar kväll/natt/morgon människor. Imorgon bär det av mot Mantorp och bilar. Har även vart på bio med mamma och Anette. Vi såg "Den man älskar" med Rolf Lassgård. Jag tyckte att den var jättebra, trots att jag somnade under filmens gång då jag gick och la mig vid typ 5 igår morse. Hur som helst, adjö!

Mathias - världens bästa

Har just mig klar, ska snart kila över till Megas och så ska vi senare dra vidare till Elise. Idag hade vi skoljoggen i skolan, haha. Så roligt. Alla är så söt. Vi slutade vid 11-tiden men jag stannade kvar och åt så jag var väl hemma runt 10 över 1. Sen så när jag går förbi dagiset vid min gata så är det någon som knackar på fönstret, jag kollar dit, vem ser jag? Mathias. Världens sötaste unge. Min brorson. Tryckt mot fönstret, skriker Pilla. Och jag blev så glad över att se honom så att jag började gråta. Han var så söt. Åh, ögonen bara fylldes med tårar. ÅH! Jag måste träffa honom. Snart. Jag saknar honom så. Jag älskar honom. Han är bäst!

Dagens önskeoutfit

image199

Lackkappa: Från snyggaste höstkollektionen, Burberry Prorsum
Klänning: Snygg mönstrad klänning från Chloé
Handskar: Ända sen jag såg dessa handskar från Burberrys höstkollektion (såklart) så blev jag förälskad.
Halsduk: Missoni, just nu drömmer jag om en skönhet från Missoni men jag skulle aldrig matcha den med en mönstrad klänning.
Nagellack: Svart nagellack är snyggast tycker jag, (som ni kanske har märkt)
Skor: Burberry Prorsum, drömskorna nr. 1 right now. Zaras budgetvarianter är riktigt snygga.
Väska: Klassikern själv, Hermès Birkin är snyggast av alla materiella ting i denna värld.

Världens sötaste Emelie @ StockholmStreetStyle

image198

Jag kikade in på StockholmStreetStyle och vem är det jag ser? VÄRLDENS SÖTASTE EMELIE! Så sjukt söt :)

Beauty and the beast



Åh, det är så vackert.

Jag älskar Skönheten och Odjuret



Världens bästa Disney film.

UAH!



Jag tycker att det är äckligt. Men man fick sig ett gott skratt... Stackarn. Men spyr man av mensvärk? Hm...

Amanda rocks!

Okej, nu är det paus från Idol igen. Måste bara säga en sak: FYFAN SÅ BRA AMANDA VAR! Vilken röst bruden har! Wow, jag tror också att jag blev lite kär i henne. Fast jag är ju mest kär i Peter Swarling. That's it. Den tjejen kommer att gå långt... Amanda alltså. Inte Swartling.

Kebaben och jag

Jag har nyss klämt i mig en fet kebab men fan så gott det var. Med extra många feffisar och en cola. Mums. Nu känner jag mig extra fet och behöver nog inte äta på en vecka. Kollade på Idol när Särla sjöng. FYFAN, förlåt... Dåligt! Så otroligt dåligt. Ska nog plugga lite till senare. Först ska jag lyssna klart på Peter Jöbacks "Stockholm i natt", fin låt, underbar röst och fan så snygg han är. Hörde första gången jag hörde denna var på Allsången i somras. Haha, jag och Ella lärde oss den på en gång, det första vi kunde var när "Stureplan" kom. HAHAHA! Minnen. Nu; IDOL och resten av kebaben.

HAHAHAHAHA!

Jag måste bara få ut mig det här, förlåt... Jag har hört att de ska bygga en moské i närheten där jag bor. ad jag tycker om det? Hemskt. Eftersom att det finns en dit moskéare kan gå till. Hursomhelst så var det väldigt många som var emot detta och har skickat in protester och liknande. Efter att det var klart att ett bygge skulle ske så var det någon lustig rackare som hade lagt dit ett grishuvud. Undrar varför... Kanske för att moskémänniskorna inte äter griskött. Så nu har bygget upphört och det ska alltså inte byggas någon moské vid my hometown. Och tack och lov för det, för då hade jag stuckit härifrån, för gott. Ingenting rasistiskt eller så, men jag vill verkligen inte ha en moské vid mitt hem. Och jag kunde inte låta bli att skratta åt det här för det var verkligen helt sjukt att man kommer på en sådan idé. Knasiga människor det finns. Förlåt...

MUSICA!

God eftermiddag! Sitter här på min svarta stol och lyssnar på galet hög musik. Sjunger med, så högt jag bara kan. Fint? Absolut inte. Jag pluggar samtidigt. Det går väl sådär. Ska översätta en 3 sidor lång text från engelska till svenska, det är galet svåra ord som inte ens står med i ordboken. Hur gör man då? Bra fråga. Imorgon så drar jag nog in till stan en sväng för att köpa en jacka (jackfreak) och den ultimata Burberry koftan. Kanske. Men nu måste jag fortsätta att plugga. Ciao!

Beautiful

image197

Denna klädsel kan man kalla konstverk. Åh, så vackert. Krokopräglad Birkin, Louboutin skor och kolla bara på kläderna. Hela hon är så otroligt vacker.

Anders, I'll se you there

Biljetter till Moneybrother är bokade. Sämsta platserna. Får se om jag raggar upp någon att gå med. Bästa sällskapet, Emilia kanske. FAN SÅ KUL! Sämsta platserna var det ja. Kanske kan skaffa mig några på blocket eller liknande som är bättre. Förresten, har jag någon gång nämnt att Anders Wendin är väldigt sexig? Om inte, nu är det sagt.

image196

I want you here my dear

Goddagens! Idag så var jag i skolan, måndagar är sega. Dessutom slutar vi vid fyra. Pappa kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte direkt till Ikea och åt. Alltså jag fattar fan inte att det kan vara så billigt att äta där, men det är ju klart, ett mult-biljon företag som det så kan de nog sälja mat ganska billigt. För både mig och pappa blev det totalt 80 kronor. ÅTTIO KRONOR? Med sallad, bröd, dricka, kaffe och en god måltid. Ikea rocks ffs! Vi kollade även på möbler (såklart) hittade ett riktigt fint skrivbord som jag ska ha när vi ska göra om i mitt ena rum. Det ska bli så fint, så fint. När vi kom hem somnade jag pladask. Tur att vi inte hade några läxor. Satte mobilen på ringning så att jag skulle vakna efter en halvtimme, men det gick väl sådär. Snart ska jag se serien "Dexter" på sexan. Den verkar ruggigt bra. Lyssna på denna låt av Mat Kearney. Jag är redan beroende. Han är så galet bra.

HELP ME MY DEAR

Det finns massor att skriva om men ändå ingenting. Jag tror att det är dags för mig att gå och lägga mig. Har precis målat naglarna, i orange. Tånaglarna också. Fötter är verkligen det äckligaste som finns och efter en heldag på stan utan strumpbyxor (använder aldrig strumpor) i skorna så är de ruskigt äckliga. Svarta och fula. Helgen har vart helt underbart rolig! Jag har vart med Miriam, Sara och Sabina, vart på födelsedagsfest, fikat... Massor! Idag gick jag runt halva stan och tillslut hamnade jag ute på Djurgården och satt där i det vackra vädret. Nejfan, nu känns det bara meningslöst. Fan, ingen blogglust längre. Gillar att läsa andras bloggar. It's time for bed. Längtar redan till nästa helg. Då blire fest hos Elise, Mantorp med papps (PORSCHAR I MÄÄÄÄÄÄNGDER), fest hos den där nissen i... Ja, var det nu var någonstans. ADJÖ MINA VÄNNER!


Sweet sweet darlin'

image195

Jag har länge funderat på denna skönhet från Yves Saint Laurent. Fan så vacker den är. Jag såg Nathalie Schuterman idag, hon hade en krokopräglad i cremevit. Underbar. Såg en annan Östermalms-dam som hade en svart. Underbar. FAN så underbar. Måste. Ha. Den. NU; till kusin.

It's a beautiful day!

Helgen har vart fantastisk. Berättar om det senare för nu har jag lite brottom, ska hinna med bussen och här sitter jag osminkad i pyjamas. Jag ska dra mig mot staden för att gå en promenad runt halva stan. Jag utgår från Gamla stan. Sen får jag se hur jag gör, om jag sätter mig vid vattnet med en chai. Det återstår att se. Adjö sålänge!


Then you loooooose

Har nyss pluggat klart, klar med SO, klar med matte, klar med NO. Klar med allt. Det känns så jävla skönt, så befriande. Fick just mejl från Band of Horses, haha. Nyhetsmejl alltså. De börjar sälja t-shirts på webben. Riktigt sugen. Men jag är usel på sånt där. Någon får hjälpa mig! För jag vill ha en BoH tröja, NU! Band of Horses är bra, äckligt bra. Nu ska jag läsa i min bok. Btw, har shoppat idag. Ett par svarta jeans, två klänningar, en SÅ sjukt snygg Marni-inspirerad kjol, höööööööööga fingervantar i lila (ska köpa svarta och gråa också) och så lite smått och gott. Kanske visar upp senare. Kanske. Det kanske märks att jag är gladare idag. Det är jag också. Ganska. Har just bakat en kladdkaka till min SO lärare som fyller år imorgon. Vi ska överraska honom. Haha, vi är så gulliga. CIAO!

Zac Posen is hot! Damn, he is hot!

image194

Zac Posen gör inte bara fantastiska klänningar, här är också galet snygg!

Dagens önskeoutfit

image193

Jacka: See by Chloé
Klänning: Chloé
Skor: Marc Jacobs
Halsduk: Stella McCartney (finaste halsduken ever)
Clutch: Bottega Veneta
Nagellack: Chanel
Halsband: Marc by Marc Jacobs

Hello goodbye

Har nyss fixat ordning lite i huset till mamma kommer hem. Hon blir alltid lite extra glad då. Kollar på Top Model Stockholm. Var nyss ute i friska luften, jag var tvungen. Stjärnklar himmel, såg farfar och mormor. De vinkade så glatt och säger att de leker tillsammans där uppe. Hittade en studsboll som såg ut som en måne. Tog med den, studsade så högt jag kunde med den. Högt blev det. Tog med mig musik ut, lyssnade på Moneybrother och njöt av friska luften. Amen for that. Peace.

Jag lever i ett ständigt mörker

Jag antar att jag måste slå upp böckerna idag också. Kanske inte behöver sitta i 10 timmar idag. Eller så tar jag plugget imorgon, för jag har absolut ingen lust att plugga. Jag känner mig verkligen deppig. Först och främst ska jag göra rent till Wilma. Sedan blir det TVn. CIAO!

Lycklig?

Vad är lycka egentligen? Idag när jag satt på en bänk och kollade på när dagisbarnen lekte vid klätterställningarna och två killar i 8-års åldern på varsin cykel sopm hoppade över guppet bland höstlöven som låg på marken så tänkte jag verkligen på vad lycka var. Jag kunde inte komma fram till något rimligt svar. Jag antar att det är när man får göra någonting kul, som man verkligen brinner för. Jag var på väg till teatern men jag satte mig på en bänk vid parken för att skriva upp dagens "göra-lista" som skulle göras när jag kom hem. Jag gillar att planera. Jag var en kvart för tidig och ville därför inte gå in innan. Så jag satte mig och väntade på att minuterarna skulle rulla på. Helt plötsligt så vågade jag inte gå in. Jag hade helt enkelt inte modet att gå in. Men det var ju så roligt förra gången? Jag funderade på om teater verkligen var någonting för mig. Jag ville hellre gå och strosa bland löven, för det tycker jag om. Det är det jag går och väntar när det är sommar. Att gå och dra fötterna i de vackra löven. Det är jag. Inte att spela teater. Eller? Just då så visste jag ingenting. Frustrationen växte. Vad skulle jag göra? Skulle jag gå in? Jag kunde se framför mig hur vi skulle göra. Ville jag verkligen? Det var ju elakt mot mamma som hade betalat och jag hade gått en gång. Aldrig mer? Du är dum Pernilla. En dum flicka. Jag tänkte tillbaka på när jag var liten då man alltid gjorde det man tyckte var roligt, man såg aldrig några hinder. Ville man hoppa i vattenpölar trots att man hade nya byxor så gjorde man det, utan att tänka på konsekvenserna. Men nu? Nej, de blir blöta, förstörda och dittan och dattan. Jag beslutade för att gå och strosa i löven som jag ville och strunta i teatern. Jag gick helt enkelt därifrån med skuldkänslor. Gjorde jag rätt? Jag kände mig lite smått ledsen efteråt. Det var ju rollutdelning. Jag berättade aldrig för pappa som senare kom och hämtade mig att jag aldrig gick, jag höll mig i parken vid löven i två och ½ timme. När mamma kommer, ska jag våga berätta? Hur ska jag göra? Sluta. Jag måste sluta om det inte känns rätt. Det kanske är fotbollen som är jag ändå? Just nu känns det som att jag är helt lost. Jag undrar verkligen vad lycka är. Om någon ändå kunde svara på den frågan så skulle jag bli evigt tacksam.

Ja, vad fan är lycka?

Ge mig min Anders

image192

Den där mannen till vänster är ypperligt snygg. Give me!

Darling, you'r mother are calling

Goddagens! Godkvällens, kanske man ska säga? Idag var jag "sjuk" jag vet inte om jag var så sjuk men jag var hemma från skolan iaf. Men det kanske inte gör någonting för jag har pluggat precis hela dagen. Från att jag steg upp i morse till klockan 8 då Kristallen började. Jag vaknade vid halv två, ao! Riktigt skönt med sovmorgon en tisdag. Jag har pluggat SO hela dagen och jag blev inte klar. Fan. Men hur mycket finns det inte att skriva om Australien? Man blir ju alldeles snurrig och vet inte vad man ska skriva om. För man kan ju faktiskt inte skriva om precis allting. Det är så svårt. Jag blir så osäker när jag ska göra ett SO arbete. Man tror aldrig att han ska gilla det man gör och så blir det bara skit av alltihop. Men det blir nog bra ska vi se, även om jag tog ut svängarna riktigt ordentligt och skrev om aboriginer fast vi skulle skriva om miljön. Fast aboriginer har säkert med miljön att göra också, man kan säkert koppla ihop dem med miljö. Okej, jag har nog skrivit ordet; aborigin trettioelvatusensjuhundrafemtiotvå gånger idag. Men det är ju lungt. Nu kan jag både stava till det, uttala det och berätta om dem. Imorgon ska jag till skolan. Efter skolan så blir det nog en runda på stan innan teatern börjar. Eller plugg. PLUGGPLUGGPLUGG! All the time. BYE GUYS!

EN LITEN LISTA!

Dagens låt: Moneybrother - Just Another Summer
Dagens frisyr: Utsläppt, nytvättat, senare uppsatt till knut 
Dagens smink: Foundation, bronzepuder, rouge 
Dagens klädsel: Mörka jeans, grå/silver t-shirt, svart jacka, svart sjal och svarta lack skor. 
Dagens händelse: Skolan, idrottslärare bjöd på världens godaste äppelkaka
Dagens planer: The day is dead. But hey, plugg, plugg och ytterligare lite plugg. 
Dagens vill ha: En ny väska, Birkin, vill du bli min? 
Dagens saknad: MAMI, som är i Göteborg. 
Dagens drog: Isglass på pinne, har ätit 4 stycken idag. Mycket bra för hälsan, tro mig!  
Dagens finaste: Olas bakverk.
Dagens måste: Ta en till glass. Göra klart NOn, MÅSTE inte, men jag vill ha klar den.  
Dagens dricka: Vatten, vatten, vatten. Fan vad sugen jag blev på cola nu när hon innan hade skrivit det.
Dagens köp: Foundation/Deliboll
Dagens mat: Skollunch och korv i ugn med världens godaste potatismos by my fatha!
Dagens sjuka: Dundrande huvudvärk. 
Dagens kärlek: Brudarna i skolan, oj så fina. 
Dagens mående: Halvt död. Dvs huvudvärk. Måste ha en glass!

Fan så arg jag är

Skola, idag var det skola. Såklart. Det är måndag idag. Det var? Dagen är slut? Snart. Hur som helst. Riktigt rolig dag, sådär mysig ni vet. Mycket mys i skolan. Ola bjöd på äppelkaka på idrotten, tack för det. Det var den godaste jag har ätit. Fan, vad jag älskar brudarna i min klass, har nämnt det några gånger nu, men fan så bra de är! Efter skolan hämtade pappa mig, vi åkte och köpte en foundation. Sen direkt hem och jag satte igång med plugget. När jag väl har börjat så kan jag inte sluta. Sjukt! Nu ska jag tala om en sak för er som jag stör mig något otroligt på. Rix FM, när vi var på väg och köpa min lilla foundation så säger de på radion att de ska spela Kents nya låt; Ingenting. Jahapp, tänkte jag, toppen! Adam tjatar om jag har hört den, och nej det har jag inte. Så, bra tillfälle. Väl framme vid Kicks så går jag in och köpet min foundation, jahapp. Där missar jag den chansen. Trodde jag ja. När jag kommer tillbaka har de tydligen inte spelat den än. Yes. På vägen hem så väntar och väntar jag. Sitter kvar i bilen när vi kommit til uppfarten. Väntar. Amy Diamond. YES! Not. Reklam. FAN! Jag går in. Sätter på radion i mitt rum, desperat. Jag vill ju höra den. Pluggar, blir klar med spanskan, pluggar. Blir klar med SOn, och pluggar lite till. VARFÖR KOMMER DEN INTE? Det har hunnit bli reklam minst 3 gånger.  Radioprataren säger; efter reklamen blir det Kents nya singel och blablabla. Det säger han 3 gånger sen jag kom hem. De byter radiopratare. MEN VAFAN! De lovar låten, men den kommer ju förfan aldrig. Sådär är det jämt. Fan ta dom jävla radiopratarna, för nu är jag arg! Tillslut så kommer den, två & ½ timme efter utsatt tid. Fan så arg jag är.

Vilket töntigt inlägg

Sitter här i mitt ena rum med telefonen i ena handen och med kinapinnar i den andra. Lyssnar på Band of Horses - Is There a Ghost. Och bloggar. Japp, jag kan göra mycket saker samtidigt. Sushin har aldrig smakat bättre då jag inte har ätit någonting på hela dagen. Bara druckit en Cola light. Sushi är nog det godaste som finns. Elinore och jag har en konversation om vem jag såg på stan idag, en mycket snygg levande varelse. Det var inte länge jag var och gick på stan, det blev bara två timmar. Men på två timmar lyckas jag gå från Medis, ner Götgatan, mot Slussen, genom gamla stan, Drottninggatan, Hötorget, Sergelgatan, Hamngatan, Norrmalmstorg, Birger Jarlsgatan, Stureplan och sedan hem. Intressant va? Otroligt härligt att gå i det vackra vädret. Slank in på lite affärer då och då. Blev dock inget köp. Imorgon ska jag till morfar, älskade morfar. Antar att vi ska ha samtal om konst. Mycket trevligt. Om 8 minuter börjar Svensson Svensson, och oj så jag har längtat heeeeeeeeeeeeeeela dagen! Älskar Svensson Svensson. Adjö!

Bring it to me my dear



Såhär kommer min garderob att se ut, innehållet iaf. Perfekta pälsen (vänster), Hermès väskor i alla färger (tre snyggaste)... Ah, så snyggt!

En dag så är den min...

Fan alltså, denna gudomliga Hermès Birkin väska. Jag skulle kunna döda för denna väska. Den är helt perfekt. Och när man ser Victoria Beckham i alla färger och former så blir man ju en gnutta avundsjuk. Jaja, den dagen kommer väl för mig också. Då ska jag ha precis alla färger, två svarta, en med silver och en med guldspänne. Så att man kan matcha smyckena. Och så vaknade jag...

Dagens önskeoutfit

image191

Klänning: Diane von Furstenberg
Jacka: Pringle 1815
Nagellack: Chanel
Skor: Christian Louboutin
Väska: Hermès Birkin
Armband: Hermès

Dagens önskeoutfit

image190

Byxor: Chloé (måste ha)
Kofta: Chloé
Linne: Rick Owens
Skor: Chloé
Nagellack: Chanel
Väska: Mulberry for Giles

Anders, min Anders

image189

Men okej, bara för att han så jävla snygg...

Band of Horses, tack!

Dagens låt: Band of Horses - Is There a Ghost. Grymt bra låt från nya albumet "Cease to Begin" som släpps den 9 oktober i affärerna. Efter succén (hos mig) plattan så tror jag att nästa kommer att bli minst lika grym, om inte bättre. Men vissa har ju turen att redan ha hela plattan. Hm... Avis, jag? Nej. Inte alls. Men 9:e oktober så! Checka in den på Band of Horses myspace. NU!

FAAAAAAAAAAAN ANDERS!

image188

MEN FÖRFAN ANDERS! VARFÖR SKA DU VARA SÅ JÄVLA SNYGG!?
Jag blir ju kär. Jag är kär! Vill du gifta dig med mig?

Ett otroligt onödigt inlägg

Goddagens! Idag har jag vart i skolan, som vanligt. Riktigt roligt! Vi var ute i skogen för att sätta upp tält och prata lite om allemansrätten på idrottslektionen. Usch för det höga gräset (är ruskigt rädd för ormar) men annars var det hur roligt som helst. Jag älskar rasten vid lunchen. Vi har alltid så roligt när vi sitter vid bordet i matsalen. Jag älskar er brudar! Sedan så gick jag hem. Igår var jag på teatern, har börjat igen. Det var riktigt roligt. Jag skrattade så att jag grät! Men oj så onödigt inlägg.

Handskarna värmer, likaså inspirationen

image187

Kolla in bruden högst upp i vänstra hörnet. Det där kallar jag inspiration på hög nivå. Så vill jag se ut i höst.

Dagens önskeoutfit

image186

Klänning: Stella McCartney
Jacka: Alexander McQueen
Väska: Chloé Elvire
Nagellack: Chanel
Skor: Christian Louboutin
Armband: Tiffany's
Läppstift: Chanel

Marc Jacobs Spring 08

image185

Här har vi väskorna från Marc Jacobs i vår-kollektionen. Jag skulle vilja ha den cerise rosa!

Gårdagens outfit

 

Här har vi gårdagens outfit:
Kjol: H&M
Topp: H&M
Strumpbyxor: H&M
Jacka: H&M
Skor: Angela C

HAHAHAHAHAHA! Hej, jag är ett vandrande H&M!

VÅREN!

Sitter här och kollar runt på nya kollektioner för våren 08. Och vilka vackra kollektioner det finns. Gucci föll mig speciellt i smaken. Älskade Guccis kollektion. Även Balenciaga (som jag absolut inte tyckte om höst/vinter kollektionen) och Chloé och... Ja, det finns mycket fint! Här har vi top-fyra hos Gucci, enligt mig.

 

POSH IS HOT!

image174

Fan så snygg kvinnan är! Så här dök Victoria Beckham upp på Marc Jacobs visning i New York. Vilken klänning... Oh! Lila och silver/grått fodral. Och en mini-Hermès Kelly. Släng er i väggen ni som tycker att hon är ful, för smal eller vad fan ni nu tycker. Sjukt snygg är hon!

Bring it black, baio!

image171

Dagens önskeoutfit

image170

Klänning: Marni
Skor: (Snyggaste skorna right now) Christian Louboutin
Kappa: Miu Miu
Läppstift: Chanel
Väska: Bottega Veneta

Dagens outfit

image169

EN DAGENS OUTFIT! WOW! Första "Dagens outfit" på min lilla blogg!

Klänning: H&M Trend
Strumpbyxor: H&M
Kappa: Zara
Clutch: Zara
Mössa: H&M Trend
Lackskor: Angela C

Lyckad shopping



Här har vi resultatet av min shopping. Det blev ett par svarta skor i mocka från Angela C, en kabelstickad basker i grått från H&M Trend, en söt liten topp i grått från Zara (hur skön som helst) och ett lila nagellack från Mavala i färgen Mexico. Mycket nöjd!

Såhär tillbringades min studiedag

Goddagens! Var nyss ute och sprang på stan. Jag kollade runt lite. Nathalie Schuterman säger jag bara. Herregud så mycket snyggt. Även hos Skindeep så hittade jag mycket som jag vill ha. Speciellt en liten jacka från See by Chloé. Och så vill jag ha pälskragen från MaxMara till. Åh så snyggt! Hur som helst, jag träffade mamma en sväng. Jag köpte mig en macka med ruccola och lax från Espresso House. Det blev även lite köp. Jag är helt slut. Imorgon är det skola igen, det ska bli ganska så skönt att komma igång igen. Men nu ska jag kolla på Lilla Sjöjungfrun. ADJÖ!

If everything in this world, koisk

image165

Världens fulaste sko?

image163
Här har vi vinnaren av "Världens fulaste sko" enligt mig. Okej, Crocs kommer på allra första plats men strax därefter kommer dessa. Jag ser absolut ingenting som är snyggt med denna fula sko som är så otroligt populär. Är det bara för att det är Prada som den är så poppis? Berätta nu vilken sko ni tycker är den fulaste.

Vilken soffa föredrar du av dessa två fantastiska soffor?

image162

Dagens önskeoutfit

image160

Klänning: Miu Miu
Väska: Mulberry for Giles
Jacka: Philosophy Di Alberta Ferretti
Skor: Christian Louboutin
Läppstift: Chanel
Armband: Tiffany's
Nagellack: Chanel

Kai the contact

image159

Enjoy the price my friend!

Kom just hem från min kusin Elin. Vi är jämngamla och har därför alltid roligt tillsammans. Idag så har vi plockat äpplen på deras tomt (hur goda som helst), spelat Super Mario, sjungit karaoke, kollat på Bert och liten snutt av Hip Hip Hora, ätit pizza framför TVn med små specialbord. Ja, vi hade det otroligt mysigt helt enkelt. Men nu är jag hemma igen. Jag lånade med mig två filmer från henne; Just My Luck med b.la Lindsay Lohan och Chris Pine (som förövrigt är hur snygg som helst) och Lilla Sjöjungfrun, älskar den. Den är så söt!
Imorgon har vi studiedag så jag får se hur jag utnyttjar den dagen, det blir inga studier. För några såna har jag inte för tillfället. Så jag antar att jag åker in till staden. Jag hoppas på vackert väder med sol och kyla så jag kan använda min kappa. Då kanske jag tar med mig
boken och sätter mig vid vattnet någonstans. Vi får se. CIAO!

Guess who's gonna get some tonight

Nyss hemkommen från landet. Vi har haft gäster över helgen. Spelat spel, ätit god mat och haft allmänt mysigt. På vägen dit stannade vi och köpte Djävulen bär Prada på film. Den är så bra och så inspirerande. Så nu har jag kollat på den två gånger. Men nu ska vi iväg igen. Jag ska till min kusin när mor och far ska på middag. Nu ropar pappa! CIAO!

I tried to jump, but I can't do that

image157

I can't belive your here

Träffade Michaela och Sofia vid Svampen vid halv sju. Vi gick och satte oss på Espresso House. Varför ska det vara så varmt där inne? Det blev inte så långvarigt. Jag tog en stor chai och en chokladmuffins. Det blev även en iste bara för att det är gott. Sedan gick vi runt (som vanligt) på stan. Det är så skönt att bara luffa runt. Vi gick ner mot Nybrokajen, Grev Turegatan och lite sådant. Tavlorna i skyltfönstret på Åmells är alltid lockande. Speciellt när det hänger vackra konstverk av Isaac Grünewald som förövrigt är min favoritkonstnär. Alltid färgsprakande skapelser som lockar. Morfar hade en målning av Grünewald förut, men han har dock sålt den nu. Jag kan nog lova att det kommer hänga några målningar av honom i mitt hem i Saltsjöbaden sen.
Hur som helst så åkte vi hem sen, inte så sent. Jag var trött och Michaela mådde inte så bra. Pappa hämtade mig och vi åkte och köpte sushi och hyrde film. Det blev "Hata Göteborg" och "Apocalypto". Jag förstår egentligen inte varför jag hyrde "Hata Göteborg" för den är så dålig. Såg den på bio förut, men usch så hemsk den är. Efter att jag har sett den så har jag inte vågat kolla på "Hej hej sommar" på hela sommaren. Men nu ska jag se klart den. Sedan går jag och lägger mig, är så trött. Får se "Apocalypto" imorgon innan vi åker till landet.
God natt Sverige!

image155
Det sjungande trädet av Isaac Grünewald

Cheeck it with orange, bui

image154

Dagens önskeoutfit

image153

Såhär vill jag se ut idag när jag ska på stan:
Klänning: Paul & Joe
Jacka: Burberry Prorsum
Skor: Nicholas Kirkwood
Nagellack: Chanel
Armband: Tiffany's
Vantar: Jil Sander
Tidning: Vogue
Halsband: Marc by Marc Jacobs

It's time to go

Just nu så har jag lite brottom. Jag ska träffa Michaela och Sofia vid Svampen klockan sex. Och här sitter jag i pyjamas, osminkad och oduschad. Så nu är det dags att sätta fart. Panik. Vad ska jag ha på mig? Höstkappa? Kjol? Jeans? Skynda dig.

CUTIE!

image151
Jag skulle inte tacka nej till denna söta skapelse av en Chloé Paddington att hänga på mitt Porsche-nyckelband.

It's not just a day

Goddagens. Kom just hem från en runda på stan med mor min. Vi fikade (jag åt) och hade det mysigt. Det blev även lite shopping. Vad det blev får ni se i nästa inlägg för nu måste jag bädda rent, städa rummet och byta till Wilma.
Kan inte sluta lyssna på den underbara låten med Nina Kiner; Heartbreak Town. Så vacker.

Be mine

Helt jävla perfekt. Varför så perfekt?

En lista!

Favorit filmer: När lammen tystnar.
Favorit färger: Grön, röd, lila, svart
Favorit designers: Right now, Christopher Bailey för Burberry, Miuccia Prada och Oscar de la Renta

Favorit ämne: SO ämnen, dvs, samhällskunskap, historia, religion och geografi
Favorit modeller: Daria Werbowy
Favorit stilikoner: Victoria Beckham
Favorit tidningar: Vogue
Favorit affärer: Nathalie Schuterman & Zara
Favorit café: Kofi
Favorit resmål: Till värmen
Favorit böcker: Spännande
Favorit tv program: SATC och OC
Favorit jeans: Har inga favoriter
Favorit motion: Powerwalk

Kornblått är fint

image150

Jag finner inga ord. Jag vill ha denna fina jacka från Vero Moda. Måste hitta måste hitta. Ja, jag är ett jack-freak!

Pradas knästrumpa

image149

Pradas knästrumpa har blivit hyllad av många och sågad av få. Personligen tycker jag att den är hur snygg som helst och skulle helst vilja ha den första. 700 pix får du slänga ut för dem, men ack så snygga.
Vad säger ni, hit eller miss?

Dagens önskeoutfit

image148

Kappa: Så underbart fin kappa från Missoni
Klänning: Miu Miu
Skor: Burberry Prorsum
Nagellack: Chanel
Väska: Hermès Birkin
Armband: Tiffany's
Fingervantar: Miu Miu

Dagens önskeoutfit

image147

Såhär vill jag se ut nu när jag är hemma och är sjuk.
Kofta: Missoni
Leggins: Missoni
Doftljus: Be
Tofflor: Ellos
Dvd-box: Sex and the City såklart
Kaffe: Starbucks

Great work Christopher Bailey!

Att Burberry Prorsum enligt mig var den snyggaste kollektionen Fall- 07 är det ingen tvekan om. Här är min absoluta favorit. Jag skulle kunna döda för denna parkas tillsammans med skorna, handskarna, väskan och strumpbyxorna. Oj så snyggt det är!

image146

Otroligt ointressant inlägg

Idag har jag vart i skolan. Riktigt roligt måste jag säga, jag älskar sammanhållningen mellan tjejerna i klassen. Vi har alltid så roligt tillsammans. Mina brudar gör så att det är roligt att gå till skolan. Fick gå till skolsyster också efter en tablett mot min tandverk (håller på att få mina visdomständer) och oj så ont det gör. Men hur som helst, efter skolan så kom jag hem, läste några sidor i min bok "Låt den rätte komma in", hur bra som helst och spännande. Jag kunde inte hålla ögonen öppna, så jag slocknade. Oj, så trött jag var efter nio timmar i skolan. Och det var den dagen. Jag mår verkligen inte bra, är förkyld och nyser hela tiden så nu har jag tagit mig lite svartvinbärste med en massa honung i, så jag hoppas att jag kan sova inatt.
Imorgon ska jag försöka att pallra mig in till staden för att shoppa upp mig på svarta, heltäckande strumpbyxor (och färgade) och skor. Jag vill ha ett par i lack också. Och ett par svarta mocka stövlar och Marcs mus-shoes och...
Så vill jag köpa nya jeans, jag brukar ytterst sällan använda jeans men jag vill ha några så att jag kan ha MaxMara jackan som inte går att ha till kjol. Tänk den jackan, snygga jeans och mina underbart sköna kängor i svart.
Och så vill jag ha det och det och det och det och det... Ett Burberry paraply i detta regn. Adjö!


It's just my day

Oj, idag har jag haft fullt upp. Men det är så det ska vara på söndagarna, man ska utnyttja dagarna. Och speciellt söndagar som förövrigt är den mest ångestfyllda dagen på hela veckan. Men hur som helst. Först så åkte jag och mamma och köpte nagellack, ett orange. Ett smalt diadem i guld (eller guldfärgat) och en grå kofta som är hur mysig som helst. Sedan åkte vi till morfar och oj så vi skrattade när vi var där. Vi kollade på konst och insåg att han är säkert miljardär om man skulle värdesätta alla hans tavlor som har han i sin lägenhet. Och så hade han gjort ett eget konstverk som jag fick med mig hem och en guldram. Så den ska sättas upp här hemma när vi renoverar i lilla rummet. Den kommer även få följa med mig när jag flyttar till Saltsjöbaden, den är så fin!
Det är härligt väder ute nu, fast löven får gärna bli gula och orangea. Då ska jag ha på mig nya kappan, baskern, svarta strumpbyxor, höga skinnhandskar, lack skor och ta med mig en bok och en chai och sätta mig på Strandvägen och läsa. Oj, så jag längtar tills dess. Imorgon är det nya tag i skolan, så det är bäst att jag går och lägger mig, men först och främst ska jag tapetsera garderoben med bilder på Anders Wendin.
7 oktober - ett datum att lägga på minnet.

Önskelista i september

1. En ny väska för guds skull. Alma. Och jag är sugen på Mulberrys Joel.
2. En Ipod Video. Okej, det börjar förfan bli dags för en svart sådan nu, så musikberoende som jag är.
3. Biljetter till Moneybrother 7 oktober
4. Band of Horses nya platta "Cease to Begin" ute 9 oktober
5. Pälsmössa, jatack. I vargpäls
6. Lila skinnhandskar (eller mocka) hittade jätte snygga idag på second hand. Men why?
7. Kjolar i alla möjliga färger och former, älskar kjolar.
8. Anders Wendin, heting där. Fan så underbar, ge mig! Etta på listan ska han vara.
9. Stor blaffig guldklocka, en Rolex tack?
10. Feta platåer. Riktigt feta så jag blir 3 meter lång.
11. En litenliten Golden Retriever, den ska skutta upp i min säng. ÅH, ge mig NU!
12. En storstor lack clutch.
13. Hööööga fingervantar, måste hitta ett par i svart. Skrik till om ni vet några!
14. Sitta och spela
Boston på piano vid vattnet, precis som han gör.
15. Att jag och Emilia ska få åka på språkresa till Gozo i sommar.
16. Hela SATC boxen, är det inte dags snart?
17. En resa till värmen/New York/Nya Zeland, okej, jag vill bort från Sverige ett tag.
18. Anders Wendin.

19. Anders Wendin.
20. Anders Wendin - mannen i mitt liv.

image144

Min nya älskade kappa och min... Basker

  

Resultatet av dagens shopping såg ut såhär. En underbar kappa som går i det grå/beige hållet. Åh, så fin den är! Det är hur härligt material som helst, den är jätte mjuk och fin. Den inköptes på Zara (såklart) och så köpte jag även en enkel, svart basker på NK. Jag var med Miriam på stan och oj så mycket fint det finns nu i butikerna. Miriam köpte två nagellack, ett lila och ett orange. Hur fina som helst, jag måste också ha. Sen köpte hon en jätte fin kjol på second hand. Det är bara Miriam som kan fynda så, 45 kronor kostade den. Nästa gång får det bli lite mer second hand, right? Bilderna är urkassa, tagna med mobilen då min kamera är död. 
Åh NEJ! Gladiator har börjat igen. Adjö!                 

Fashion is only for... Me and Tom Ford

image139

Sjukt coola skor

image138

Dessa skor tycker jag är ruskigt läckra, men inte snygga. Bara allmänt läckra. Jag tror att jag ska slå till, jag menar 380 kronor för ett par skor är ju ingenting. Och de håller säkert bara nu i höst/vinter och nästa år är de inte lika fashion längre. De kommer från Din Sko och är hur sköna som helst. Klacken är perfekt, skulle dock ha varit några centimeter högre. Lite grova sådär, men spännet förstör allt. Ska se om det går att få bort. Vad tycker ni, hit eller miss?

Men fan så underbar

image137

Fan alltså Anders, varför ska du vara så snygg? Man blir ju alldeles varm i hjärtat när du ler.

Fint från Ellos (!)

Zooma

Ellos har verkligen ryckt upp sig. De har till och med satsat på TV-reklam. Den här klänningen fastnade jag för och funderar på att slå till. Fast inte idag, för idag har jag vart på shopping och köpt en dyrgrip till kappa, såklart. Så den får vänta, men ack så fin den är. 399 kronor får du punga ut för skönheten. Den är så fin tillsammans med svarta strumpbyxor.

Lyssna och njut

När jag ändå är inne på musik så tycker jag att ni ska lyssna på Band of Horses nya, underbara låt "Is There a Ghost", helt underbar! Gå in på deras myspace. Lyssna och njut av Ben Bridwells härliga röst.

Underbart med musik



Helt underbar låt av David Gray som heter "This Years Love"