Just my day

Idag har jag vart i skolan, en mycket trevlig dag. Första lektionen var dansprofil, mycket roligt men svårt då jag har lite problem med koreografi och kombinera både armar och ben samtidigt men det handlar väl om övning. Övning ger färdighet, right? Efter skolan så skulle jag träffa Jessica på Götgatan men först var jag tvungen att åka till mamma på Östermalm för att hämta mitt bankomatkort. Sedan tog jag mig till Slussen där jag gick mot Götgatan, sedan kommer Emilia och sedan Jessica. Då köpte jag den söta tröjan från Monki. Sedan gick vi runt och kollade lite, jag sprang som en galning in och ut på vartenda H&M för att hitta en stickad herrtröja som jag spanade in förra veckan som jag blev totalt kär i. Fanns den i small? Hm... Såklart inte! Inte någonstans, oj så arg jag blev! Frågade om jag fick köpa den som hängde på dockans axlar men då skulle man få boka den och nej, det var fullbokat. Haha! Men jag är nöjd med dagens köp. Men det är kallt ute, jag förstår inte. Det vände under en natt, det är helt sjukt. Men mysigt. Men nu tror jag att jag ska lägga mig i mammas och pappas säng och läsa min bok av Stieg Larsson; Män som hatar kvinnor. Efter vad jag har hört så ska den tydligen vara hur bra som helst, en sträckläsare så jag får väl se om jag fastnar. Men först måste jag fixa i mitt rum tills mamma kommer hem, annars blir det ett himlans liv, och det vill man ju inte.

image136
Slänger in en bild på Anders Wendin bara för att han är så äckligt snygg.
Glöm inte att lyssna på Moneybrothers nya platta: Mount Pleasure och just nu är jag lite kär i låten: It is time for falling apart. Spår 7. Eller Down at the R eller varför inte den vackra låten It might aswell be now.

DAGENS KÖP



Dagens köp blev detta: Tröja från Monki, oj så skön den är, med uppkavlade ärmar och svart kjol blir det prima. Blå mössa/basker från H&M och ring från Indiska som jag fyndade för 10 (!) svenska riksdaler, vilket fynd. Jätte snygg är den! Svart sten. Och snälla, ursäkta mig för de pinsamt dåliga bilderna. Adjö!

MIN BLIVANDE MÖSSA

image132

Haha, förlåt Michaela gumman men jag var tvungen. Pälsmössan är to die for. Jag ska hålla ögonen öppna, för den ska bli min. SÅ jävla snygg den är alltså, perfekt päls.

VÄÄÄÄÄRLDENS HETASTE MAN!

image131

Jag vet, han typ tittar på mig och fyfan så kär jag är.
Btw... Min bild. Ta inte, tack.

Jag vill också ha ju

Om jag är avundsjuk... Vilken galet snygg väska. 50 pix? Mocka, lila. Åh, så vacker. I veckan ska jag också på second hand spaning och ha pengar med mig.


Välkomna till min garderob darlin's

                 
     


Här har vi då det senaste av mina inköp. Det har blivit mycket jackor på sistone, men oj så jag tycker om att shoppa ytterplagg. Den första jackan kommer från H&M, den andra kappan kommer också från H&M och var en ren tur i att jag sprang in i när jag var på Götgatan, det fanns en kvar i 34 (jag vill ha lite kortare ärmar) men jag fick inte lägga undan den eftersom att den tydligen sålde som smör så jag hoppade på tunnelbanan till centralen för att kolla på Hamngatan, men inte. Så då blev nästa H&M på Drottninggatan, och där fanns den som tur var så sedan kom mamma med pengar så då fick den följa med hem. Jag älskar kvalitén, riktigt fin kvalité för att komma från H&M som har ryckt upp sig totalt. Och att inte tala om den enorma kragen, oj så nöjd jag är. Och sista jackan kommer från MaxMara som jag spanade in på NK ett bra tag. Jag var bara tvungen. Detaljerna är så fina, med en rosett precis mitt på armen som man kan dra åt, stooora kragen (jag älskar stora kragar), lite längre fram än bak och så kan man knyta åt i midjan. Och sist men inte minst, handskarna från Zara som jag lyckades haffa (de sålde också som smör, speciellt i svart och rött) och mamma fixade så att de kunde lägga undan. Åh, så nöjd jag är. Och mamma, du är bäst! Det blev även träningskläder och Moneybrothers underbara platta Mount Pleasure. OH LORD, det där kallar jag bra musik. Anders Wendin gör skapar magi med sin röst.

Bilderna är väldigt dåliga då de är tagna med min mobil. + Att sakerna är mycket snyggare på riktigt.

I like it!

image121

Trench: Burberry London
Skor: Yves Saint Laurent
Väska: Yves Saint Laurent Downtown
Nagellack: Chanel
Mössa: Missoni

Cutie girl

image120

Jeans: J Brand
Topp: Anna Sui
Kofta: Chloé
Plånbok: Chloé
Skor: Chloé

Dagens önskeoutfit

image119

Klänning: Mulberry
Skor: Christian Louboutin
Läppstift: Chanel
Väska: Hermès Kelly

Dagens önskeoutfit

image118

Kappa: Vanessa Bruno Athe
Vantar: Marc by Marc Jacobs
Skor: Christian Louboutin
Nagellack: Chanel
Silverarmband: Tom Binns
Läppstift: Chanel
Väska: Hermès Birkin
Armband: Erickson Beamon

Dagens önskeoutfit

image117

Klänning: Paul&Joe
Skor: Fendi
Väska: Miu Miu
Klockarmband: Marc by Marc Jacobs
Nagellack: Chanel

Dagens önskeoutfit

image115

Jeans: J Brand
Blus: Phillip Lim
Skor: Christian Louboutin (perfektion)
Läppstift: Chanel
Halsband: Martin Schettini
Väska: Hermès Birkin

Dagens önskeoutfit

image114

Klänning: Chloé. Denna LBD är to die for!
Skor: Christian Louboutin
Mössa: Missoni
Väska: Hermès Birkin
Jacka: Pringle 1815
Läppstift: Chanel

Dagens önskeoutfit

image113

Klänning: Marni
Skor: Repetto
Armband: Erickson Beamon
Väska: Miu Miu

Dagens önskeoutfit

image112

Linne: K Karl Lagerfeld
Jeans: J Brand
Halsband: Marc by Marc Jacobs
Solglasögon: Ray Ban
Skor: Sergio Rossi

Dagens önskeoutfit



image111

Jeans: J Brand
Cape: Marc by Marc Jacobs
Skor: Balenciaga
Nagellack: Chanel Black Satin
Väska: Hermès Birkin
Klocka: Cartier
Vantar: Marc by Marc Jacobs

Inspiration från Balenciagas Fall -06

image109

Såhär vill jag se ut i höst, silhuetten. Jag kanske skippar hjälmen. Men bara kanske. En kort kjol i vipp modell och svarta strumpbyxor och riktigt klumpiga skor a lá Balenciaga. En söt liten jacka på det och outfiten är fulländad.
Den här kommer jag definitivt ha som inspirationsbild när jag går och shoppar.

image110

Och en sådan kappa med en bred silhuett i svart med lite gulddetaljer och lite brokad kanske till och med, lite kortare ärmar så att jag får använda mina höga svarta skinnhandskar som jag är totalt förälskad i, det kanske har märkts? Bild kommer imorgon. This is what I love about fashion!

Elin Kling i Café

image108

Den där Kling är allt riktigt het!

Pic the damn hair

image107

Give me some foood


image106

Oj, så hungrig jag blev...

Dagens önskeoutfit


image105

Såhär ser jag ut senare i mitt liv, klassiskt men ack så trendigt.
Kappa: Celine, klassisk med svarta strumpbyxor och en flott klänning under
Läppstift: Chanel, alltid lika snyggt
Skor: Chloé, J A G V I L L H A!
Armband: Hermès, drömmen
Väska: Hermès Kelly, röd i alligator (drömväskan)
Klocka: En blaffig guld Rolex, såklart!

Dagens önskeoutfit



image104

Klänning: Enda sedan denna klänning från Thomas Maier kom in på net-a-porter har jag vart totalt fast. Jag är fortfarande lika kär och skulle gärna vilja ha den.
Skor: Dessa ljuvliga skor kommer från Yves Saint Laurent. Jag älskar färgen som är så snygg tillsammans med svart och guld. Klacken är riktigt hög och det är platå, så ska det vara.
Väska: Även denna goding är från Yves Saint Laurent och modellen heter Downtown, själv har jag drömt om denna i lack sedan jag såg den första gången på Nathalie Schuterman.
Kofta: Denna kommer från Chloé och kom in förra hösten och jag var en sekund från att klicka hem den. Varför jag inte gjorde det? Bra fråga. Perfekt att hänga om axlarna när det börjar bli lite kyligare.
Nagellack: Jag har dock aldrig provat Essies lack, kanske borde göra det nu när de finns på Åhléns. Den här färgen känns härlig att ha på fingrarna och det tar upp färgen i skorna.

HELLO!

Idag var det första skoldagen. Riktigt trevligt måste jag säga, skönt att vara igång. Vid kvart 11-tiden fick vi gå efter att ha kollat på film. Då åkte jag till mamma och vi gick och åt på Pizza Hut och köpte lite school-stuff. En glad nyhet: Jag har hittat de perfekta HÖGA skinnhandskarna på Zara, slutar precis under armbågen, hur snygga som helst. Så imorgon ska vi gå och haffa dem. Nu ska jag se Från koja till slott. ADJÖ!

Dagens önskeoutfit

image103


Blus: Diane von Furstenberg
Kjol: Philip Lim
Skor: Christian Louboutin
Mini-väska: Miu Miu
Armband: Hermès

Marc Jacobs kan sin grej


Elongated merino gloves large view
Marc Jacobs var det ja... Nu ber jag på mina bara knän att de ska få in dessa på NK. FAN SÅ SNYGGA!

Mr Louboutin vet hur man gör skor

Lapono suede boot shoes large view
Dessa Christian Louboutin skor är to die for. Kolla in klacken, 13 cm (vilket är perfekt) och den lilla dragkedjan i guld. Jadu, det börjar verka kärlek banne mig. Oj så fina! Tänk till klänningen som jag skrev om i inlägget innan, med svarta strumpbyxor och så tar man upp guldet med hjälp av dragkedjan i broderiet på klänningen.

Finfin klänning by Anna Sui





Åh så söt klänning från Anna Sui. Jag älskar knyten under brösten, lagom längd, fallet och det broderade mönstret längst ner som föreställer klockor. Åh, den vill jag ha med svarta strumpbyxor till! Åh så söt!

The perfect man is right behind you

I fredags så var jag, Sofia och Michaela ute på stan. Först träffades vi på Stureplan vid 7-tiden. Sedan gick vi Birger Jarlsgatan fram för att hitta något mat-place. Men icke sa nicke, så vi drog till Medis för att äta på en Kinaresturang där, riktigt god mat. På Birger Jarlsgatan såg vi även Simon och Thomas, de där inredarna. Michaela frågade om hon fick klappa deras hund, Albert. Haha! Men den morrade så mycket, så det struntade hon i. När vi hade ätit gick vi till Slussen och tog t-banan mot Östermalmstorg för att sätta oss på Espresso House, där satt vi tills de stängde uteserveringen. Sedan så bestämde vi oss för att hälsa på Sofias kompis som bodde på Medis och så åkte vi dit och hämtade hennes armband. Sen åkte vi hem. Haha! Riktigt roligt hade vi! Och imorgon börjar skolan... Blandade känslor och nytt liv. Yes! Ska börja träna imorgon, nya rutiner. Det ska bli skönt att återgå till det vanliga men ändå trist att sommarlovet är slut. Så imorgon efter skolan ska jag till mamma och vi ska köpa träningskläder och lite skolstuff. CIAO!


Underbart, helt jävla underbart!



Okej, det här är det bästa framträdandet jag har sett live, ever... Moneybrother sjunger "Fulla för kärlekens skull" som är gjord av Eldkvarn. SÅ jävla underbar, jag lyssnar om och om igen. Ljudkvalitén kanske inte är den bästa men ack så bra det är. Men då skulle ni hört det live... OHLORD!

Lyckad mini-shopping

    
      

Dagens shopping bestod av Balenciaga look-alike kjol från H&M, a-linje formad tröja i orange från H&M och ull-kjol från Zara. Jag är riktigt nöjd med båda kjolarna, åh så snygga de är på! Jag blev kär i kjolen från H&M redan när jag kollade på bilder i bloggar från H&Ms pressvisning och tänkte genast att den ska jag ha, och nu har jag den.
Efter velande och velande från mammas sida så har hon nu bestämt sig för att betala MaxMara jackan, så imorgon ska vi dit och haffa den. Snälla tjejen på MaxMara har lagt undan den till mig, tack! Och tusen tack mamma! Imorgon ska vi även äta lunch tillsammans jag och mamma och sedan ska jag klippa mig och färga håret. Jag ska bli helt blond igen, eller ja... Färga utväxten ska jag göra och klippa mig, spikrakt. ADJÖ!
                                                                                                                                                       

SNYGGING DÄR!

image96

Okej, det här är snyggt. Beiga, uppvikta chinos, vita tygskor och en enkel vit skjorta med uppkavlade ärmar och en underbart snygg klocka. JA, riktigt snyggt!
Bild från The Sartorialist

Mera sånt här killar!


image95

Watch and learn, guys. Det är så här det ska se ut. Slarvigt uppkavlade chinos och espadrillos, oj så hett!

MY FUCKING DAY!

Idag har jag vart med min älskade pappa. Först kollade vi på båt vid Skanstull, mycket fina saker. Även asballa vattenskotrar. Jaja, när jag flyttar till Saltsjöbaden så kommer det ligga och guppa en vattenskoter vid våran brygga. Sedan åt vi på McDonalds, jag höll på spy när jag gick där ifrån. USCH, det är ju skit äckligt. Sedan åkte vi till farmor och hälsade på, alltid lika trevligt då hon tyckte att jag såg ut som en liten docka i min kjol. Efter farmor så skjutsade pappa mig till tåget och å åkte jag in mot staden. Jag skulle träffa Michaela senare och ta en fika. Men jag gick och kollade lite först, hittade jättefina skor på NK som jag ska köpa imorgon. Visar dem i bloggen imorgon. Får även hoppas att jag får MaxMara jackan imorgon då de bara har en kvar. Jag var in och kollade idag och hon kände genast igen mig och utbrast: "Du kan inte släppa jackan va?" Jag blev helt chockad och svarade "Neeeej, jag kan inte sluta tänka på den". Då sa hon att hon kunde lägga undan den till mig men jag skulle prata med mamma, så vi ska dit imorgon då jag även ska luncha med henne. Vid 7-tiden träffade jag Michaela och hennes tvillingsyster Sofia och vi gick till Espresso House på Stureplan och fikade, riktigt trevligt. Sedan satt vi där i några timmar och sen gick vi Birger Jarls gatan fram och jag var så sjukt hungrig och jag var så sugen på Kina-mat och kebab. Haha! Så jag fick kebab till slut :) Men nu ska jag lyssna på Moneybrother, såklart! ADJÖ!

SÖTASTE SURI!

    

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Suri, dotter till Katie Holmes och Tom Cruise är nog världens sötaste unge. That's it! Kolla hur gulligt de klär henne. Oj så söt!     
 

Galet snygg väska, Sofi!



Sofi Fharmans Prada väska är ruskigt snygg!
Bild från StockholmsStreetStyle

Det mest perfekta paret i hela Hollywood, that's it!

    
 
Paret Beckhams har länge vart favoriter. Alltid så äckligt snygga, och maken Beckham skulle man kunna döda för, han verkar så ödmjuk och hur snäll som helst. Och hur snygg är han inte? Är det fru Beckham som är framme i farten eller klär han sig så där sjukt snyggt själv? Stylist? Både till fest och vardags är han så snyggt klädd. Och att inte tala om Victoria. Gosh, hon är snygg. Vad alla än säger, men om hon kunde le lite. Hon har ju så gulligt leende. På dessa bilder visar hon att svart är snyggast och funkar i alla lägen. Jag fullkomligt älskar alla dessa underbara skapelser till klänningar. Och skorna på bild 1 är galet snygga och hon matchar dem snyggt till kortkort klänning och YSL-skorna på bild 2 och 3 är to die for. Både i rött och svart. Och hennes kropp är så extremt snygg! Sådan kropp vill jag också ha, tack. Someday? Nej, nog om Beckhams, nu är det Beck.

Ge mig Anders innan jag dör

Fan, fan, fan! Nej, jag nynnar inte på Thåströms låt. Jag blir bara helt körd. Jag kan inte sluta tänka på Anders, han är så jävla snygg och bra. Sedan Parksommar så kan jag inte glömma. Helt sjukt. Besatt.


Åh, vad jag älskar Hannibal Lecter. Ur När lammen tystnar


Struntprat

Okej, för det första så trodde jag inte att man kunde bli kär i låtar. Och då menar jag att man ler när man hör den, Bara ett fån gör så mot sig själv med Moneybrother. För det andra, jag är nog kär i Anders Wendin också. Det är som att man är kär, man kan bara inte sluta tänka på honom. Adjö!

Don't forget who you are, darlin'

image82

AO, sexi Anders!

Idag har jag och mamma farit runt för att hitta en Ipod Video, i svart. För en sådan vill jag ha, så att det skriker om det. Imorgon kanske vi har bättre tur, aja, får väl vänta med Alma ett tag. Men vill lyssna på Moneybrother låtar all night long. Och då räcker det inte med min mobil. Men det är bara för att jag är kär i Anders Wendin. FAN VAD HET HAN ÄR!

image81

Min hund Lady

image80

Här är min hund Lady.




Nej, men om det ändå vore min. Jag ska ha en sådan söt liten sak när jag flyttar hemifrån, eller när jag skaffar familj, då ska jag ha en typisk familj, vara gift, ha världens snällaste man, bo vid vattnet i Saltsjöbaden med flaggstång, brygga och båt. Ha en Porsche Cayenne och en liten vovve + två barn. En pojke och en flicka.
Nu ska jag kolla på Paris Hiltons film, Pledge This. Hm, undrar hur den kommer att vara. "En superrolig, komplett ytlig film" Nehe?

Rapport från Parksommar, underbart

Okej, vart ska jag börja? Gårdagen tillbringades på Skansen, igen. Vi var där precis vid kvart i fyra, fick våra blåa band om handleden, gick upp mot konsertområdet och vi var där nästan först, så vi fick superplatser preics längst fram vid stängslet. Vi tog två nävar med godis som man fick i lila papper som smakade precis som de blåa klubborna man får hos frisören. Så där satt vi, utan någon mat denna gång, men det gick bra. De sålde lite remmar, så jag gick och köpte två i smakerna sur melon och sur hallon. När det väl drog igång så var det Säkert! som startade. De var väl helt okej, jag menar, ingenting mot de andra. Salem Al Fakir var så äckligt grym så man bara dör, han var lika söt som vanligt. Man blir alltid lika kär när man ser honom, så bra. Jag köpte även en Salem tröja med tryck på ryggen, skit snygg. Men nu måste jag bara skriva om Mr Wedin, Moneybrother. OH MIN GUD, han var gud. Det där kan man kalla musik, bra live-uppträdande. Hade även ögonkontakt med honom flera gånger, och han är så jävla snygg så man blir helt varm inom sig. Jag vet inte vad jag ska säga mer förutom att var så sjukt jävla roligt. Det var så otroligt vackert när han sjöng Fulla För Kärlekens Skull. Det var nästan så att man blev tårögd. Anders ensam på scenen med sin gitarr sjungades fulla för kärlekens skull, det är vackert. Det kan inte bli bättre. Japp, det var det. Nu; MONEYBROTHER MUSIK. All night long.

8/8-07 - ett oförglömligt datum tillsammans med Moneybrother, Salem Al Fakir och Säkert!

BAO & Tommy Körberg - Fait Accompli


AAOO!

Allsången igår med Emilia var hur roligt som helst, vi kom dit klockan 10. Vi fick sittplatser, YES! Ganska så bra faktiskt. Vi var där i hela 12 timmar igår, men det var så varmt och så mysigt då jag satt på en filt mellan bänkarna med världens packning. Haha! Vi spred ut oss så otroligt mycket och vi åt typ hela tiden, för det var det man kunde sysselsätta sig med. Det var helt grymt roligt. Vi tog båten över till Djurgården från Slussen. Och på båten sitter en underbart söt kille. Riktigt söt, han såg sådär oskyldig ut. Och sedan på Skansen så var han städare, men ack så söt han var, man blev nästan kär. Men oj, nu måste jag duscha, PARKSOMMAR IDAG! Ao, jag drömde om Salem inatt och hans underbart söta broder Bolibompa-Nassim. Haha, vi hade ju värsta romansen i min dröm. Det ska bli SÅ kul! Fast vädret... Hm. Jaja, vi bor ju i Sverige trots allt, det är bara att vänja sig.
Bästa låten på Allsången: BAO & Tommy Körberg - Fait Accompli. Den var så vacker! Speciellt precis i början när han börjar sjunga: Fait Accompli :)

Bravo Donatella!

Exakt såhär vill (ska) jag se ut i höst, baskern, kappan, strumpbyxorna, skorna, väskan, håret (!), håret och håret. Jag älskar det!


Versace Fall 07

Chanel iu Coco, shaunha

image79

Mera sånt här!

Det här gillar jag skarpt från Michael Kors visning, höga fingervantar, gul clutch och päls med kortare ärm.

image78

Yuh, JA!

Karl Lagerfeld har just uttalat sig om att det är klart att Fendi ska ha sin visning i oktober på Kinesiska muren. Wow, det måste vara det coolaste stället att ha en visning på. Wow, säger jag bara! Man kommer också att kunna följa den live från internet.


Cueisk me dear pony

Den här bilden kan jag leva med. Så inspirerande. Såhär ska jag se ut i höst, fast men en annan väska i handen.

image77

Läs om du vill läsa om mina drömmar

Okej, let's face it. MaxMara är nya storfavoriten. MaxMara på NK, där fanns det både det ena och det andra. Höga skinnhandskar, höga fingervantar, den perfekta svarta jackan med stor krage och pälskragarna. Galet snygga skor. Ja, man blir kär. Jag ska köra en total MaxMara rensning, för där ska det shoppas, snart. Innan jackan eller vantarna tar slut, för jag ska ha. Jag vill även ha en XL plånbok, hittat två från Burberry som jag är GALET sugen på och ett paraply från Burberry med de klassiska rutorna under, och nej, inte bara för att det är Burberry utan för att det är stort, vilket jag gillar! Nej, holy. Jag är galet sugen på att shoppa höst, ytterplagg, accessoarer som väska, plånbok, handskar, mössa... Ja, allt där till. Men usch så jag mumlar, jag är bara så otroligt sugen på att shoppa, på riktigt! Och jag har bestämt mig för 2, 3, eller 4 jackor som jag vill ha på Zara. Nej, jag kan inte bestämma mig, jag menar, måste jag? Varför inte köpa alla? Dream on. Men jag vill så gärna ha flera ytterplagg att byta med. Var även inne på Hermès för att kolla in armbandet som jag skrivit så mycket om, men det fanns inte i guld och de skulle tydligen inte få in det (?). Okej, nu ska vi prata orealistiska drömmar, Hermès fantastiska ridstövlar. OHMINHERRE! Det kallar jag perfektion i skoväg, såg en brud som hade såna utanför Nathalie Schuterman, lite avis blev man ju, för ohlord så snygga de är. Och så vaknade jag... Nej, nu ska jag äta citroncheesecake. ADJÖ!



image76

YES, fick biljetterna

På onsdag är det Parksommar med Moneybrother, Salem Al Fakir och Säkert!. SÅKLART ska jag dit, följer Salem vart han än går. Jag och Emilia, Parksommar. Adjö!

Call me Hermès freak



Vilken färg skulle du ha valt?

Om ni "bara" fick välja ett av dessa två underbara färger på detta underbara armband, vilken färg skulle ni ha valt? Orange eller svart med guld? Mycket tjat om dessa armband från Hermès nu, men ack så fina. Oj, så stora bilder. Jag skulle nog ha valt det svarta även om jag är väldigt inne på orange just nu. Eller svart kanske är tråkigt? Eller... Oj, så svårt beslut.


image75

Hermès armbandet skulle trivas bra på min handled

Imorgon måste jag nog till staden en sväng för att prova alla jackor som jag har sett, även skorna från Zara och så ska jag ta reda på vad armbandet från Hermès kostar. För jag hör blivit kär i dessa tunna armband:


Hello new metallic

När vi ändå var på stan så slank jag och min kusin Elin in på H&M och jag köpte mig en plånbok i silver som jag ska ha som kuvertväska då jag får plats med mobil, busskort, pengar och nycklar.

image74

Pride-paraden

Sådär, då var man hemma igen. Pride-paraden var grym, det var så häftigt med alla transvestiter som hade "klätt ut sig" och snygga bögar. Haha! De var så gulliga. Ja, det var en riktigt cool upplevelse. Jag såg även Mona Sahlin, Maud Olofsson, "Babbsan", Carolina Gynning och grabbarna från Design: Simon & Thomas, dvs Simon och Thomas i paraden. Lite "kändis"spaning. Haha! Vi kollade från Humlan där paraden startade. Sedan gick jag, mamma, Gunilla, Elin och Lovisa till Kulturhuset och fikade. Eller åt rättare sagt. Jag åt pasta, men nu väntar jag på att pappa ska komma hem med sushin.
Nu ska jag se Ebba och Didrik. Adjö!

image73

En viss Nicole Richie vet hur man klär sig

Mrs Richie  vet verkligen hur man ska klä sig. Det är dock inte min stil, men oj så snyggt det är. Och vad roligt för henne att hon är gravid, som hon nu själv har bekräftat. Jag undrar hur hon blir som mamma, men nu när hon är tillsammans med Joel och det är han som är pappan så tror jag att det blir kanon. Han är nog en kille man kan lita på.
 

 

It's all about moi

Din stil i en mening?
En klassisk tant
Stilförebild?
Victoria Beckham
Vilka är dina favoritdesigners och modehus?
Karl Lagerfeld för Chanel
Hur spenderar du helst en söndag?
Göra någonting mysigt som en utflykt
Vad inspireras du av?
Catwalken
Det ultimata plagget?
LBD och den perfekta svarta kappan
Färger just nu? 
Är väldigt inne på orange 
Ditt senaste köp?
En Hello Kitty pyamas från H&M
Tre saker på höstens önskelista?
Alma, ultimata jackan och pälsmössa

Extremt heta Fendi pjucks

Oh, fy så söta skor från Fendi! Med 15 cm klack så skulle man inte komma långt, men ack så underbara.

Suede peep-toe slingbacks large view

En rosa dröm

Om jag skulle äga en förmögenhet så skulle denna vackra skapelse från Burberry få hänge i min garderob och den skulle få matchas tillsammans med svarta, heltäckande strumpbyxor och långa, svarta skinnhandskar. Men nu är det så att jag inte äger en förmögenhet, så dröm vidare.

Claybrooke collarless trench coat large view

Me like the guy

image70

Dumpa ciggen Henrik, och du är min.

Ink it shows

image69

Oh my day

Jag är helt exalterad. Idag kom vi hem från landet, jag duschade och gjorde mig klar och åkte sedan in till staden en sväng. Köpte mig en iste på Espresso House på Stureplan och gick in på Zara. OM jag hittade någonting. För det första hittade jag 4 jackor som jag mer än gärna vill ha (ska ha) ett par skor med hög klack och platå. Ett par till stövletter (?) i lack, jatack. Jag ska shoppa säger jag bara. Fortsätter bort mot H&M, hittar två ursnygga broscher som föreställer en ödla och en fågel. Hittade även sjukt snyggt halsband och en liten silverplånbok. En jacka (där också). Sen var jag ju bara tvungen att gå in på NK med alla häriga höstnews. Där så fann jag både det ena och det andra, bla en plånbok från Burberry som jag blev helt kär i, där får jag plats med alla mina tillbehörigherer, dvs mobil, pengar, busskort och nycklar. Ja, det var en plånbok. 2500:- fick man punga ut för den lilla saken. Okej, nu kommer det bästa. Jag gick in på MaxMara (mitt nya favvoställe) hello tant, aja. Vad är det jag ser? Den perfekta jackan i dun och tjock krage som var lite längre fram i svart och ett snöre i midjan så man kunde knyta åt. Jag skakade när jag provade den och den satt perfekt. JATACK, där fanns även pälskragar för lite över 1000-lappen. Ska ha. Och vad är det som ligger där på hyllan? Jo, höga fingervantar. I svart. Kabelstickade högst upp. Det fanns ingen prislapp. Ingen visste priset. Jag skakade som om jag skulle dö. 690:-  Lättnad? Mjo. Jag trodde att de skulle kosta så mycket mer, så de + jackan ska jag ha. HAHAHAHA! Jag är så glad! Jag vill bara åka dit och köpa allting NU! Aja, får se när det blir. När den är slut antagligen. Hm.

image68

Don't diu

image67

BOOOORING!

Idag kom jag hem från landet. Det har vart så mysigt där ute, suttit på bryggan och kollat på segelbåtarna som seglat förbi, vattenskotrarna glider förbi (jag försökte vifta in en så jag kunde följa med, det gick dock inte så bra) jag och mamma har vart ute i skogen och plockat lite svamp och hallon. Kantareller, mums. Och så cyklade vi runt lite. När vi kom tillbaka så var jag så svettig så jag gick ner och badade, och jag badade faktiskt. Kallt som det var, 18 grader tror jag att det var. Iskallt.

Imorgon ska jag, mor, kusin och faster och kolla in Pride-paraden. Ska bli skitkul, för det är verkligen roligt att se!


JAG VILL HA!

Glöm armbandet i förra inlägget (förrförra) för här har vi ett jag skulle kunna döda för. För här snackar vi Pernilla-armband så det skriker om det. Och jag gillar att det är guld. rosa + rött och lite ljusblått. FINT!


En riktig goding från Miu Miu

36466-956

Okej, jag letar som en galning efter en inte alltför dyr, liten lackväska. Den här godbiten från Miu Miu skulle sitta perfekt. Inte alltför dyr var det ja...

Armband från Hermès såklart

Det här armbandet från Hermès skulle jag inte tacka nej till. Älskar färgerna!

    36466-899