Det var en underbar helg

Jag och Lie har haft en fantastisk helg uppe i Falun. När vi anlände med tåget så begav vi oss mot hotellet, fan vad vi fick gå! Uppförsbackar med tunga väskor. Inte okej. Resten av helgen har vi tagit taxi vart vi än skulle. Förutom till ICA Maxi och McDonalds där vi har spenderat tid tillsammans. På lördagskvällen gjorde vi oss klara och så drog vi till Magasinet där Håkan Hellström skulle uppträda. Han gick på tjugo minuter för sent. Men han gjorde det med stil, så... Efter fyra låtar så ropar de ut i högtalaren att det är en brand i byggnaden. Så alla får gå ut. Hahaha! Efter ett tag fick vi gå in igen. Tur i oturen. Haha! Men det har vart så underbart och jag ville inte åka hem. Men Lie, Östersund i februari eller vad säger du?

Nu ska jag packa då jag drar till Teneriffa imorgon bitti. Sedan ska jag hoppa in i duschen för att åka till stan, hoppas att
Emmy är kvar! Vill så gärna träffa henne innan jag drar!



Håkan och Daniel.

Mot en lika korkad stad

Jag är jag färdig med historian. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig mot stan för att möta Emmy. Vi ska passa på att spendera lite tid tillsammans innan jag åker till Falun imorgon, tills på söndag. På måndag ska jag på möte och till frissan. På tisdag åker jag till Teneriffa. Skönt! Nej, måste skynda! Jag kanske till och med slänger in en dagens outfit sen, vem vet? Adjöken fröken.

I don't need you

Just nu sitter jag med historia-arbetet som ska vara inne imorgon. Ska få iväg det ikväll tänkte jag. Blir dock distraherad av "Fashion"-mappen på min dator där jag går in var tredje sekund och inspireras. Spanar in lite sparade bilder. Nu hittade jag denna bild och blev riktigt sugen på en toppluva á la Burberry Prorsums höstkollektion. Idag var jag och mamma och spanade in nya Nacka forum. Äckligt mycket folk. Köpte ett par nya långa skinnhandskar (då jag tappat min ena på Espresso House), ett skärp och Sex And The City-filmen. Nepp... Nu ska jag blanda lite fläderblomssaft och sedan back to business.
 


Älsklingen och jag



Jag och Emmy by night

Utkast: Nu sitter ...

Nu sitter jag på mammas jobb för att överhuvudtaget få någonting gjort. Historian spökar. Hur som helst, roliga nyheter på g! För några timmar sedan satt jag och kollade på biljetter till Håkan Hellström och nu är det bokat och klart att jag och min käre vän Lie ska upp till Falun för att skåda den underbara Håkan. På lördag morgon drar vi. Kommer hem på söndag kväll. Hotell, tåg och musik. Det är jag och Lie. Impulsivt ska det vara också. Dessutom åker jag till Teneriffa på tisdag. Skönt med sol och (förhoppningsvis) bad! Miljöombyte är precis vad jag behöver just nu, så detta blir perfa!



Håkan

Amen tjaaaaaaaaaaaaaa

Just nu sitter jag i skolan med ett arbete i historia som ska vara färdigt på fredag. Om barnarbete. Mycket intressant.



Hej snygg.

Peter Jöback, du är vacker



Peter Jöback är ju för snygg. Hur i hela friden kan man vara så snygg som han är? Var tvungen att ta kort på affischen för hans julkonsert. Och vilken röst han har. Ögongodis. Jag tog en affisch. Det är dock en present.

Jag och Emmy

Jag kom just hem från en runda på stan med Emmy. Men sen skulle hon på dejt. Så hon lämnade mig i mörkret tillsammans med min trasiga påse. Myspys. Snart ska jag bege mig till Lie.



Emmy in action.

Jag är lyckligt kär



En ledtråd. Vad kan jag ha köpt?

Downtown baby, downtown!

Måste skynda mig nu. Ska in till staden för att möta älsklings Emmy för att köpa en VÄLDIGT vacker skapelse. VÄLDIGT vacker. Återkommer med mer information inom kort.

Natasha Poly, paljettleggings och YSL-pjuks




Yves Saint Laurent, you did it!




Jag vill ha en fet ring. Denna från Yves Saint Laurent skulle inte sitta helt fel.

Jag vill ha



Riktigt snygga handskar från Gina Tricot. Äkta orm. Eller inte.

Men jaaaaaaaaatack, från Hermès


Skorna med stort S

 

Seriöst de snyggaste skorna just nu. Från Stella McCartney.

TITTA KLIPPEN!

Jonas, för fan! Grymt!

The Windupdeads, nyhetsmorgon.


Det hade vart bättre om du var här

Det här måste få ett slut. Jag måste lägga det bakom mig. Jag vet vad jag måste göra. Behöver bara åka iväg en sväng. Jag kommer snart tillbaka. För jag älskar dig så innerligt.

Jag är i skolan... LALALALALALA!

Hejsan hoppsan! Nu sitter jag i skolan. Slutar om en timme... Eller något sådant. Pusshej!

EM THE PEM, min ängel

hammarlundemo.blogg.se



VÄRLDENS UNDERBARASTE EMMY!

Bästa scenen i Titanic



vackert.

NY BLOGG MED MUSIK-TIPS!

Nyskapad blogg med endast bra musik. Bra musik är unikt. Det ska vi ta väl vara på. Där kommer jag lägga upp youtube-klipp med mina allra bästa musik-tips! Enjoy!

Äckel



fanns den i lack med silverdetaljer, men inte nu när jag vill ha den. Självklart.

Brolle - the man



Kanske en av de bästa dagarna i mitt liv? Det var innan han gick omkring i mjukisbyxor, en banan i den ena handen och en öppnad ölburk i den andra klockan 1 på en tisdagsförmiddag, mitt på Stureplan.

Carolina Gynning och Andreas Kleerup

Carolina Gynnings röst ekar i mitt huvud från TV:n. Måste bara säga att Gynning och Kleerup är nog det mest otippade paret i historien. Att de är det snyggaste, det är en annan femma. Fan, jag älskar henne. Jag älskar Kleerup.
Det här är inte bra.


Min helg (som inte är över)

Nu är det dags för mig att göra mig klar. Sedan ger jag mig av mot bättre platser. Igår hade jag det sådär äckligt superroligt som bara jag kan ha. Med de allra bästa. Först var jag ute på Tyresö hos Julia i typ 2 sekunder (kändes det som). Förlåt. Sedan åkte jag hem till Bozo och då skulle alla gå när jag kom dit. Men jag kom in! Wei. Bara för att de ville ha mat, men det fick de inte. Bästa kvällen på läääänge.

ÄT MER!

Kenneth gör världens godaste hamburgare. På Ivans. Gå och ät. Nu. Lite mycket senap dock. Punkt slut.

Jag är galet trött

Nu är jag så trött att jag inte orkar hålla upp ögonen längre, det är sorgligt. Skön dag i skolan. Jag har däremot gått säkert 100 mil idag. Minst. Jag har spenderat dagen med världens underbaraste Emmy. Vi hade det riktigt mysigt. Sedan köpte jag med mig det absolut godaste mangoteet från Tully's och gick upp på Söders höjder och satte mig på ett räcke och njöt av vackra Stockholm. Sedan bar jag mig hemåt och när jag sitter på bussen ser jag Ida skymta inne på Ivans så jag hoppade av bussen och sprang dit i kylan. Åt mig en hamburgare, sedan åkte jag med Ida hem och då träffade jag en brud. En brud som jag älskar av hela mitt hjärta. Lie heter den bruden. Det var trevlans.
Nu ska jag somna till
Bevvan efter mattepluggandet. Snark. Stor dag imorgon. Wish me luck.

Äckliga ytligheter, jag älskar er!



Det äckligt vackra armbandet från Hermès förföljer mig. Dags att slå till? Svårt att bestämma mig, guld eller silver? Vad säger ni? Måste nog köpa en väska först och utgå från den. En
YSL Muse från höstkollektionen och ett armband i silver på det. Det skulle inte vara helt fel. Men tretton lax bara för väskan? Jag är inte redo för det än. Vet inte om jag är redo att lägga ut fyratusen på armbandet heller för den delen. Juste, julen är ju snart här. Kanske dags att börja vara snäll nu? Tomten?

Min helg

Helgen har vart fantastisk! I fredags var jag, Emmy, Julia, Frida, Evelina och Felicia och åt på Friday's. Det var riktigt trevligt må jag säga. Sedan drog jag hem till Adam, då Lie har fått låna hans lägenhet när han är ute och seglar. Så då var vi där hela natten med Ida, Kenneth och Hillevi. I lördags åkte jag hem till Adam igen, jag och Lie gjorde oss klara inför kvällens bravader. Vi laddade upp med bilspel på Xbox och Kent. När vi var klara så drog vi till Bozo och kom dit vid halv ett. Det är alltid lika roligt där! Vi lagade mat, eller rättare sagt, jag lagade mat. Köttfärssås och spagetti, as usual.

Idag har jag bara legat i min säng och tittat på Beverly Hills, säsong 3 som mamma kom hem med idag. Jag älskar verkligen Bevvan! Kan kolla om och om igen på alla avsnitt.

Modern min berättade även att hon har bokat biljetter till Buddy Holly med Brolle den 19 februari, på hennes födelsedag, det ska bli riktigt roligt då jag är ett stort fan av Brolle och hela Buddy Holly-stilen!
 
Nu ska jag plugga vidare, sedan är det dags för bädden. En aning lockande redan nu, men jag tror att jag kan stå emot!



Min kärlek.

Svart läppstift? Ja? Nej?



Vågar vi svart läppstift som Vivienne Westwood visar i sin vårkollektion?

Du är min

    

Kappan blev min idag. Den är så vacker. Kan inte sluta titta på den. Från Caractère som endast säljs på NK i Sverige. Den ska jag bära tillsammans med höga lackhandskar och en snygg väska.

Ingen nyhet att jag gillar lite udda skor va?