Jag vill men ändå inte. Jag behöver hjälp!

Beslutsångest, ska jag på allsången eller ska jag inte? Jag vill. Ingen som är hemma. Dåliga artister. Kan inte missa Anders. Fan, jag vet inte vad jag ska göra.


Cret me bitch!

image66

HOTHOTHOT!

image65

Nytt armband och film

Sådär, nu har jag klickat hem armbandet från One Of A Kind "Talk to the hand" i rött sidenband och silverhand. Mycket nöjd med köpet, mitt första internet köp om man bortser från skivor och liknande. Jag är riktigt nöjd med köpet då jag ska kombinera det med massor av andra armband trots att det inte är så "jag". Nu ska jag se Mean Girls med Lindsay Lohan i huvudrollen, så är man inte van att se henne direkt.

ONE OF A KIND´s klassiska "talk to the hand" armband i rött silke med silver hand

Bilderbilderbilder


image64

Nu kommer jag att lägga upp lite bilder på bloggen som jag tycker om lite extra mycket. Både nya och gamla bilder. Ibland får de tala för sig själva, för en bild säger mer än tusen ord, right?

En lista över mina ständiga vill-ha-stuff

Jag har fått tillräckligt med inspiration för att hoppa ut i höst mörkret för shopping. Här kommer en lista på vad jag ska köpa till hösten:

1. Louis Vuitton Alma Damier - tjat tjat tjat, ständigt tjat om denna väska men ack så underbar.
2. Rött Chanel läppstift i färgen 14 - röda läppar kommer jag att köra på i höst, nr. 14 är perfekt.
3. Pälsmössa i vargpäls - jag hoppas på stort att NK får in sin som de hade förra året, helt perfekt.
4. Svarta låååånga skinnhandskar - oh, så snyggt till en jacka med lite kortare ärmar.
5. Vanliga svarta, klassiska handskar + röda - det kan man ha till allt för att slippa frysa om fingrarna
6. Svart och orange basker från NK - den perfekta baskern som jag kommer köra stenhård på i höst/vinter
7. Den perfekta svarta kappan - hittade den perfekta på sensommaren, dock slet jag ut den. Så en ny tack.
8. Kort dunjacka med XL krage - bra som alternativ när man vill byta ut kappan
9. Låååååååånga fingervantar i mullvad eller svart - ojojojojojojojojojoj så galet snyggt!
10. XL stickad halsduk i svart - som man kan vira runt halsen 1000 varv för att hålla värmen i vårat kalla (?) land
11. Pälskrage i vargpäls - helst så vill jag ha den från Sportmax, men 5000?
12. Svarta koftan i merinoull från Burberry - passar till allt, alltid.
13. Stickad kofta - som man kan ha till tights när man inte vill ha jeans/kjol i skolan. MYS!
14. Axelremsväska - helst en liten från Mulberry i modellen Joel eller Anthony, måste ha en svart väska också.
15. Louis Vuitton Poche Documents - fick ett eget inlägg som talar för sig själv.
16. De perfekta jeansen - jag vill ha ett par stuprör, jättemörka, Seven med de perfekta fickorna och hög midja
17. En svart lack clutch - ack så kräsen jag kommer att vara nu när jag sett Burberrys som dominerar
18. En vargpäls - den ska vara kort men samtidigt kunna ha bara strumpbyxor under
19. Skor i svart lack - det ska vara platåer, hööööga. Jag vill bli 1.90. Hm..?
20. Hermés armbandet i svart/guld - habegäret tar över
21. Efter att Lolita ständigt skrivit om färgade strumpbyxor och jag såg ett par lila i H&M-katalogen vill jag också ha!
22. Senapsgul mössa, vantar och halsduk - mmmm, senapsgult är hetthetthett!

Det kommer mer, TRO MIG!

Hermés armband och allmänt hungrig

Nu kan jag inte sluta tänka på Hermés breda armband i svart och guld. Jag har alltid sett det som orimligt att jag skulle köpa ett armband för nästan 4000 kronor. Om jag vill ha det lika gärna i jul så får det bli julklapp. Och jag vill ha min sushi som jag fortfarande väntar på och snart är det Ebba och Didrik. Senare ikväll är det Röd Drake med favoriten Anthony Hopkins i huvudrollen som Hannibal Lecter. MISSA INTE! Dock inte lika bra som "När lammen tystnar", men det finns det nog ingen film som är. Nu: Lyssna på Band of Horses - The end's not near och bli inspirerad av Versaces (?) och Michael Kors höstkollektioner. Ett tips: SPANA IN!

36466-1032

Kent släpper nytt!

Fick just se att Kent ska släppa nytt album. Kent är nästan favoriterna. Älskar att sjunga med Jocke Berg i de gamla låtarna. Albumet heter "Tillbaka till samtiden" och släpps 17 oktober, man får väl ta och suga på karamellen. Jag har nog aldrig haft så roligt som jag hade på Kent-konserten den 27 maj 2005 i tältet på Storängsbotten. Trots att jag ramlade och hade sönder mina nya jeans så var det så sjukt roligt!

Rött är mycket sött

Åh, vad jag är sugen på det lilla "Talk to the hand" armbandet från One Of A Kind. Galet sugen.


ONE OF A KIND´s klassiska "talk to the hand" armband i rött silke med guld hand

Burberry Prorsum Fall -07

En sak är säkert, Burberry Prorsums Fall -07 kollektion gör mig knäsvag. Christopher Bailey har kort och gott lyckats med denna underbara kollektion. Man vill bara ha allting, och handksarna gör så att jag knappt kan stå på benen. Vet inte vad jag ska skriva... Är helt stum. Låt bilderna tala för sig själva istället, här är några självklara favoriter:



 Äh, ta och kolla in hela kollektionen på style.com istället. Älskar allt!

I'm in love

OKEJ, jag har hittat dem. Drömvantarna. Från Miu Miu. Jag vill ha dem. I höst. Helt perfekta. Måste kolla in på Skindeep sen om de får in dem, för då slår jag till kan jag ju tala om. Helt underbara fingervantar i svart som är rysligt höga och korva ner de lite nonchalant. MMMMMMMMMMMMMMMMMMIU MMMMMMMMMMMMMMMMIU SÄGER JAG BARA!

Extra long gloves large view

Nästa köp?

Åh vad jag har blivit sugen på en Louis Vuitton Poche Documents Portfolio. Det är någonting med Louis Vuittons väskor. Jag vet att logo-mönster inte känns så hett right now. Men ack så snyggt det kan bli tillsammans med rätt outfit. Då ska det vara en enkel, stilren med heta accessoarer. Perfekt att ha alla viktiga skol-papper i och skolböckerna. JAG VILL HA!

Portfolio

Prada + Pernilla?

Okej, nästa habegär är en ny mobil. Jag trivs hur bra som helst med min Sony Ericsson K800i men nu är det så att jag har spillt cola på den, så den har blivit galet seg. Först så ville jag byta in min gamla mot en likadan, tills jag såg denna älskling. Helt i min smak. Svart, enkel och den har det mesta jag vill ha på en mobil. Dvs, kamera + mp3. Jag vet inte varför när det finns digitalkamera och iPod. Så, imorgon följer pappa med mig och kollar på skönheten. Så får vi se om det blir någon Prada beauty. Okej, jag måste erkänna att det är Pradamärket som suktar lite. Haha! Nu ska jag beställa hem lite böcker på cdon.com och sedan köpa sushi. CIAO!


Skulle sitta fint i min skogarderob

Stone & Studs Platform
Skoguden Marc Jacobs har vart framme nu. Okej, de här har funnits ute ett tag nu. Men jag kan inte sluta älska dem. Tänk till en perfekt svart, elegant klänning och så kommer skorna som gör hela outfiten. Vill ha!

JAG VILL HA NUUUUUUUUUU!



   

Okej, jag kan inte säga någonting annat än att jag är kär. Jag såg en Chow chow på stan och jag kunde inte dra blicken ifrån den. Det var nog den sötaste varelse jag sett som vandrat på denna jord. Helt obeskrivligt. Jag vet vad som står högst på min önskelista i jul. Jag skulle inte ha någonting emot att den kröp upp i sängen

 

En vecka med fullt ös och hallonplockande

Sådär ja, jag har vart på landet i princip hela veckan. Det har vart så skönt. Jag har aldrig vart så deprimerad över att åka hem. Det har vart så himla mysigt och vilken tur med vädret vi har haft! Idag fyllde pappa år (GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA) så då hade vi lite kalas på landet med gäster som morfar, Babban, Tessi, Peter, Patrik, Pia, Mathias, Anne, Nisse, Krille, Lovisa, Emma, Perre och Marianne. Hm... Jag tror att jag fick med alla. Så det var riktigt mysigt med vädret och allt. Så jag badade för första gången på landet (eller ja, från bryggan vill säga) så åkte vi lite ring efter båten, jag hade Mathias, 3 år i knät när vi åkte. Vi höll på att ramla av. Haha!
Jag har åkt ring varje dag. Och igår frågade Lasse (min morbror) om jag ville åka efter hans båt. Visst säger jag. Och gör mig redo. FY FAN VAD DET GICK! Nä, fy! Det var riktigt läskigt. Riktigt läskigt! Aldrig mer. Min morbror tog även med mig på en tur med båten mot kvällskvisten till Skansundet, krogen där. Jag fick glass och cola och han drack vin. Det var riktigt mysigt, vädret gör verkligen allt. Den kvällen då jag körde båten så såg jag något svart som låg i vattnet, så jag saktade ner och körde fram för att se vad det var, så ser jag hur en hel kropp åker upp ur vattnet och ner igen. Då var det en säl. USCH! Jag visste inte att det fanns där och jag som ramlade ur ringen... Nej, usch. Jag vill inte tänka på att den kan ha vart precis under mina fötter. Aja, imorgon kanske jag ska till Gräddö till några vänner till familjen. Jag kanske föjer med. Om jag inte ska träffa någon kompis.
Btw... Jag kan verkligen rekommendera istet på Espresso House. Ta en stor med mycket is och citron i. Haha, jag köpte mig två. Det var så sjukt gott!

Jag vill också ha ett Hermés armband

36466-1032
Jag vill också ha ett, precis som alla andra. Jag vill ha ett svart och ett Hermésorange och guld i den bredare storleken. Ge mig ett nu!

YES!

Igår var jag med Elinore hela dagen. Först åt jag foccacia i PK huset. Sedan gick vi och kollade lite, sedan satte vi oss på Kofi där det serveras världens godaste morotskaka. Och så blev det en blåbärs-smoothie. Yummie! Sedan gick vi och kollade lite till. Sen hör jag någon skrika: PERNILLA! Mitt på Stureplan. Då ser jag Frida sitta på Utecompagniet. Så då pratar vi en stund sen går vi til Zara i Sturegallerian för att kolla på min kjol som jag ska köpa idag, sen blir det lite mer. Ni får se senare. Men nu måste jag skynda mig, ska på Allsång med Ella och Sara. ADJÖ!


Världens bästa, världens bästa låt. R.I.P


Älskade Järvsö, I'll be right behind you

Sådär ja, då var man hemma från en helg i Järvsö. Jag vet inte vart jag ska börja, det har vart så himla underbart. Jag har träffat så sjukt mycket nya människor. Alla där uppe är så underbara och det är en sådan mysig liten by. Vi har ätit gott på Tornö, vart på konsert med Status Que och grabbarna, blivit uppraggad av en 25-åring + andra snubbar, jag har åkt båt, vart på Järvzoo och kollat på alla djuren, klappat en älgkalv (det är inte många som kan skryta om det) jag har ridit bakom en sådan där trav-häst på kärra, spelat krocket, legat uppe halva nätterna och kollat på Mats feta TV, blivit skrämd av "inbrottstjuvar"... Ja, listan kan göras lång. Men det har vart så UNDERBART! Det har vart både skratt och tårar (tårar då man fick reda på familje-hemligheter) Usch! Jag ville inte åka hem. Men nu är jag hemma. Jag vill bara tillbaka. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag är bara så glad att för en gångs skull slippa alla Stockholms-ytligheter och bara vara mig själv för en stund.
Imorgon ska jag träffa Ella, vi ska ta en fika. Hon har vart i Hunnebostrand så det ska bli kul att träffa min lilla älskling och få berätta om allting som har hänt.
Nu ska jag se Beck. CIAO!


Bye Louboutin!

Idag har jag gått på stan för att utreda några ärenden. Jag sprang runt som en galning för att kolla på jeans, men det är så svårt. Jag hade verkligen ideal bilden i huvudet när jag sprang omkring där, ut och in i alla olika affärer. När man har en ideal bild i huvudet så blundar man för allting annat. Som när jag hade svart klänning på huvudet så fanns absolut ingenting annat. Det är därför jag är så himla kräsen när jag ska köpa kläder, och då menar jag, kräsen. Det är helt otroligt. Det blev ett par jeans tillslut, det blev ett par billga slit-och-släng jeans från Zara. Det var bara för att jag skulle ha råd med Louboutin skorna. Och nu till den sorgliga delen. Jag stod inne på Nathalie Schuterman, med skorna i handen, i storlek 41. Perfekt, tänkte jag. Nu slår jag till. Innan någon annan drar dem ur handen på mig. Oh, vad jag velade. Och velade, velade. Kommer jag använda skorna? Passar de till mina kläder? Kommer jag att tröttna? Är de för små? Usch, det var så mycket som snurrade i huvudet samtidigt. Jag provade, tog av mig dem, stoppade ner dem i kartongen, tog upp dem, provade, med, utan strumpa, gå fram till spegeln, tillbaka. Om och om igen. Efter en halvtimmes velande så lät jag bli, jag ställde dem raskt tillbaka på hyllan och gick därifrån med stormsteg, innan jag ångrar mig. Jag sprang mot Norrmalmstorg för att få i mig någonting att dricka, Festis med smaken av blodapelsin och mango. Det svalkade gott efter en velande tid inne på den trånga butiken med tanter som inte kan hålla hundarna i styr. Jag går med stora kliv bort mot H&M på Hamngatan för att shoppa upp mig på ett bedårande halsband som jag hade sett tidigare och det slank även med ett par stora, bruna solglasögon. Mina händer skakade fortfarande. Jag sprang vidare mot tunnelbanan vid Stureplan, åkte mot morfar och kände mig ganska stolt. Stolt för att jag lät bli de där underbara skorna som skulle skina upp hela min sko-garderob. Nu har jag kvar mina pengar som ska spenderas på Alma. För nu ska Alma bli min.

image54
Med denna bild som bakgrundsbild på mobilen lyckades jag att bli inspirerad till att köpa ett stort halsband.
Såhär vill jag också se ut, med svart klänning, röda läppar och stort halsband.



Här är solglasögonen och halsbandet.
(Sorry, dålig bild)

SEXY PLASTIC FOR VOGUE!


                        image169

Wow, vilket snyggt omslag på mars-numret av Vogue!

Herregucci min skapare!

                                               


Oh Lord. I'm in love. Men ca 55 000? Nja.
Väskan är i modellen Indy och kommer från självaste Gucci. En höst-uppdatering av den hypade sommar
modellen som skådats på bla Mischa Barton. Personligen tycker jag bättre om dessa mustiga färgertoner som går i orange, beige, vitt och olika nyanser av grönt. Och gulddetaljerna gör hela väskan! SÅ SNYGG! Den skulle gärna få hänga och dingla på min axel i höst.

Underbar Allsång-kväll med Salem, Lasse Berghagen, Anders och gänget.

AO! Idag så åkte jag till Allsången tiiiiidigt. Eller det bar av mot staden tidigt då jag först skulle checka in Nathalie Schutermans 50% rea. Mina Louboutins stod så vackert och väntade på mig. Men nu är jag osäker, de var så ostadiga. Om jag inte köper dem imorgon, så blir det aldrig av, tro mig. Och då blir det Alma inom en snar framtid istället. Efter Nathalie Schuterman så åkte jag mot Skansen. Det var inte alls mycket folk, mest äldre personer. Jag ringde Emilia, men hon hörde aldrig av sig sedan. Så jag var själv där på Allsången, yep. Själv i 5 timmar. Långtråkigt? JA! Och ja, jag har träningsvärk i benen. Jag stod där i 5 timmar i mina oranga Scampi-espadrillos. UAH! Aldrig mer. Men det är inte så långtråkigt egentligen, jag menar, det är ju genrep så det fungerar bra trots allt. Jag älskar verkligen att sjunga Stockholm i mitt hjärta. Jag vet inte varför, jag bara gör det.
AO, boooring inlägg. Underbar kväll i min ensamhet med Salem. Förresten, SALEM VAR GRYM! Jag bara älskar honom. Och hans familj, alla verkar vara så underbara! Adjö!

Haha (?). Vilket inlägg.

Hello there...

Sådär ja, då var man hemma från landet. Redo för allsången imorgon. Jag råkar veta att en viss Salem Al Fakir kommer dit. Så det är klart att jag ska dit. På vägen ska jag till Natalie Schuterman för att checka om det är 50% off nu och om mina älskade Louboutins finns kvar. Men nu ska jag se Lyxfällan. Adjö!

Adjöken fröken!

Nej, nu drar jag till landet. Kommer hem på måndag kväll igen eftersom att då måste jag börja förbereda mig inför tisdagens Allsång på Skansen, med Salem Al Fakir. Dags att börja värma upp rösten kanske? Yep. För jag ska skrika! CIAO!

Ge mig hösthösthöst

      

Höstens top 7 favoriter från modehusen
Från vänster: Hermés, Versace, Emanuel Ungaro, FendiGucci, Michael Kors, Versace
Hermés: Älskar krokodilväskan, i modellen Kelly. Min personliga favoritväska. Riktigt inspirerande bild.
Versace: Jag älskar de höga skinnhandskarna som matchas tillsammans med en kortare jacka
Emanuel Ungaro: Jag älskar den underbara kleinblåa färgen tillsammans med svarta strumpbyxor och andra svarta detaljer. Ännu snyggare för att det är favorit-modellen som får bära upp kläderna.
Fendi: Det där faller jag verkligen för; enkel päls, svarta strumpbyxor, och skärpet gör det ännu glammigare!
Gucci: Oh, så vackert med det glansiga håret och utborstade lockar och de blodröda läpparna till.
Michael Kors: Michael Kors är en personlig favorit designer. Jag gillar verkligen kappan på tjejen till vänster med den otroligt stora halsdukskragen och vantarna. Exakt såna vantar vill jag ha i exakt den färgen. De är to die for. Jag vill bara hela Michael Kors kollektion. jag! Herrkollektionen var också grymt snygg! Som sagt: En klar favorit.
Versace: Såhär SKA jag se ut i höst. Kolla håret... I en svart basker... Jag vill ha! Snyggt bleka läppar och snygg sminkning. Jag är totalt kär i den här bilden. Inspirationsbild nr. 1.


image53
Versace Fall 07. ÅH SÅ SNYGGT!

     

I fucking want this stuff

Såhär ser min önskelista ut i höst, jag filar fortfarande så det dyker upp en ny inom kort:
1. Pälskrage - päls slår till på riktigt i höst
2. Pälsmössa - en pälsmössa är riktigt snyggt
3. Hööööga, stickade fingervantar som går riktigt högt upp på armen i svart/mullvad
4. Versace visar att baskern är het, så jag ska shoppa upp mig på en svart och orange (orange syns på många visningar. Mååånga!)
5. Riktigt stor, lång, mysig grovstickad halsduk i svart/mullvad
6. Burberry koftan, såklart!
7. Blivit förälskad i en söt liten smårutig jacka med stor pälskrage från Sportmax
8. Har blivit störtförälskad i en Mulberry väska i modellen Joel i svart som kan vara ett bra-att-ha-byte med min Alma. Joel kan kombineras så snyggt.
9. Svarta täckjackan med stor krage
10. Mycket stora clutchar, jag ska haffa en i lack!
11. De riktigt höga svarta skinnhandskarna á la Versace

Fortsättning följer...

image43
 

Allting handlar om koftan, lång ärm, svart, knappar till halsen, i merinoull från Burberry

Jamenokej. Idag så gick man upp, duschade och fixade sig. Pallrade sig iväg mot staden. Går och kollar lite. När man kommer in på NK, åker upp en våning och kollar lite. Vad är det man skådar? HÖSTKOLLEKTIONERNA! HELL YEAH! Med ett brett leende slänger jag mig på telefonen och ringer till mamma. Så exalterad som jag är så undrar hon vad det är som har hänt. Jag berättar som det är, att höstkollektionerna har kommit till butik och suckar till sin besvikelse. Tack för stödet. Springer in på Burberry för att kolla. Jag bara gapade. Drog ut vartenda plagg från hyllorna och bara gapade ännu mer. Jag har aldrig sett något så vackert. Vad är det jag skådar? En svart liten hop knycklad tröja som skymtar på högsta hyllorna, ber på mina bara knän att det ska vara med lång ärm när jag ser att koftan har knappar ända upp till halsen. Jag frågar om det är lång ärm på den... Hon funderar och jag kan knappt stå på benen. Nej, jag ville inte dra upp den för den låg så fint invirad i silkespapper. "Ja, det är med lång ärm" säger hon tillslut. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, jag ville bara skrika: JAAAAAAAAA! Okej, jag låter som värsta psykopaten. Men jag blev så GLAD! Lycklig är ett bättre ord. Kollar på prislappen, okej... Under 2000-kronors-klassen. Då är det ännu bättre. Jag frågade vad det var för material, merinoull fick man som svar. Tack för den. 100% merinoull. Jag säger bara att den där tröjan ligger snart i en Burberry-kasse med guldsnöre på väg hem till mig. För den SKA bli min. FINALLY! Äntligen kan jag börja bygga upp en höst garderob. Och det fanns så mycket snygga jackor, små jackor. Paraply. MMMMM! Vill bara shoppa nu, nu, nuuuuuuu! Minminmin! Sådär ja, nu har jag fått ur mig min glädje och ska tillbringa resten av kvällen framför Djävulen bär Prada och style.com

ADJÖ!

Mys i Humlan

Idag har jag vart med Ella och Emelie. Vi åkte till staden och sedan gick vi och kollade lite. Sedan gick vi till en tvärgata till Bibloteksgatan och köpte med oss pasta och gick till Humlan och satte oss i det vackra vädret. Det var riktigt mysigt. Jag skrattade så att jag grät åt en video som Ella gjorde. Haha! Sedan gick Emelie och det var bara jag och Ella kvar. Vi satte på musiken på Ellas högtalare med Gyllene Tider och andra sommar låtar. Ja, det var riktigt mysigt. Sen gick vi och kollade runt lite. Sedan träffade jag mamma, sen åkte vi hem. Efter det så köpte jag sushi och åkte hem och åt och kollade på Sandor/Ida. Nu ska jag tvätta av ansiktet, borsta tänderna och lägga mig och "läsa" Hänt Bild och NU. Men nu har jag NÄSTAN bestämt mig. Östra Real, Juridik linje. Någon som går den linjen och har någonting att säga?
Ciao!

image41
En söt liten bild på sötaste syskonen ever: Elinore och Emelie

Allsång, så otroligt lyckat!

Sådär ja, då var man nyss hemkommen från Allsång. AOW, det var grymt. Först så köpte vi med oss lite mat från T-Jarlen. Det blev lite nektariner, körsbär, kycklingsallad (hur äcklig som helst), iste och lite loka. Vi tog 47an från Strandvägen och gick av vid Skansen. Kämpar oss upp för backen och sätter oss i gröngräset med gässen som strassar omkring. Mysigt! Sedan gick vi och ställde oss vid scenen. Vi gick till Emilia och hennes vänner från Djurö eftersom att de stod så lång fram. Vi satte oss där i gruset en stund och lyssnade på genrepet. Jag sprang iväg och köpte mig ett Allsång-häfte. Det är ju en självklarhet när man är på Allsång, att man ska ha ett häfte så att man kan sjunga med. Och ja, det kan man ju säga att vi (JAG) gjorde, sjöng med. Så att det stod härliga till! Efter ett tag så ställer vi oss upp då folket börjar komma och trycka på. Så vi stod upp i 3 ½ timme, i mina Scampi skor. Ja, jag har ont i fötterna. Men sen... När Gessle kom. Åh, sommarkänslor. Och när de sjöng: Sommaren är kort. AOW! Summerfeelings. Efteråt med Gessle var grymt! Jag säger som en viss annan bloggerska; ingen sommar utan Gessle. Alltså, Måns är så otroligt snygg!
Nästa vecka ska jag dit igen, Salem Al Fakir kommer dit. Så ja, absolut. I'll be there (HELLO VICTORIA SILVSTEDT). ÅÅH, det var en sådan lyckad kväll och jag är så glad. Det var verkligen superroligt!
Men nu ska jag sova, ska äta lunch med mamma imorgon. Dvs att jag måste gå upp vid 9-tiden. Och jag dör om Anders Lundin inte ska vara med nästa år. För han är bäst, man bara älskar honom. Okej, Lasse Berghagen var 1000 gånger bättre. Men det är bara för att han är klassikern. Aja, god natt. Sussu gutt.



image40
Okej, jag bjuder på den här...

It's a long, long story. Only about streets.

Igår så åkte jag in till staden och träffade min kära mor och vi gick och åt lunch. Det blev kina-resturang med ris och friterade räkor och sötsur sås. gott! Sedan gick vi ner Humlegårdsgatan, Grev Turegatan, in i Sturegallerian och kollade lite på Zara. Sedan skildes vi åt och jag gick mot Birger Jarlsgatan. Gick in på Natalie Schuterman och kollade om det var 50% off. Men icke. Men det fanns många skor kvar. Gick även in på Louis Vuitton och kollade in Alma. Så mycket finare i verkligheten. Sen slank jag in på Thomas Sabo för att hitta någon ny berlock. Och det var väl sådär lagom svårt. Det finns ju så otroligt mycket fina berlocker. Och personalen där, måste nog vara världens mest trevliga personal. Så otroligt trevliga och hjälpsamma! Sedan kollade jag runt lite. Sedan träffade jag mamma och vi åkte hem. Precis när jag kommit hem så gör mamma mat till mig, och sedan ringer Jessica och frågar om vi ska hitta på någonting. Visst säger jag och åker till Söder. Vi träffas på McDonalds på Hornsgatan och sedan så gick vi vidare och satte oss och kollade på utsikten. Det var så otroligt härligt, och vilket väder dessutom. Underbar kväll! Sedan gick vi Götgatsbacken upp. Ner till Medis och tillbaka igen, mot Slussen och sedan längs vattnet där. Köpte mig en sur melon rem, mums! Sedan gick vi längs vattnet och satte oss på en stor staty mitt emot slottet. När vi satt där 19.50, bestämde vi oss för att gå på bio. Så vi gick genom Kungsan och sedan upp mot Sergel. Vi har beslutsångest om vad vi ska se. Till slut bestämmer vi oss för att se Hostel 2. Jahapp. Det var den sämsta filmen jag har sett. När man satt där i stolarna i salongen så fick man ont i rump-benen. Nej, jag har ingenting att säga om filmen förutom att det var den sämsta jag sett. Punkt slut. På väg därifrån ser jag en råtta vid Kungshallarna. Då höll jag på att dö. Vilda, feta råttor är det äckligaste som finns, efter ormar då alltså. Uah!
Oj, nu ser jag att jag måste duscha. Ska träffa the whole gang vid tåget halv 3, sen bär det av mot Skansen. Allsång. Först ska vi nog köpa med oss lite mat.
Dagens outfit:
Vintage Levi's 501 shorts
Vit skjorta från Topshop
Smalt orange skärp, H&M (shortsen är SÅ stora)
Espadrillos från Scampi, svarta'
Svart pashmina scarf från Rhodos
Väska från Longchamp (får plats med filt + stuff)
Solisar från H&M

Oh yeah Balenciaga

De här var de snyggaste gladiatorsandlerna jag någonsin har sett. Skönheterna kommer ifrån Balenciaga såklart. Och de ser väldigt fotvänliga ut för att vara Balenciaga. Dessa sitter på Heidi Klums fötter. Vill ha vill ha. Helt klart dagens vill ha.



Ett par röda skor

Sådär ja, nu har man kommit hem. Hel och belåten. Vid 2-tiden kom Emilia till mig och vi åkte tillsammans till stan. På stationen träffade vi Tobias, så han följde med oss. Vi gick från Södra till "city", vi gick genom Medis, Götgatan, Gamla Stan, Drottninggatan. Och sedan gick vi in på McDonalds. Efter det så gick vi vidare och tillslut hamnade vi på Kofi och jag åt som vanligt morotskakan eftersom att den är det mest underbara bakverk som finns. Efter det så gick vi till Sergel och köpte oss biljetter till filmen Mr. Brooks. Jag gillade den. Det är allt jag kan säga. Men det var iskallt i biosalen, jag frös ihjäl. Jag kröp ihop med min stickade, röda Gant-tröja.
Imorgon ska jag äta lunch med mamma. Kollar in på Natalie Schuterman om det är 50% off nu. Vi går väl till Kinan och äter sushi hoppas jag. Den är riktigt god där. Efter det blir det en sväng på stan, nu är det shoppingtime. På riktigt. Det ska inhandlas lite kjolar till hösten. Jag får se vad som fyndas. Och nej, inte rea. Nu är jag sugen på nya, fräscha saker. Goodbye!

image37 image38 image39
Inspirerande bilder.

Welcome höst 07

Efter att ha suttit och bläddrat igenom halva världens designerelit på style.com så känner jag mig otroligt inspirerad inför den kommande hösten. Har rätt skor koll nu på färg och form på kläder och vad det är som gäller. Okej, återigen. Pälsen står högt upp på min vill-ha-lista nu igen. Efter att ha kollat in Fendis kollektion. Päls som går en bit ner på låret och svarta strumbyxor med röda läppar är så hett, mmm. Drömmen. Hösten kommer bli mitt livs modeår. Haha! Oj så jag ska shoppa. Dags att börja redan nu. Okej, jag tycker mycket mer om sommaren än om hösten. Men jag hatar att handla sommarkläder. Så jag sparar mig till hösten. För vad bär man när man går ner till bryggan på landet? Bikini. Så man praktiskt taget bor i bikini på somrarna. Och är man på landet bär man ändå bara mjukiskläder.

SÅ SÖT, SURI

Åh, herregud! Måste vara en av världens sötaste. Och nej, inte Tom.

Sports Camp, jatack

Nästa år SKA jag vara b-ledare på Sports Camp. Jag ska vara ute i god tid, väldigt god tid. Och nej, jag är inte för ung då. Fan, jag saknar det. Jag är så avundsjuk på folket som får åka dit i år. Vecka 2. Känslan att bara få gå på gräsmattorna, gå till matsalen tidigt på morgonen, campenson. Allt sånt där litet som man egentligten inte tänker på att man kommer sakna när man väl är där. Belive me, Norrköping, Himmelstalund. I'll be right behind you.