Sushi och korv?

Nu ska vi tydligen iväg och köpa sushi innan jag ska grilla så att jag inte ska bli hungrig. Motiveringen löd: Men du fyller ju år, du får välja vad du vill ha. Mammor, älskade mammor...

Some flowers

image969

Liljekonvaljen är min blomma, blommar alltid när jag fyller år. Självklart gav jag mig ut i skogen bland ormarna med mina blommiga gummistövlar och plockade några.

Min födelsedag

Idag är det min födelsedag. Solen skiner och klarblå himmel, precis så som jag hade beställt det. Vi har precis haft fika för släkten. Det var riktigt trevligt. Fina blommor fick jag av mor och far som står så fint nu i mitt rum. De rosa ser så goda ut så man vill bara äta upp dem. Tårtan var fin, med mitt namn på. Det var en citronmousse, min mor vet minsann vad jag vill ha. Dock tappade jag min bit på altangolvet. Rummet nystädat så fönstret fick stå vidöppet. Nu är det dags att packa till Gotland, imorgon bitti vid 10-tiden drar vi. Ikväll ska jag fira min födelsedag med mina kära vänner från klassen, vi ska sitta vid vattnet och grilla. Sedan ska jag ha för alla andra vänner på landet lite längre fram.

  
  
 

Älskade älsklingar

På söndag åker vi till Gotland, fan vad det ska bli kul!

image959

image960

My birthday dude!

Hej Roger! Du är bäst, bara så att du vet!
Nu är det såhär att jag sitter här och väntar på att nagellacket ska torka och iPoden ska ladda klart då jag inte stiger utanför tröskeln om inte den är med. Imorgon fyller jag år, det tror jag kan bli en riktigt trevlig dag. See you later guys!


It's not real, Marc Jacobs

image957

Charlotte Gainsbourg wearing Balenciaga in VERY ELLE

image956

Vem döljer sig bakom masken?

image955

Gucciguccigucci not so slow...

image954

Carrie och Mr Big i senaste numret av Vogue

image953

Marc Jacobs i senaste numret av Interview

image951
image952

Mannen i mitt liv har landat

image950

Prada is the name of my shoes

image949

Jag skulle inte tacka nej till en skokartong från Prada illustrerad av James Jean.

Swans

image948

Det är grymt

image942

Art Deco

image938

  

Det var en gång en Jessica Stam

image937

     

I want some flowers


image929
Fin bommulsscarf från
Forever 21, 60:-

Jessica Stam with this powerful power

image928

High tec, baby

image925

    


Ohoj sailor!

image916

En viss Chloë

image915

Jessica fucking Stam

image914

Something fucking awesome

image913

Såhär kommer jag se ut i sommar, precis som Nicole Richie

image911

En blommig Balenciaga i sommar


image910

Brolle

image909

Ibland fastnar tankarna på en och samma person. Och så stannar han där...

Sumsumsum darling

image907

Jag och Megas.

Up up up up up

Sitter här på golvet och pluggar med ryggen lutandes mot sängkaten med en stor kudde bakom. Jag kan ju säga att jag inte sitter speciellt bekvämt. Tur att det kommer en snubbe som ska lägga nytt golv i rummet intill så vi kan fortsätta och flytta in datorn där, nu står den i mitt rum. Jag har sovit fyra timmar nu, helt utmattad. Men nu är jag pigg! Imorgon ska jag träffa Jessica, det ska bli sjukt kul! Om jag har saknat henne.

image906

Carro och jag, i logen. Jag är Grease-Danny. Carro är baletten herself.

My God



Vi ska gifta oss. Punkt slut.

My sunshine

Jag är med Emilia. Nu ska vi titta på Leo. Imorgon ska vi på Elvis. God natt!

Emilia min babe

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, sen ska jag träffa Emilia. Vi ska ut på Ingarö och grilla.

image904

Världens underbaraste bild på världens underbaraste Emilia.

Ge mig Brolle

image903

Sovsällskap?

Snark

Munnen är full med lödder från tandkrämen, ska försöka hinna skriva ett inlägg innan jag börjar spilla. Nu har jag suttit och skrivit en resekrönika, debattartikel och en insändare. Nu ska jag läsa ut min bok, sen blir det sova. Det gäller att vara utvilad imorgon under orienteringen och uppvisningen. Sov sött!

Bilder från idag

image902

Carro, Megas, Elinore, Erika, jag, Judite, Amanda, Hillevi, Emma, Mickis, Emilia och Anna i logen.
image901

Elinore, jag, Emilia och Megas väntar på att gå och byta om.

Chanel No.5 - The Film



Det är vackert.

Kate Hudson wearing Miu Miu in Hollywood, I mean, who doesn't?

image898

Fullspäckat schema

Jag kom nyss hem från aulan där jag har spenderat hela min dag. Det har vart så underbart roligt precis hela dagen! Vi har haft två uppträdanden med dansen och musiken. Det är så himla roligt! Speciellt Grease dansen. Jag kan inte sluta le då jag dansar, trots att jag ska se cool ut. Det går bara inte att få bort det där stora smilet. Vid lunchen gick vi till en pizzeria och åt, dock åt jag inte mycket av den enorma pizzan som kom in. Hur som helst. Nu ska jag städa mitt rum, duscha, ringa ett samtal och sedan plugga, plugga och plugga. Nu gäller det! Imorgon har vi orientering på morgonen och jag hoppas verkligen att vädret uppför sig. Sedan snabbt tillbaka till aulan, äta lunch och sedan har vi två uppvisningar. Det ska bli roligt, men samtidigt så tråkigt att det är över sen. Nu måste jag skynda!

Well...

Dagen har varit fylld med stress, dans och musik. Härligt! Det har vart sjukt roligt! Stressigt, men roligt. Det här kommer bli grymt lyckat, det lovar jag. Måste bara lära mig movesen till disco-dansen så att de sitter ordentligt. Mycket plugg. Äckligt mycket plugg nu sista rycket. Sen blir det slappt. Det är den här veckan som det är otroligt mycket som ska göras. Alla arbeten ska vara inne på fredag. Kanske har nämt det förr? Haha! Som sagt, mycket bollar i luften just nu. Nu måste jag läsa 40 sidor i min bok innan jag somnar. Upp klockan sex imorgon, fan det här kommer ta kål på mig. God natt!

Finito

Nu har jag kommit hem från landet. Jag behövde verkligen komma bort lite. Det var underbart. Har legat på bryggan och läst hela dagen, ser ut som en kräfta i ansiktet. Men det var nice. Nu håller jag på med det sista med gymnasieansökan. Nu skriver den ut. Jag tror att det kan bli riktigt bra. Men nu måste ag fortsätta läsa. Den här veckan kommer vara riktigt tuff, men jag kommer klara det. Det vet jag! Adjö!

Sommarkänslor

Nu är morfar, hans sambo och min moster på besök. Vi firar morfars 87-års dag! Grattis! Vi sitter ute i solen på balkongen och äter mammas goda mat. Delar ut lite paket och fixar. När de har åkt drar vi till landet och njuter helgen ut. Jag ska ligga på bryggan hela tiden och försöka få lite sol, plugga och läsa min bok på engelska som ska vara klar tills på fredag nästa vecka. Huh. Jag kommer aldrig att hinna. Dessutom ska jag skriva en recension om den. Det går säkert bra. Just nu är jag äckligt trött, var tvungen att gå upp tidigt då gästerna skulle komma. Plus att jag var på fest hos min bästa vän igår, det blev ganska sent. Men hur roligt som helst! Tack älskling, du är bäst!Nu ropar mamma att det är tårta. Adjö!

Leave me alone

Am I just another silly girl who likes to join your club? Fuck.

Det kryper i hela mig

Precis som rubriken säger så kryper det i hela mig. Jag vet fan inte vad det är, men någonting är det som är fel. Jag känner det på mig. Kan vara för allting känns för perfekt just nu, mycket som snurrar i hjärnan. Sista rycket i skolan, balklänning hit, skolavslutning dit. Inlämningar hit och dit. Åka hit, åka dit. Jag orkar inte. Jag är matt. Att allting kan kännas så perfekt den ena sekunden och allt så tungt den andra. Hör det till livet? Jag vill bara veta. Kan inte någon bara tala om för mig? Nu. Pronto!

Lite sammanfattning

Mitt internet har vart paj ett tag nu, därav brist på uppdatering. Men nu är jag back on track igen. Mycket som har hänt på senaste tiden måste jag säga. I tisdags var jag på speedway med mina älskade vänner, mycket mycket skoj må jag säga. Igår var jag och Lie på matchen mellan Djurgården och Hammarby. Synd med förlust men det var riktigt roligt. Stod i Djurgårdsklacken. Dessutom har jag gått och blivit förälskad.
Idag har jag spenderat min tid i skolan, men även med Emilia och Björn. Vi åt glass i solen och stt vid Mosebacke. Alltid lika trevligt med dessa filurer. Spenderat tid med underbaraste Frida. Mjo, det flyter på. Imorgon är det disco för småbarnen i skolan, sedan blir det party.

YEY!

Den 6:e juni får jag trevligt besök från England. Det ser jag fram emot.

Det var aldrig någon dröm

Min dröm var nice. Först jobbade jag på McDonalds. Sedan kom prinsessan Madeleine på besök. Vi satt och snackade, alla kollade. Någon äcklig gubbe snodde min cykel då McDonalds låg mitt ute i det gröna. Jag var alltid trevlig i kassan och när det var en ny kund så sa jag alltid "Goddagens, vad får det lov att vara?". Sen kom Ben och hälsade på. Det var en trevlig vistelse må jag säga. Han var fin.

Men vem fan vill veta om min otroligt ointressanta dröm som gjorde att jag sov bort hela dagen?

Otroligt onödigt inlägg

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Har ingen intressant information som vill ut i det fria. Valborg är över. Imorgon ska jag träffa Frida för en fika och idag har vi grillat för första gången i år. Jag stod vid grillen och drog in lukten. Det luktar så sommar. Det vill säga, underbart. Nu sitter jag och lyssnar på tre låtar hela tiden. Om och om igen. Patrick Watson - The Great Escape, Unkle Bob - Swans och The Cinematic Orchestra - To Build A Home. Tre äckligt fantastiska låtar. The Great Escape ska vara med på min begravning har jag bestämt. Lika så Hallelujah med Jeff Buckley. Knaprar i mig pumpakärnor och solrosfrön. Min nya passion. HA! Jag känner att jag har turen med mig imorgon så då blir det till att köpa några trisslotter. Jag har bestämt mig för att skrapa hem någon miljon eller två.