Vackert

image667

När jag blir förmögen ska jag flytta till detta vackra slott i Tyskland. Det ligger ovan molnen.

Micke P och jag har ett hemligt förhållande

image666

Himlens hjärta har haft premiär. Micke P var på plats. Alltid lika sexig med det där suget i blicken. Men Jacob Eklund ser ut att vara minst 70+ i den där frisyren och skägget. För guds skull, klipp dig! Du ser ju ut som Leif Pagrotsky.

Kate Moss for YSL

image661

image664 

image665

Jag är inget större fan av Kate Moss, har aldrig vart. Men i denna kampanj för Yves Saint Laurent så jag en helt annan synvinkel. För denna kampanj är helt otroligt snygg! Andra bilden med svarta, vida kostymbyxor och svart kavaj är helt galet snygg. Jag älskar att det står en gammal töntig bil bakom. Det blir så mycket snyggare än om det hade stått värsta Porschen bakom. Riktigt lyckat måste jag säga!

Jag har blivit kär... I en klänning

image655

    

Där var den. Mitt framför ögonen på mig hängde den. Klänningen i vackraste silke, med vackraste färgerna, vackraste små puff-ärmar. Den var så vacker. Se så glad jag är när jag har den på mig. Dock var den för stor. Hann inte prova en mindre då de precis skulle stänga. Ursäkta bilderna, men det var fan inte lätt att fota.

Tom Ford vs Okänd (för er än så länge)

image654

Ni vet min...
Dejt? Ni som vill veta hur han ser ut kan jag informera er om att han är en identisk kopia av Tom Ford. Det vill säga jävligt snygg. Min stora kärlek är däremot inte bög.

Sunshine

Tjugofem fucking grader står min termometer på. Den har inte fått spratt, det är fakta. Herrejävlar. Jag måste ut. NU! Hello Djurgården.


I'm a singstar!

Ja, jag måste väl säga att det är ganska bra att sjunga SingStar samtidigt som man borstar håret. 9480 poäng fick jag när jag sjöng Natalie Imbruglia - Torn. Fast den är ju väldigt lätt.


En bild säger mer än tusen ord

image653

Dagens önskeoutfit

image652
Jacka: See by Chloé
Kjol: See by Chloé
Skor: Chloé
Väska: YSL

It's a beautiful day

Idag är det så vackert väder ute. Det måste utnyttjas på bästa sätt! Ut i friska (?) luften.

Harper's Bazaar och ELLE tar plats på skrivbordet

Nu ligger marsnumret av brittiska Harper's Bazaar med Gisele Bündchen på framsidan och brittiska ELLE med Chloë Sevigny som frontar omslaget. Massor av härlig vårinspiration!


Välkommen till familjen skrutt

Den är nu i min ägo.

Välkomna till Stureplan, bönder

Vet ni vem jag såg igår? Min älskade bonde Karl-Petter Bergvall. På Stureplan. Ensam. Suck. Välkomna till Stureplan, bönder! Ni hör inte hemma på Stureplan. Fan. Ni ska förbli bönder och inte hänga på Stureplan för att ni har vart med i en dokusåpa som Let's Dance eller Bonde söker Fru. Det förstör hela imagen. Karl-Petter hör hemma på landet. Det är just därför jag tycker att han är så charmig.


Tacka vet jag Pelle

Vänta lite nu. The Hives hos Jay Leno? Dude, Hives is huge!

Hej du vackra sak

   

Jag är kär. Nej, inte i mig själv. Utan i denna vackra skapelse till jacka (?). Kolla fallet i ryggen. Sa jag att jag är kär?

Give me some muis

image646

Såhär såg jag ut igår när jag var på bio med brudarna. Nu börjar magen verkligen synas under kappan också. Åh, så jag längtar! Ursäkta minen.

Friends forever

Friends reklamen som går nu mot mobbing är vacker. Den är så hemsk. Ni vet den där med massor av ord som en liten kille alltid försöker att gömma under sängen och så. Låten är magisk. På slutet blir den så fin när han får en bricka där det står hej. Hittade tyvärr inget youtube-klipp.

Dragkedja är fint

image645

Här får ni se min vackra rygg. Det jag vill visa är dragkedjan á la Marni som går längs hela ryggen. Jag är en sucker för detaljer. Där får ni se mina fina London naglar också. Försök att bortse min fula puckelrygg-pose! Mitt nya fina hår (?) Fresh!

Petter vs Snubbe

Måste bara slänga in en sak från en chat med Petter.
Snubbe: Shoo Petter! Va händer?
Petter: Vad ska hända?

Hahaha. Klockrent!

Give give me, more.

Att det alltid ska ta hundra år innan jag blir klar. Hur som helst, när jag väl är klar ska jag möta upp Prinsen. För en dejt? Tyst.

Dags att dejta sängen

Nu är det dags för mig att krypa ner i min otroligt sköna säng. Dra upp rullgardinen och njuta av morgondagens solstrålar som jag vaknar av tidigt (förhoppningsvis). Imorgon ska jag äta lunch med modern min. Alltid lika trevligt. Få se vad det bjuds på. God natt mina vänner!

Hjälp mig!

Jag insåg just att jag står mitt emellan ett triangeldrama. Hur roligt är det på en skala? Vems sida ska man stå på? Varför ska just jag vara den som står mitt emellan? Det är inte roligt. Jag vill inte vara med. Mamma...

Rachel & mr Sexig himself

image644

Slänger in en bild på Rachel Zoe och någon sexig typ som befann sig på någon visning.

I'm only red

Först och främst ska jag måla mina naglar. Det får bli rött! London från Mavala. Måste vara fin om man stöter på Prinsen imorgon.


Jag är sugen på TV:n

Beslutsångesten skriker inom mig. Är det OC, SATC eller Harry Potter och Fenixorden som gäller? Det här är svårt. Ibland är det så svårt att jag skippar TV:n totalt. Och hur roligt är det på en skala? Det lutar åt OC säsong tre. Nu var det ett tag sedan. Så... Tralalala. OC får det bli. Förresten saknar jag OC. Jag vill ha nya avsnitt. Det var mitt allt. Första säsongen var bäst. Men så är det väl alltid, antar jag.


Ett besök hos frisören

Idag har jag fått ny frisyr, tänkte jag säga. Lite fel formulering kanske. Inget drastisk förändring. Klippning och färgning av utväxt. Jag blir alltid lika nöjd när jag går där ifrån. Hon är så duktig, min frisör. Hon vet exakt hur jag vill ha det. Jag behöver inte tala om det längre. Hon kör på så fort jag sätter mig i stolen. Men usch så det kliar när man har färgen i håret. Det kliar i hela kroppen och man vet inte vart man ska ta vägen. När hon sköljer ut färgen är det en sådan befrielse. Lycka. Fint blir det när det är klart också. Helt plötsligt känner jag mig som en ny person.


Alex och Calle Schulman

Alex Schulman. Jag står fortfarande fast vid att han är grym. Det verkar dock inte Malou von Sivers tycka. Nej, Alex är grym. Bröderna Schulman är grymma! Deras senaste bus är i klockrent.


Hello, goodbye

Nu ska jag bege mig mot Slussen för att möta upp min älskade Emilia. Adjö!


Sa jag att jag är kär i Björn?


Om det ändå vore som förr

Nu ska jag bege mig till Norrtälje. Varför? För att uppleva gamla minnen från den bästa tiden i mitt liv.

Melodifestivalen - Björn Gustafsson

Jag säger bara en sak: Björn Gustafsson.

Bentley-mannen med de otroligt vackra ögonen är sexig

Klockan var tjugo över. Var jag för sen? Kanske hade han redan gått. Kanske stod han och räknade pengarna. Alla hundratusentals kronor de får in på en dag. Kanske hade han aldrig varit där. Vad visste jag? Jag kikade in genom fönstret. Försökte se. Se om han möjligtvis var där. Det var dött. Inte en levande varelse var där. Jag skulle skippat Djurgården. Då hade jag kanske hunnit. Kanske fått se hans vackra ögon.
Där stod den. Den silvergråa Bentleyn. Lös med strålkastarna. Blinkade med dem för att fånga min uppmärksamhet. Och det fick han såklart. Jag log, stort. För mig själv. Eller mot honom. Hans ögon. De glänste så vackert. Som hundögon. Jag älskar hans ögon. Det finns inga vackrare. Jag gick vidare. Ställde mig bakom hörnet. Kanske skulle han hoppa ut ur sin sprillans nya Bentley och springa efter mig. Som på film. Han åkte vidare. Jag ville bara springa efter. Det var nära att jag gjorde det. Jag kände suget. Fan. Där var han borta. Borta med vinden. Hur jag än försökte, kunde jag inte sluta le. Det där leéndet som aldrig går bort. Leéndet som gör att det pirrar till lite extra i magen. Fan... Vi försöker igen. I veckan. Han ska bli min. "Bentley-mannen" ska bli min.

Följ med mig på min resa.


Pernilla goes diadem-crazy

image643

Under loppet av en vecka har jag shoppat upp mig rejält på diadem. Efter succén med Gossip Girl så har jag blivit helt fast och söker ständigt efter nya. Igår köpte jag tre nya. Det mörkrosa, svarta med rosetten och det svarta med rosetten i siden. Helst ska det vara diadem som har det där lilla extra som rosetter, stenar eller liknande.

Jag vet att du älskar mig jag vet att jag älskar dig jag vet att du älskar dig jag vet att jag älskar mig. Jag vet, jag vet...

Jag vill ha dig. Lika mycket som jag vill ha munspelet i Someday.

image642
Lika mycket som Derek vill ha Meredith.

Tala i gåtor, älskling

Har alltid undrat om du förstår vad jag tänker när jag ser på dig. Hur du ser tillbaka. Alltid samma blick. Ner, upp, ner, snabbt upp igen. Alltid exakt samma sak. Kan inte sluta le åt det. Det är så vackert. Som en saga. Som en stalker. Ibland känner jag mig som en stalker. Jag hoppas att du också gör det. Att vi känner på samma sätt. Jag råkar veta att du har en snygg bil. Äckligt snygg. Får man åka en tur? Kan du inte bara fråga en sådan fråga. Skulle du göra det, skulle jag aldrig tveka en sekund. Aldrig. Du får gärna ge mig rabatt. Rabatt på du-vet-vad. Har alltid undrat om du är en lika stor sucker för mig, som jag är för dig. Förra vindern. Vi firar ett och ett halvt år tillsammans nu. Det är stort. Det är mycket. Det är fint. Vackert på ett vackert sett. Jag hoppas du vet... Vet hur jag känner. Vi vet. Tillsammans. Vill vi ha barn, silverjackan? Ska vi skaffa en Alma? Tillsammans? Jag har en egen och så har vi en tillsammans. Det blir fint. Jag vet att det blir fint. Varsågod. Jag vet att du är en artig man. Det har du bevisat. Starkt.
Jag vill ha dig, och det är snarast...


Italia, I'll be there soon.

image641

Oj, vad jag blev sugen på att åka till Italien när jag såg denna bild. Sexiga italienare, vespor och god mat!

James Dean is sexy!

image640

Om han ändå var vid liv. Jag skulle ta honom med storm.

Missoni is... Missoni.

image639

Missoni backstage, vackert metallic i grönt. Give me.

Vårkänslor

image638

Vackert från
The Sartorialist, direkt från Milano.

Christian Louboutin, what else?

image637
Kära tomten...

Give me some love

"Men han hoppade ju in i en splitter ny silvergrå Bentley! Ta honom, nu!" Jag vet. Jag vill ha honom.

Grattis världens underbaraste mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år. GRATTIS ÄLSKADE MOR! <3

Nu ska jag göra mig klar, sedan bege mig in mot staden för att köpa present.


Läs en bok

Nu är det dags att gå till sängs i mitt ostädade rum och läsa Karin Alvtegens bok Skuld.


Lovisa Burfitt, vad annars?

image635

Gymnasiet, nästa!

Gymnasieansökan är utskriven och påskriven. Nu gäller det bara att vänta. Vänta. Alltid denna ständiga väntan.

image636

Jag har blivit en stor flicka nu, säger min mamma.

Inspirerande by Mrs Zoe

image634

Look at the damn kitchen!

image633

Jag är helt förälskad i detta kök. Helt fantastiskt!
Söt tjej i tjusig lägenhet på Karlaplan.

Flowers for spring

image631

Blommigt är the it nr 1 våren tjugohundraåtta. Jag vill ha en blommig lång klänning med långa ärmar. Lite bohem á la Rachel Zoe. Dessa vackra skapelser kommer från Dries van Noten, Etro, Dries van Noten, Etro, Marni, Mayle, Matthew Williamson, Single och Alexander McQueen.

Oro över...

Lyckorus och pirr i magen är bland den konstigaste känslan som finns. Sprudlande glädje blandat med oro. Oro över att inte veta vart man ska ta vägen. Jag behöver vägledning och en karta. Tystnad. Jag behöver få min egen tid till att tänka. Att ständigt undra om man är glad eller ledsen skapar oro. En oro som man inte kan kontrollera. När alltid ligger framför en. Alldeles för konkret. Alldeles för verklig. Applåder och gitarr på samma gång. Som en publik som sitter och försöker klappa i takt med musiken. Det är omöligt. Vad vill de förmedla? Jag vet inte vad jag vill. Jag behöver ro. Ro då jag kan andas och bara få vara. Jag behöver det. Aldrig mer ska jag behöva vara rädd.

Jag vet att du vill

Det kan vara ett magiskt ögonblick. En sekund kan räcka för att få mig på fall. Det är de där småsakerna som tillslut blir så stora. Så magiskt. Magi. Som den fina skjortan med de nya vita skorna till. Att håret är extra fint. Rösten är speciell, just då. Att slipsen sitter extra fint. Du kanske har just det där suget i blicken som gör så att jag smälter. När du rynkar pannan sådär sexigt som bara jag kan se. När du ser upp mot stjärnorna som bara jag kan se. Just då när du har kavlat upp ärmarna på din fina skjorta som du strök så nogrannt imorse när ingen såg på. Sekunden då du ligger där på gräsmattan, så vacker. När du springer och jagar mig ner för slänten. Då du ramlar. Samma sekund så finns jag där för dig då du faller handlöst bakåt. Om du bara visste. Om ni bara visste. De där små sakerna. Som bara jag vet. Som bara jag känner igen. Jag vet att du vill. Jag vet...

image632

James Dean

Aldrig, aldrig att jag

Jag är fortfarande så äckligt jävla arg. Lasse, du är för fin för Melodifestivalen.


Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd



Jag får inte NOG! Jag är kär. I Lasse. I låten. Sexiga Lasse!

Melodifestivalen, fiasko?

Fan, fan, FAN! Igår var det ju Melodifestivalen. Självklart satt jag bänkad framför TVn då min älskling Lasse Lindh medverkade. Jag blev lite förvånad att det var så pass många bra låtar med i denna deltävling. Men det är ju så jävla självklart; att de ska ta med alla de bra artisterna i en och samma omgång. Hur som helst. Lasse Lindh. Jag blev kär. Gåshud från första meningen han sjöng. Snygg var han dessutom. När refrängen kom, ännu mer gåshud. Herregud. Gick han vidare? SÅKLART ATT HAN INTE GJORDE. Alltså ärligt talat, hur fan röstar svenska folket? KEBABPIZZALÅTEN!? Herregud. Jag grät när han inte gick vidare, jag trodde det var så självklart?! Eller nej, jag bölade i floder. Jag hade ju sett fram emot att mingla med honom backstage på finalen. Nehepp. FAN! ÄckelSverige.

Lasse, jag älskar dig.



... Jag tror att vi ska gifta oss. Han är sexig.

Discotime!

Nu ska jag skynda mig! Igen. Knapra i mig en Ipren och klä på mig. För sedan är det disco för småbarnen som gäller. CIAO!

Do you want to be my valentine?

Jag är äckligt trött och vill bara sova. Men icke sa nicke, nu måste jag göra det sista med gynasievalet då sista dagen är imorgon. Imorgon ska våran klass även ha disco för låg- och mellanstadiet. Det ska vara kärlekstema i samband med alla hjärtans dag som är idag. Blandade känslor om denna dag. Men, jag fick tre vackra rosor av min älskade Emilia. Det gjorde min dag.
Idag uppträdde vi även i skolan med kamratsjödjarteamet. Vi sjöng Stand By Me. Men jag har scenskräck. Spreciellt i skolan, jag vet inte varför, men så är det. Jag satt på kanten och trallade för mig själv. Men jag satt ändå på scenkanten. Men men men, väldigt mycket men.

CIAO! Kärlek till er alla på denna vackra dag.


Paris Hilton shoppar på H&M, wow (?)

image630

Paris shoppar ytterkläder på H&M? Ja, här ser jag minsann med egna ögon att Paris Hilton har en likadan kappa som mig. Fast jag har en svart. Den är fin. Om någon ville veta alltså...

Likheter mellan OC och Gossip Girl (TV-nörd, jag?)

Jag avgudar Tv-serien Gossip Girl. Det gör jag verkligen. Jag avgudar OC ännu mer än allt annat på denna jord (lite att ta i), men. Alltid detta men. Fan så less jag blir att det är så äckligt lika varandra. Serena är den där tjejen som är så populär och med alla problem, samma sak med Marissa i OC. Likaså med "den elaka morsan", Serenas moder. En kopia av elaka Julie som alltid ville ställe till med problem, som alltid var så rädd om sitt rykte. Chuck är den där bad-boy-snubben som har lite Ryan-at-the-beginning-style. Den där söta lilla "tönten" Dan är precis som lille söte Seth.
Hur som helst, ni förstår poängen. Det är dock lite tråkigt att Josh Schwartz (skaparen av OC och Gossip Girl) har kört lite samma grej med Gossip Girl efter OC-succén. Men men... Jag älskar Gossip Girl. Och OC (förevigt).






Alex Schulman is my God

Alex fucking Schulman. Vill du gifta dig med mig? Fan. Han är underbar! Jag vill ha tillbaka hans blogg... NU! Snarast! Han är klockren och där med basta. Fram med odjuret i dig bara! Grr.

Allt mellan himmel och jord har någonting vackert. Inom sig.

Sådär. Nu har jag fixat mina gymnasieval. Dock inte bekräftat mina val. Det gör jag nog imorgon. Måste sova på saken. Första valet blev Sågbäck, SP - Design, inredning och entreprenörsskap. Andra valet blev Östra Real, juridik. En jäkla skillnad. När jag kollade igenom alla mina val så var det väldigt brett. Juridik, inredning, design, beteendevetenskap. Hur som helst, nu har jag sju val. Några fler ska det allt bli, vet dock ej vilka det ska bli. Vi får se! Idag så var jag med Emilia, Tove och Emelie på stan. Jag shoppade en underbar blus som var blandad silke och en dragkedja längs hela ryggen á la Marni. Underbar! Den ska invigas imorgon med ett av mina nya diadem. Köpte ett svart med stenar på och ett silver med tre stenar (rea, 75%, 17:- ist för 70:-) mycket fint! Nu ska jag måla naglarna svarta och matcha så snyggt. Imorgon är det Alla hjärtans dag. Det ska firas med fik med mina kära älsklingar, Elinore, Miriam och Sara. Någon annan? Who knows ;)
Sen blir det bädden! CIAO!

Skynda!

MÅSTE SKYNDA MIG! Här sitter jag med genomblött hår. Emilia väntar. Måste skynda! Jalla jalla! Fråga inte varför jag då sitter här och bloggar när jag ska skynda mig. Adjö!

Melodifestival final, VIP. Hello!

När jag var på väg hem från skolan så får jag ett samtal av min älskade mor. Vi pratar lite kallprat då hon sedan säger att hon har en rolig nyhet att berätta. Hon säger att hon har fått fribiljetter till finalen i Melodifestivalen. VIP biljetter. Hm, inte så pjåkigt. Om jag blev glad. Så hela familjen i Globen på finalen av Melodifestivalen. Ha, det rimmar! Jag antar att jag inte längre får bojkotta Melodifestivalen. Det ska bli skoj!

image629
Dock inte Beatles. Men nästan?

Dagens önskeoutfit

image624

Klänning: Dries van Noten
Väska: Balenciaga
Skor: Chloé

Möbel- och belysningsmässa

Igår var jag, mor och far på möbel- och belysningsmässan. Pappa som är i lamp-branschen trivdes som fisken i vattnet. Jag och mamma gick mest och kollade på möbler. Vi hittade en fantastisk, grå soffa som var så extremt snygg, med tillhörande fåtölj. Det fanns mycket snyggt men även extremt mycket fult! Skinnsoffor är förövrigt det fulaste som finns. That's it! Såg även att Christer Lindarw var på besök. Likaså Leif Pagrotsky. Jag kan inte låta bli att tycka att han är så söt. Laila Freivalds stod och kollade på samma soffa som mig och mor. Det var roligt med möbelmässa. Jag gillar möbler. Jag vill bli inredare. Jag ska bli inredare.

Mat, tack!

Jag dör av hunger. Kollar i kylen, frysen och i skafferiet. Finns det något? Inte vad jag kan se. Det enda jag kan se är te och bakpulver. Vad kan man göra av det? Nada. Så nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga lite mat till mig. Pappa skjutsar broder till Arlanda, han plus familj ska till Thailand i två veckor. Avis? Jag? En aning. Thaimaten är stängd idag, no thaifood.

Nu kom mamma! MAT!


Vackra undies från Mimi Holliday


image619image620
image623 image622

Det finns nog inte en levande varelse på denna planet som inte känner sig speciell med vackra underkläder. Det blir det där lilla extra som man annars saknar. Pricken över i:et. Jag vill ha dessa vackra sötsaker från Mimi Holliday. Jag vet att de säljs på net-a-porter. Annars kan man ju hitta fina undies till mini-pris på t.ex H&M eller liknande.

Titanic is outstanding

Jag måste bara nämna att Titanic är världens vackraste film, om ni inte redan visste det, vill säga.


Fångad av en stormvind

Nu vill jag göra någonting. Jag vill ut i Stockholmsnatten. Egentligen skulle jag bara vara hemma ikväll då jag var hemma hos Lie på fest igår, som förövrigt var riktigt skojsigt! Kom hem vid fyra-tiden igår kväll, morse (?). Jag får se hur det blir med den saken. Ciao!

Lie blir oldish

Snart fyller min älskade Lie år. På söndag närmare bestämt! Så ikväll blir det tjejmiddag hemma hos henne. Trevligt värre. Så nu måste jag till staden på några ärenden. Både det ena och det andra, om ni förstår vad jag menar. Eller inte. Måste duscha också. Öva in Stand By Me som vi ska uppträda med på Alla hjärtans dag i skolan. Jalla jalla!


TELEFONKÄRRINGFANSKAP!

Telefonen ringer. Springer som en galning.
I andra luren hör jag en kvinna som säger:
"Jag ringer från blablalotteriet och söker Kent."
"Han är inte hemma"
"Jag återkommer"
Piiiiiiiiiiiip.

Fan, sånt där förstöra hela min dag. Död åt alla bittra telefonkärringar, jag blir galen! Isolera er från mänskligheten, för jag vill inte höra av er. Jag blir galen. Ni måste också göra ert jobb och blablabla, men för guds skull, var lite trevliga!

En gång hade jag ett riktigt trevligt samtal med en kille med en mycket sexig röst. Han var säljare, men vi pratade om allt mellan himmel och jord. Han lät äckligt snygg på rösten. Men det var säkert en äcklig liten fjolla som inte hade något bätte för sig då chefen sagt att han skulle vara trevlig. Sånt kan ändå göra min dag.


Dagens önskeoutfit

image617

Kofta: Chloé
Klänning: Mulberry
Väska: Hermès
Skor: Christian Louboutin
Armband: Hermès (nästa inköp, i guld)