Kolmården

kolmården kolmården

Kolmården -08

Jag och Brolle igår

jag och brolle

viiii

Igår när jag mötte mitt livs kärlek för andra gången, Brolle. Okej, jag ser störd ut men fan vad lycklig jag var. Jag dog.

Jag tror på dig

Förbered er på mycket bilder från min sida nu. Har hittat USB-kabeln till min kamera, på den finns det 691 bilder från hela sommaren, från 12 juni tills igår. Så ja... Nu har jag fört över hälften, men snart så!

Mui kiskosi

Igår hade jag en riktigt trevlig afton på kräftskivan hemma hos Julia. Jag mötte upp Emmy och Li så hade vi sällskap från Gullmarsplan ut till Tyresö där festligheterna skulle hållas. Vi var där strax över sju och Julia hade gjort så fint med dukningen och alla dekorationer och maten var fantastiskt god! Vi var där till runt ett sen kom mamma och pappa och hämtade mig i Tyresö centrum, det var skönt att få skjuts hem. Idag har jag inte gjort mycket alls då jag är slut efter gårdagen. Har gjort lite nytta iallafall och gjort klart matteläxan som är tills på tisdag. Annars har jag bara bläddrat igenom alla mina septembernummer av modemagasin. Imorgon börjar vi åtta och har idrott i två timmar, sedan håltimme i 2 och en halv. Då tänkte jag försöka pallra mig till banken och fixa mitt bankomatkort som har gått av på mitten. Nu måste jag måla naglarna, sedan är det nog dags för mig att sova. Adjö!

En sång för mig, Brolle

Idag är det lördag. På lördagar händer det saker. På förmiddagen var jag, Ella, Izabelle, Ida och Kenneth och checkade in Brolle i vårat centrum. Det var... En upplevelse. Fan vad snygg den mannen är alltså. Fick en fet autograf på armen, två bilder på oss och en feting kram. Han luktar galet gott må jag säga. Lika gott som förra gången... Vi skulle bli ett bra par jag och Kjell. Efter det åt jag och Kenneth på donken och sedan åkte jag in till staden och mötte upp Emmy. Det var trevligt, fixade lite saker inför ikväll då vi ska hem till Julia på middag. Nu måste jag göra mig klar. Jag vet inte ens vad jag ska sätta på mig. Hm... LATER DUDES!


En höstdag i slutet av augusti

Jag kom precis hem, har vart på stan med Lie en sväng och innan det var det skola som gällde. Slutade vid halv 12 efter massa krångel så jag fick gå hem. Mötte sedan upp Lie, Hillevi och Leila som satt på Wayne's Coffee. Sedan drog Hillevi och Leila så jag och Lie knatade vidare. Nu är jag hemma igen, tänkte gå ner och göra lite te och mackor. Jag saknar Emilias te, det är perfekt! Tänkte ladda upp inför kvällen då det är Speedway igen. Det kommer nog börja regna när som helst, det blåser riktigt mycket utanför nu.

Joel Alme - The Queen's Corner



 Joel Alme är min gud. Jag lyssnar inte på någonting annat nu. Han är grym live, hans låtar sitter som klister på hjärnan. Jag tror att jag är kär, i en Joel.

En höst

Nu vill jag ha höst. Riktig höst. Sån där höst då man kan gå med en vacker höstkappa, värmande mössa och sparka i löven på Djurgården. Jag vill ha höst, en vacker höst med skiftande löv på träden. Sitta på ett fik med en choklad i handen, helst med mycket grädde på. Jag älskar hösten, mer än sommaren.

Kort och gott

Oj, idag har jag shoppat kan man ju säga. Mycket fint, må jag säga. Nu är det finalen av Project Runway, spännande. Rami måste bara vinna, han är grym! Sen måste jag sova då jag ska upp halv sex imorgron bitti, börjar åtta. Back to Project Runway! Nighti nighti, som vi brukar säga. Jag och...

Yves Saint Laurents alldeles egna Muse


ysl muse

Äckliga väska, jag älskar dig för mycket.

Fantastiskt roligt

yran 08

Jag och Lie - Yran -08

Dagens dag

Kom just hem från Lie, idag har vi vart på Speedway. Lika roligt som vanligt. Nu är jag en död kvinna. Dags för bädden nu. God natt!

Push it

Jag gillar håriga armar och skägg.

Kubism

Jag orkar, orkar, orkar inte! Jag gör verkligen inte det.

Är det inte lilla Lasse?

"Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder"

Nya tider

Hemma från landet nu. Igår skulle jag på 60-års fest ute på landet, det fyllde tydligen 60... Eller något sådant. Jag gick dock aldrig dit, vi hade kräftskiva med gäster. Jag älskar verkligen kräftor, men av någon anledning var jag inte sugen. Jag har inte vart hungrig på hela helgen, jag vet dock vad det beror på. Inget jag tar upp här, dock. Haha! Istället för att gå på den där festen så cyklade jag till mitt favoritberg där jag satt och spanade på rådjuret nedanför. Skönt med lite tid för sig själv. Idag har jag lekt med Malcom hela dagen, han väckte mig. YES! Helt plötsligt så utbrast han: Nu är det höst, det är inte sommar. Då insåg jag att sommaren faktiskt är över. Nu är det dags för höst. Sommaren har gått så himla fort, jag förstår inte. Den här sommaren måste ändå vara den bästa av de alla. Jag har verkligen haft hur roligt som helst!  Helt galet hur fort det har gått bara! Mycket som har hänt, nu är det skola igen men det är roligt då jag har börjat i en ny skola. Det verkar vara grymt! Imorgon är det skola igen. See yah!

London, here I come...

London 25-31 oktober?

Blä

mini

Jag förstår inte hypen över dessa gräsliga skor från Minimarket?

Give me some fashion

Jag ligger i sängen och sover lite smått. I'm a dead women, Darri. Haha! Internskämt... Eller något. Kollar in Browns Fashions nyheter... Drömmer mig bort bland Burberry Prorsums kappor från höstkollektion tillsammans med höga klackar från Christian Louboutin och underbara väskor från YSL. Om det är någon som vill köpa en liten present till mig så finns just nu YSLs Muse bag i svart med silverdetaljer på Nathalie Schuterman. Tack.

Lanvin
Lanvin.

Ett intressant liv - utifrån mitt perspektiv

Idag började jag i skolan vid kvart i två. Vid 1 var jag på Medis, när jag pratar med mamma så får jag ett sms av Hillevi som säger att hon ser mig. I min raska takt stannar jag genast upp för att se mig omkring. Jag ser henne inte så jag slår en pling, då sitter hon på Burger King så jag knatar dit. Sätter mig och äter. När klockar slår 22 minuter över 1 så får jag panik. Jag slängde i mig hamburgaren, hann inte ens äta upp och sätter fart mot skolan som ligger på Katarina Bangata. Jag hann! 5 minuter innan vi skulle börja. Det kallar jag tur. Efter skolan så pratade jag med Lie och bestämde sedan att vi skulle träffas, även Hillevi. Först åkte jag till Espresso House på Stureplan och träffade Emilia, Ida och Emelie och tog en fika. Oj, vad det regnade! Efter det så träffade jag Lie och Hillevi och vi satte oss och fikade. Mycket trevlig dag och jag har verkligen världens underbaraste vänner. Nu lyssnar på Joel Alme och njuter av min ensamhet. Nu ska jag bläddra igenom brittiska Harper's Bazaar och amerikanska Vogue som fick följa med hem. Ännu en päronsplitt får plats i min mage känner jag.

Det här är inte jag? Ska ska skriva om något som är roligt att läsa om, inte vad jag har ätit till lunch, för det vill väl ingen läsa om antar jag? Fler bilder, fler intressanta inlägg. Måste bara hitta USB-kabeln till min kamera.

Jag?

"20 år är för ungt, jag gillar skägg"

Lanvin

På tal om Lanvin, kan jag stolt säga att en kasse från Nathalie Schuterman följa med mig hem. Ni får senare se vad.

Lanvin, do you love me?

Lanvin

Perfektion från Lanvin.

Jag är här!

Och jag är mu en stolt ägare till en laptop! Nu blir det bloggning vill jag lova. Skolan har börjat men det känns inte som att jag har någonting på hjärtat just nu. Jag sitter i sängen och kollar på Next! Skumt program, tillgjort och oäkta.

En puss på stjärten

Hej igen! Just nu sitter jag hemma hos Kenneth, kom precis hit. Har vart på stan en sväng för att checka läget, jag menar, det är ju bara 08-08-08 en gång här i livet, Stockholmarnas dag. Måste ju passa på att dra en sväng. Först drog jag, Kenneth och Alexsandro och skulle kolla i fyrverkerierna på Skinnarviksberget men vi kom dock väldigt sent då en viss Kenneth skulle göra sig klar. Efter det drog vi till McDonalds och käkade, eller Kenneth och Alexsandro åt. Kenneth åt för 107 kronor, PÅ MCDONALDS! Hur lyckas man?! Sedan åkte vi till Hötorget Tidigare var jag på stan med min kära mor och köpte mig ett par jeans och tog en fika. Det var lika mysigt som vanligt att spendera lite tid tillsammans med min moder. Allt för denna gång. Och nej, min blogg ska inte vara så här beige så länge till, fler bilder och annat skoj kommer men först och främst måste jag fixa en ny dator. Så see yah later dudes!


Mitt livs största kärlek.

I'm back and I'm still alive.

JAG ÄR TILLBAKA! Efter en död stund är Pernilla nu tillbaka efter många händelser. Anledningen är att mitt internet har legat nere nu, ett onödigt bra tag. Men nu är jag tillbaka, för tillfället. Just nu sitter jag hemma hos en viss person som har ett väl fungerande internet, mitt är fortfarande lika nere men jag ville bara meddela att jag lever och hoppas att mina trogna läsare kommer tillbaka eller att ni fortfarande finns med mig! Jag har nyss kommit hem från Östersund, tillbringat fyra underbara dagar och tre underbara nätter på hotell uppe i Jämtland. Min kära vän Lie och jag har nämligen varit på festival vilket var helt galet underbart. Träffat galet mycket människor, lyssnat på fantastiska band som Kent, Håkan Hellström, Joel Alme, Säkert! plus många fler. Ätit god mat, ätit äcklig mat. Men oavsett om maten var god eller ej så hade jag det helt underbart tillsammans med en av mina bästa vänner. Snart är det ny skolstart men innan det så blir det andra roliga upplevelser och massor av bloggning. Ska inom en snar framtid köpa mig en ny dator och då ska tangenterna slitas ut av all bloggning. Jag vet att ni har saknat mig och jag har saknat all bloggning. Så länge så kommer jag blogga lite smått från min kära iPhone vid namn Kjell (döpt efter Brolle). Brolle, ja den mannen ska jag tala mer om när jag har lite bättre om tid, men nu ska jag ut på balkongen till mina kära vänner som sitter och väntar. Säger inte adjö, som jag alltid annars gör för nu vet jag att vi snart hörs igen. Jag ska skriva lika effektivt som Carrie skriver i sin spalt. Så jag säger på återseende. Puss och kram så länge! Kul att vara tillbaka!