En kväll i oktober

Idag vaknade jag vid ett-tiden och funderade vad jag skulle hitta på, vid ett känns det som att dagen är över. Jag kollade lite på Beverly Hills och gick ner och gjorde mig lite Earl Grey te och två mackor med salami. Sedan så började jag plocka lite i rummet, sedan fick jag spratt och började sy i mina knappar i min kappa som hade trillat av. En lossnade när jag provade + att den satt alldeles för mycket åt vänster. HAHA! Jag som trodde att jag gjorde det så bra... Men tydligen inte. Efter det så hoppade jag in i duschen, i duschen sjöng jag så högt jag kunde på Magnus Ugglas "Första gången", jag hoppas inte att grannarna hörde. Jag sminkade och fixade mig sen bar det av mot staden. Jag gick på stan en stund, tog mig en chicken burger på Gyllene Måsen och sedan tog jag te och årets första lussekatt på Pressbyrån. Jag hittade ett galet snyggt skärp på Zara som jag förhoppningsvis ska köpa imorgon och ett par riktigt snygga stövlar på NK. Så jag hoppas att det blir lite shopping imorgon då jag ska möta upp mamma för lunch. SNART ÄR DET MYGGAN! YEY! Onsdagens höjdpunkt! Adjö mina vänner!

Dagens låttips



Sjukt bra låt! The Shins - Phantom Limb. JAG ÄLSKAR DEN!

Önskelista

I want this stuff:
1. Pälsmössa
2. Pälskrage
3. NY VÄSKA!
4. Örhängen + halsband från Sophie by Sophie (finns hos NK)
5. Sex and the City boxen
6. En dejt med Anders Wendin
7. Skinnstövlar
8. En årsförbrukning av Coca Cola
9. En konsert med Band of Horses
10. En vit jul

Dagens önskeoutfit

image369

Kofta: Milly
Kjol: Tina Kalivas
Nagellack: Chanel
Väska: Chloé
Armband: Fendi
Skor: Chloé
Läppstift: Chanel

Dagens önskeoutfit

image368

OJ, vad suddig den blev. Hur som helst, så inte jag! Lite kanske...

Klänning: Marni
Mössa: Diane DeClercq
Armband: Hermès
Jacka: Burberry Prorsum
Skor: Chloé
Väska: Mulberry for Giles
Nagellack: Chanel

Dagens låttips



Jag bara älskar. The Beatles - Let It Be

Härliga helg

Denna helg har vart helt otroligt rolig! I fredags så var det sista dagen i skolan innan lov + prao, sista gången vi hade Jonas också. Efter skolan så åkte jag in till stan och kollade lite, mötte upp mamma vid Humlegårdsgatan och vi gick till en liten inredningsbutik och köpte en mäktig sak som vi skulle ha där nere i våran nyrenoverade hall. Det var som ett stort blad i metall, haha! Jag vet inte hur jag ska förklara. Men det blev riktigt mäktigt då den var så enorm. Vi gick och tog oss en räkmacka, det var då jag insåg att räkor är det godaste som finns. Helt ska man bara sitta och doppa färska räkor i aioli, mums! Sedan gick jag på bio med Sofia och så fikade vi. Igår träffade jag Emilia och vi gick på stan för att hitta en present till Nattis som vi skulle till. Vi gick runt och sedan kom vi på att klockan var mycket och vi fick skynda oss hem för att göra oss klara. Förresten har jag en ny passion; Hot Wings på Gyllene Måsen. Oj, så goda de är! Sedan skyndade vi oss att duscha och göra oss klara, sedan hoppade vi på tåget och rullade mot Nattis, vi tog bussen från tåget. Väl där så var det ganska så mycket folk, sedan så åt vi, tacos. Den kvällen var riktigt lyckad, oj så roligt vi hade! Sedan åkte vi hem till Emilia och så sov vi där. Idag var jag och mamma på Hemtex och köpte nya gardiner, svarta. Vi har fått vårat matbord idag, SÅ snyggt. Ek och stolarna är SÅ snygga. Svart skinnsits och ett handtag av borstat stål. Jag vet nu vad jag vill bli när jag blir stor: inredningsarkitekt. YES! Adjö mina vänner!

LYSSNA PÅ THE WINDUPDEADS

Lyssna in fröken JonAS band The Windupdeads på Myspace. Han är min fröken :) HIHI! *stolt* Min fröken är mannen i kepsen :)

Dagens önskeoutfit

image367

Kappa: Phillip Lim
Klänning: Chloé
Handskar: Burberry Prorsum
Skor: Burberry Prorsum
Väska: Hermès Birkin
Nagellack: Chanel

Dagens önskeoutfit

image365

Åh, att jag känner ett sådant sug på att lägga upp suddiga önskeoutfitsbilder som är gjorda i paint och som jag egentligen inte har råd med, men man kan ju låtsas? Eller? JA, för det är önskeoutfit. Spelar det någon roll om ni inte ser hur de ser ut? Nja. Bara mina älskade läser som uppskattar att jag överhuvudtaget drömmer mig bort för en stund.

Klänning: Chloé
Kofta: Vince
Väska: Burberry Prorsum
Nagellack: Chanel
Skor: Burberry Prorsum
Armband: Hermès (jatack)

Fashion dude, fashion...

image364

This is what I call fashion.

Just by myself

Kom just hem, har vart ute på stan med Sofia, vi har haft det riktigt mysigt. Först träffades vi vid Svampen och så gick vi och köpte biljetter på Rigoletto till filmen "1408". Den var så dålig, usch. Så overklig, och det är det värsta jag vet. Sedan gick vi till Espresso House och jag tog en laxmacka (såklart!). När vi satt där så hör jag en dam i 40-års åldern ropa: "VAR ÄR MIN VÄSKA?!" och ja, då var det tydligen någon som hade tagit den och vi satt precis brevid och vi hade inte sett någonting, det var ganska så läskigt då man varken har hört eller sett någonting. Sedan kollade vi på filmen och sedan gick vi genom Kungsan och ner mot vattnet och upp mot Slussen, Götgatan och så satt vi där en stund. Riktigt trevligt. Nu ska jag kolla på OC. Imorgon blir det en lång dag :) Tjejmiddag. ADJÖSS!

Dagens låttips



En av världens bästa låtar, Damien Rice - 9 Crimes. I just love it.

Dagens låttips



Dagens låttips består av Damien Rice - Cannonball. JAG ÄLSKAR DAMIEN! Kan knappt välja vilken låt så det får bli en till...

PLUGG... Igen!

Goddag mina vänner! Nu sitter jag här vid datorn, klockan börjar närma 11. Dags för mig att gå till sängs, eller inte... Massor av plugg att göra klart, plugga på SO:n och skriva klart recensionen om boken "Jag väljer livet" som förövrigt var riktigt bra. Jag ska alltid vara ute i sista sekund, måste ändra taktik efter höstlovet. Mycket inlämningar och stuff som ska vara klart tills imorgon. Så sista rycket nu. Sen har vi höstlov en vecka som ska bli så skönt, sedan har vi två veckor prao. Tur att mitt praoställe har gått i konkurs (skolan har noll koll!) haha, så jag ska förmodligen vara hos min systeryster. Imorgon fyller Nattis år :) GRATTIS! På lördag ska vi dit. Imorgon får vi se vad som händer. Men nu måste jag fortsätta med recensionen som vi har har typ 5 veckor på oss att göra (eller mer till och med) ADJÖ!

PLUGG!

Nu mina vänner är det plugg som gäller! För hela slanten, fan alltså!


Dagens önskeoutfit

image363

Jacka: Burberry Prorsum
Kjol: RM
Armband: Hermès
Blus: Chloé
Stövlar: Hermès
Halsduk: Missoni

John Galliano Spring 08

    

Här har vi bilder från John Gallianos visning backstage. Jag bara älskar sminkningen. Helt underbart härligt och galet... Som vanligt vad gäller Galliano. Sminkningen var minst lika spektakulärt som plaggen. Jag bara älskar det. Strassprydda läppar, svartmålade ögon, rosiga kinder och galna färger. Helt galet läckert! Inspiration till Halloween kanske?

It's a totally mess with my scrapbook work dude!

    

This is my scrapbook work, it's a totally mess dude! Och de där små bitarna fastnar under fötterna så nu ligger det flera i hallen, i köket och nu ser jag att en liten bit ligger på mitt tangentbord. Hur jag ska kunna plocka undan allt det där? Bra fråga. Jag får sova i mitt andra rum i natt, för där kan man ju knappast vara.

Anna Wintour is inspiration

    

Jag har två inspirationskällor. Catwalken och lite äldre damer. Anna Wintour är en av dem. Hon har den där perfekta känslan av smycken, mönster, svart och lyxiga material. Jag brukar mixa den "äldre, damigare" stilen med en lite mer ungdomligare då ajg slänger in lite tuffare detaljer, that's me.


Scrapbook

Nu ni, ska jag ta fram alla mina (inte alla, det skulle aldrig gå) och göra min egna lilla scrap-book med höst inspiration. Jag köpt mig ett stort, grått fotoalbum och silverstjärnor klistermärken. Nu ska det bli riktigt fint! Klippa och klista ska det bli. Adjöss sålänge!

Dagens låttips

Ny kategori här på bloggen; Dagens låttips!

Dagens låttips är Joshua Radin, min favorit sångare just nu. Och denna låt är helt fantastisk. Jag kan helt enkelt inte sluta lyssna på den. Cellon i låten gör allt! Lyssna och njut. Joshua Radin - What If You


Hermès, my God

image346
Damn dude, it's beautiful. I'm in love. Must buy. 4900 svenska riksdaler. Jag provade det på NK fast i turkost. Damn I'm in love. In love, in love, in love... Tomten? Snälla då, jag lovar att jag ska plugga nu. Jag lovar!

Plugg plugg plugg

image345

Mina vänner och mina fiender, nu är det dags för mig att gå till sängen med något gott att dricka och med SO böckerna i högsta hugg. Imorgon har vi stort prov om EU men jag är nog ganska säker på vad det är jag håller på med. Denna vecka är det så otroligt mycket med inlämningar och stuff då vi har höstlov nästa vecka och de två veckorna som är efter det så är det prao. Jag har inte fått reda på vart jag ska praoa då våran lärare delar ut platser, helt sjukt, i know. Slänger in ett dagens låttips, Butterfly Boucher med låten A Bitter Song som förövrigt har vart med i ett avsnitt i Grey's Anatomy, underbar låt. Underbart avsnitt. Underbar scen. Derek gråter, vackert. Idag var det även första avsnittet av Prison Break. Jag älskar Prison Break. Jag har väntat hela sommaren, men nu är det här. Hemskt avsnitt, helt sjukt. Så fort låten i slutet kommer så får jag en klump i magen, jag blir galen. Vänta en hel jävla vecka. Pernilla goes crazy! Jag har även hört att lilla Sara läser min blogg, måste säga hej. Hej sötnos!

Utmaning

image344

Blivit utmanad av
Sophie hur man helst skulle matchat denna skinnpaj i metallic, här har ni mitt resultat!

Skinnjacka: Louis Vuitton
Tröjklänning: Burberry Prorsum
Halsband: Marc by Marc Jacobs
Skor: Dries van Noten
Väska: Chloé
Nagellack: Chanel

Höstinspiration

                 

Dagens önskeoutfit

image324

Jacka: Narciso Rodiguez
Klänning: Chloé
Armband: Hermès (jatack)
Halsduk: Marni
Väska: Bottega Veneta
Skor: Bottega Veneta
Nagellack: Chanel

Dagens köp

 

Välkommen till familjen älskling! Denna kappa köpte jag idag på H&M. Mycket nöjd. Men nu får det faktiskt ta och räcka med kappor... Eller? Men det är helt otroligt snygg. Den ser inte ut att vara från H&M. Jag kommer att frysa ihjäl i den, men men, that's life dude! Den slutar en bra bit ovanför knäna, ¾ ärm, klädda knappar och snygga fickor. Helt fantastiska detaljer helt enkelt. Den ska jag ha till min (blivande) multi-randiga Missoni halsduk, mina Zaraskor, pälsmössa, höga skinnhandskar och Musebag. YESBOX! Oh, så nöjd jag är.

Anna Wintours dress is totally fab!

image316

Jag älskar Anna Wintours Marni klänning. Den är helt fantastisk! Den är så konstnärlig med det där mönstret. Jag är en riktig sucker när det kommer till mönster med vackra färger som detta exempel med orange, grått och lila, vita stänk och svart. Jag bara älskar det! Och så fint med halsbandet till och skärpet i midjan. Helt klockrent.

Oktober önskelista

Oktober önskelista:
1. Pälsmössa i vargpäls
2. Missoni halsduk (hittat den perfekta)
3.
Hermés armband (till vänster)
4. Mossgrön halsduk
5. YSL Muse
6. Nitarmband
7. Svart kappa från H&M (imorgon är den min)
8. Lackclutch
9. Orangea skinnhandskar
10. Extremt stor guldring

It's a day

Idag åkte jag och mamma till morfar, det är alltid lika trevligt för han är så söt! Vi fikade och kollade på gamla kort när jag var liten, sedan så åkte jag och Babban in till stan för att gå på auktion. Så vi åkte till Östermalmstorg och gick och kollade lite på alla tavlor. Åh, jag hittade en som jag blev helt förälskad i, en Isaac Grünewald tavla med guldram, vinröd bakgrund och massor av blommor i vackra färger. Han är verkligen min favorit konstnär, det fanns så mycket fina tavlor men även en del riktigt gräsliga. Sedan skildes vi åt och jag gick vidare. Jag gick runt och kollade och oj så mycket fint jag hittade som jag vill ha. Jag håller på att pusha på mamma att jag ska få en julklapp i förskott, en pälsmössa. Jag var inne och kollade idag, hittade en riktigt fin modell i svart päls. Fast jag vill ha en i vargpäls så jag ska nog beställa en, vi får se... Sedan åkte jag hem, pappa hämtade mig :) Hejsvejs!

Posh, your hot!

  

Mina vänner, här med presenterar jag en otroligt snygg outfit på Victoria Beckham. Jag älskar hur hon matchar saker och ting med skor, väska och klänning. Precis som jag skulle ha gjort. Orange är favoritfärgen right now på Hermès väskan. Jag bara älskar hur hon klär sig. Yes, riktigt snyggt Posh! Men hon lyckas för det mesta! Eller vad säger ni?

Dagens önskeoutfit

image311

Klänning: Chloé
Kappa: MiuMiu
Stövlar: Hermès (drömmen)
Väska: Hermès
Nagellack: Chanel
Halsduk: Marni
Handskar: Burberry Prorsum

Detta är jag!

Jag vill bara gråta

Idag har det absolut inte vart min dag. Jag har vart så arg! Jag tror aldrig jag har vart så ledsen, arg och irreterad. På vad? Jag vet inte. Jag var så ledsen när jag satt i skolan. På SOn kunde jag inte jobba, jag var så arg. Jag gick ner på toaletten och satte mig där. Jag hade gråten i halsen. Jag ville bara ut, ut i naturen. Jag ville inte vara i skolan. Så instängd. Jag ville bara skrika, få vara ensam. Jag behöver verkligen vara ensam nu och jag har så mycket plugg som jag bara skjuter upp hela tiden. Jag orkar inte. Jag har ingen lust längre. Jag måste ta ett nytt steg. När jag kom hem så kändes det så befriande, en lättnad. Jag gick ut på promenad. Det hjälper verkligen mot ilska. Jag tog med mig min kära Ipod och gick ut i skogen. Jag gick på ängar (meadow, i just need it) jag gick bland hästarna och den härliga lukten, jag fick luft. Jag ville bara gråta ut, passa på när jag var ute. Jag orkar inte längre. Jag orkar inte. Vad ska jag göra? Jag måste göra något, ha något attt göra, något fritidsintresse. Jag vill ha en häst. Jag tror att det skulle passa mig perfekt, att få vara ute, i skogen, i friska luften, för mig själv. Jag behöver det. Det jag verkligen behöver är att åka bort, jag måste få se något nytt. Jag känner mig hjälplös. Vad fan ska jag göra? Fan. Fan. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Tönt.


Kent - Columbus

Om ni inte har hört Columbus från Kents senaste platta så lyssna, lyssna, lyssna, säger jag bara! Den är grym! Jag älskar den. Texten. Den är så osjälvklar och det gör låten så mycket intressantare.
"Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg
Snön brer ut sin oskuld till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit way back in 93"

I just love it.

Dagens önskeoutfit

image310

Klänning: MINT Jodi Arnold
Kofta: Golden Goose
Väska: Chloé
Nagellack: Chanel
Skor: Marc Jacobs
Armband: Lanvin

Ny Ipod, nya låtar, mer musica

Jag har suttit här framför min dator hela kvällen. Efter skolan så åkte jag och min älskade far och köpte en Ipod. YES! En Ipod. Hell yeah! En svart, Nano, 8GB så nu har jag suttit här och laddat in massor av grymma låtar som lite Band of Horses, Moneybrother, The Clash, Sex Pistols, Babyshambles, Mando Diao, José Gonzáles, The Strokes, lite nytt av Kent och massor av härlig musik! Nu är jag redo, redo för krig!

Anja Rubik, damn girl you are hot!

     

Anja Rubik, är som jag nämnt tidigare min favorit modell just nu. Hon kommer från Polen och har gått ett antal stora visningar som hon kan skryta med. Bland annat för Hermès, Chanel, Balenciaga, Louis Vuitton och Chloé för att nämna några. Hon föddes 1985 (11 juni). Hon blev ännu hetare när hon klippte av sig håret för Chloés höstkampanj. Kan ni förstå varför jag avgudar henne så fruktansvärt mycket?

Lanvin Spring -08

  

Jag kan inte sluta beundra Lanvins vår/sommar kollektion. Dessa tre vackra skapelser är helt fantastiska. Favoriten är fortfarande den i mitten men den till höger ligger också varmt om hjärtat. Bäst hitills Lanvin.

Dagens önskeoutfit

image297

Kappa: MiuMiu
Klänning: Chloé
Armband: Hermès
Väska: Burberry Prorsum
Nagellack: Chanel
Handskar: Burberry Prorsum
Skor: MiuMiu (säsongens snyggaste skor)

Some inpiration


image295

Dagens önskeoutfit

image294

Jacka: Bï la Lï
Jeans: Dolce&Gabbana
Skor: Acne
Kofta: Marni
Väska: Chloé Betty
Armband: Hermès
Halsduk: Preen
Nagellack: Chanel
Vantar: MiuMiu

Sprudlande färger i härliga material hos Lanvin

  

Åh, vilka vackra kreationer! Man blir alldeles överlycklig när man ser sånt här. Lanvins vårkollektion är helt underbart vacker. Dessa klänningar i underbara färger. Favoriten av dessa tre är nog den gula. Nej, den korallfärgade, eller den gröna. Nej, jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Helt fantastiska. Hade man suttit där på front row i Paris den 8:e oktober så hade jag nog sprungit upp på catwalken och rånat modellerna på en. Kanske inte så drastiskt men ja... Iögonfallande kan man ju säga att de är.


Hit eller miss?

image286

 

Vad tycker du om Mary-Kate och Ashleys nitpjucks från skokungen själv; Christian Louboutin. Hit eller miss? Själv kan jag inte bestämma mig för om jag älskar eller hatar dem. Jag får tänka på saken. Det lutar åt att jag hatar.

Vem är du?

image284image285

Vem utav dessa skulle du säga att du är till stilen? Lite mer avslappnad med storkofta och stövlar eller klassisk med en enkel kappa och chica heels. Så, who are you? Jag skulle säga att jag är lite av en blandning. En mix.

Posh for ELLE Magazine



Här har vi lite bilder från fotograferingen av Victoria Beckam för ELLE. Såhär är man inte direkt van att se Posh men det ska bli intressant att se resultatet och då, för en gångs skull så ska jag då köpa ELLE. Jag ser spänt framemot resultatet. Det kommer nog bli riktigt läckra bilder då kläderna är helt otroliga och likaså skorna. Skorna var det ja, helt sjukt höga. Fast oj så snygga! Det är nästan så att man får gåshud. Fast de rosa är too much.

Rachel Zoe is the style herself

     
Rachel Zoe har som alla vet vid det här laget stylat halva Hollywood-eliten bland unga tjejer som t.ex Nicole Richie, Mischa Barton och Lindsay Lohan. Det sägs att hon har "uppfunnit" size zero trenden. Personligen så älskar jag hennes bohem-stil med djurmönster och långa klänningar, härliga mönster, mörka naglar och stora ringar. Hennes garderob skulle vara en dröm att få äga. Nu har hon också släppt en bok som heter "Style A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty, & Everything Glamour" Här är några personliga favorit-outfits av mrs Zoe. Titta och njut!

Inspiration från Harpers Bazaar

     

Här har vi höstinspiration på hög nivå. Det här gillar jag. Skarpt. Favorit modellen Anja Rubik är modell. Underbara kläder. härligt mycket höst. Älskar bilderna, de är så levande. Jag älskar byxorna på bild två. Pradas sko med bananklack. Fjäderväskan på bild fem. Och sista bilden är jag. Det där skulle kunna vara jag i kortklippt hår och superdiet på ett år, nästan. Bilderna är från Harpers Bazaar US nr 10. Oktobernummer alltså. Måste ha.

Nyckelringar från Bottega Veneta

 

Dessa två sötnosar kommer från Bottega Veneta. Jag skulle inte ha något emot att ha den hängandes på mitt Porsche-nyckelband. Jag kan dock inte bestämma mig vilken som jag helst vill ha? Elefanten eller grodan? Vilken tycker ni bäst om?

Jag är helt insnöad på Guccis Sping -08 kollektion

      

Backstage hos Gucci kan man verkligen samla inspiration. Helt i min smak. Mönster. Svart och vitt. Vackra klänningar och kjolar. Lack. Inslag av gult. Läckra sminkningar. Härliga skor. Underbara väskor. Allt är bara snyggt. Nästintill perfekt helt enkelt. Vad saknas? Jag vet inte. Helt perfekt. jag. Anja Rubik är min favorit modell just nu. Hon är snygg i sitt kortklippta hår. Om jag fick välja en kollektion i vår så lutar det åt Guccis håll. Frida Giannini har gjort ett strålande jobb. Hon har lyckats minst lika bra som med höstkollektionen. All kärlek åt Gucci.

Dagens önskeoutfit

image250


Jodhpurs: Balenciaga
Blus: Balenciaga
Skor: Jil Sander
Nagellack: Chanel
Kofta: Golden Goose
Väska: Hermès Birkin

Band of Horses, dude!

Idag är det fredag. Jag älskar fredagar. För det första är det alltid så mysiga skoldagar. För det andra så blir det mys när man kommer hem med sushi, film, tända ljus, chips och cola. Alltid lika mysigt. Idag efter skolan så skulle jag åka till Medis och träffa mamma där, då kom jag på att jag hade glömt busskortet hemma så jag fick låna Blondies busskort och så åka hem och hämta busskoret för att sedan åka in till stan. Mötte mamma vid Medis och sedan tog vi tunnelbanan till Skanstull (det regnade som aldrig förr) så då gick vi till Skivfönstret och kollade om de hade Band of Horses plattan. Och givetvis, tack för tipset Adam. Så nu har jag den före honom :) Hihi! Sedan åkte vi och handlade mat, hyrde film. Nya Beck. Ao, jag är kär i Gunvald, så jävla bra han är alltså. Om man blir kär. Och Becks granne. HAHA! Så jävla klockren. Hursomhelst så sitter jag här med Band of Horses på högsta volym. Lagt in alla låtar på mobilen snart, fick rensa ut halva. Och alla låtar var så små. Dah! Fan, imorgon ska jag pallra mig till Onoff eller nåt för att köpa mig en Ipod förfan. Så mycket som jag lyssnar på musik, tåget, skolan, när jag går hem, går på stan, när jag ska sova, när jag pluggar. Det är mig en gåta varför jag inte har skaffat mig en Ipod. Och så ska jag skaffa lurar där det står "I <3 MUSIC" på. Måste. Ha. Nu. Ska spela BOH all night long. Nya favvolåten är "Window blue". I'm in love. NU; Chips, cola och Beverly Hills. Jag fick även en ny pyjamas idag, ÄLSKAR NYA PYJAMASER. På den står det "Sleeping is fantastic, don't you think?" KUL VA? Adjö mina vänner. Bloggtorka.

Flumm-inlägg

Hejsan människor! Idag... Idag ja. Dagen började med en spanska lektion. Det gick bättre än väntat. Sedan hade vi svenska i typ 10 minuter. Sedan drog vi till ungdomsmottagningen. Mycket trevligt. Efter det så åt vi some food på Gyllene Måsen. Mumsigt värre. Efter det så gick jag, Ella och Kenneth tillbaka till skolan. Då hade jag kamratstödjarmöte. Gick riktigt bra och var mycket trevligt. Riktigt intressant. Sedan skulle vi svara på några frågor på ett papper. Då fick vi frågan "Hur ska en bra kamratstödjare vara?" Emilia gav svaret: Snygg! Haha! Men skrev en del seriösa svar också. Haha! Det slutade vid två-tiden. Vi skulle egentligen sluta vid 10 i två men det blev lite längre så då gick jag direkt till omprovssalen. Och då fick jag göra ett nationellt prov som jag hade missat då jag var sjuk och ett SO prov. Men det gick riktigt bra. Så då satt jag där i två timmar. Vid fyra-tiden kom mamma och hämtade mig och vi åkte direkt till fiskaffären och hämtade krabbor som vi hade beställt. Färska krabbor är det godaste som finns. Vi ska fira min syster som fyller 25 år idag. GRATTIS SIS, love you! <3
Imorgon ska vi iväg med skolan igen, alltid lika trevligt. Det har vart en perfekt dag som är långt ifrån slut och nu ska jag kämpa med krabban, muhaha! Och jag kan fortfarande inte sluta lyssna på Band of Horses, fan dig... Adjö mina vänner!

Jag hjärta Ben

Band of Horses och skägg, jag får rysningar. Allvarligt talat. Band of Horses måste vara världens bästa musik. Så otroligt vackert. Så fucking jävla great, dude! Och när jag ser en snubbe med skägg så ryser jag. Varför har jag blivit så besatt av just skägg? Igår såg jag typ världens snyggaste snubbe med skäggstubb på stan. Oj så sexigt! Btw... Nu kan man lyssna på alla låtar från Cease To Begin på BOH Myspace. Lyssna och njut.

MONEYBROTHER, det bästa... Ever.

Moneybrother säger jag bara... Fan alltså. Man blir ju kär. Anders gör nog de bästa liveframträdanden. Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Mållös. Duetten med Ane Brun var fan den bästa duetten jag har hört ever. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva. That's it. Det var grymt! Jag bara satt och sjöng med i alla låtar, skrek som en jävla galning.
Imorgon är det skolfoto + spex. Sedan så måste jag pallra mig in till staden för att köpa Band of Horses nya platta. Den är trettioniotusenenmiljard gånger bättre än Everything all the time. Lyssna speciellt på No one's gonna love you och Marry song. I'm in love dude.

Moneybrother, IDAG!

Mina vänner, idag är det dagen med stort d. Moneybrother @ Cirkus 19.30. Underbart. Snart ska jag ge mig iväg. Ha en fortsatt bra söndag och tänk på mig när jag sitter där och stirrar mig blind på snygga Anders. Adjö mina älsklingar!

Hermès armband skapar ha-begär

image246image247
 
image248

Hermès armband skapar ha-begär. En dag. Julafton.

Oktober lista

Önskelista för oktober:

1. Ipod, en video eller den nya i svart.
2. Hörlurar till Ipoden där det står I <3 MUSIC, ah så snygga!
3.
YSL Musebag. NU!
4. Hermès armband.
5. Band of Horses nya platta.
6. Sex and the City boxen. Jag förstår fortfarande inte varför jag inte har den.
7. En pojkvän.
8. En mysig höst, kall med solsken.
9. Hela Nathalie Schuterman butiken.
10. Anders Wendin.
11. Kent-biljetter.
12. MC-boots.
13. Grå kappa från H&M.
14. Nya berlocker till mitt armband från Thomas Sabo.
15. Gråa, smala kostymbyxor.
16. Lack clutch.
17. Missoni-sjal.
18. En jävla massa skor.
19. En stor halsduk.
20. Anders Wendin.

Geit tha power, baby!

image245

Dagens önskeoutfit

image244

Klänning: Chloé
Jacka: Milly
Nagellack: Chanel
Väska: Chloé
Skor: Burberry Prorsum
Ring: Kenneth Jay Lane
Handskar: Burberry Prorsum

MONEYBROTHER = TOMORROW

Vad är det för dag imorgon? Jo, söndag. Vilket datum är det då? 7 oktober. Vad händer då? Låt mig tänka... MONEYBROTHER. Cirkus, 19.30. Tänk på mig då när jag sitter där på min stol på Cirkus och diggar med till Anders himself; Moneybrother. AO! Fan så kul det ska bli. GRYMT!

Call me darlin'

Idag när vi var inne på H&M så såg jag världens snyggaste kofta på herravdelningen (mannen i mitt liv ska ha en sådan) sedan såg jag även världens snyggaste boots till min blivande man och ett par svarta, smala byxor. Fan så snygg han var. Ja, jag kunde se honom framför mig och bara drömma mig bort. Kort hår och skäggstubb, lång och snygg kropp. Jag blev kär i kläderna? Hur som helst så vill jag ha en snygg pojke som jag kan ta hand om. Frivillig? Slå en pling för fan... Nu vill jag ha någon. Om du ser ut såhär så är eller liknande (skäggstubb är ett måste) då är det bara att komma förbi:

image235 image236 
image237 image238 
image239 image240
  
image243 image242

H&Ms manliga modeller är äckligt heta! Ge mig!

It's only for bad girls

Idag var jag i skolan. Ganska skön dag. Hade nationella, det gick väl bra. Efter skoldagens slut så åkte jag och min kära vän Elinore till staden. Vi shoppade (hon shoppade, no money), vi åt och hade allmänt mysigt. Vi hade det riktigt trevligt i det vackra vädret i Stockholm. Mycket vackert. Perfekt väder. Ella köpte jättemycket fina saker och jag hittade världens finaste blus på Zara. Måste ha. Snarast. Nu blir det Beverly Hills. Fast först; sjunga Martin Stenmarcks senaste. Högt. För mig själv. I mina skor. I mina gyllene skor.

Inspiration på hög nivå

image224

Jag <3 Henrik

image223

Världens snyggaste Henrik Lundström är med i Fråga Olle right now. Ju mer jag hör och ser honom, ju mer kär blir jag.

The Golden Age of Couture



På The Golden Age of Couture var det mycket vackra klänningar. Jag gillade speciellt Agyness Deyns (första bilden från vänster) stilrena och enkla val. Lite annat än vad hon brukar ha på sig till vardags då hon är lite mer rockigare. Jag gillade även Anna Wintours (tredje bilden från vänster) klänning. Sparsamt med accessoarer och mycket vackra skor. Jag tycker även att Lily Cole var hur snygg som helst i sin fjäderklänning, snygg väska men skorna? Nja. Laura Baileys (fjärde bilden från vänster) klänning hur fin som helst i modellen, men färgen och skorna till tycker jag bara blir fel. Om den hade vart svart (såklart) eller röd så hade den vart mycket finare. Claudia Schiffers (bilden längst till höger) klänning var vit och gräslig, that's it. Men håret var riktigt fint och de röda läpparna. Natalia Vodianova (femte bilden från vänster) tycker jag ser riktigt söt ut. Men skorna var nog de fulaste jag sett (efter Pradas American Cup skor), klänningen, nja. Ryggurringningen var däremot riktigt fin.

Prada vår -08

image214

Pradas vårkollektion är allt vacker. Spana in fler bilder på
style.com.

Some fucking day

Idag var jag i skolan igen. Var väl som vanligt. Vi hade sjukt roligt under lunchrasten då vi lekte en massa lekar. Jag skrattade så att jag grät och fick rysligt ont i käken. Och nej... Inga såna lekar. Sista timmen då vi hade NO så var det också hur roligt som helst. Våran lärare var väldigt flummig, så det var mucho kul. Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem direkt. Jag la mig i sängen och tittade på Beverly Hills och jag somnade. Jag sov, sov och sov. Jag vaknade vid 7 och insåg att jag hade sovit bort 4 timmar. Jag undrar hur bra jag kommer att sova inatt. Adjö mina kära!

Soon I'll be there my dear

Nedräkningen har börjat. Idag är det endast sex dagar kvar till Moneybrother står på scenen på Cirkus. Underbart. Idag har jag gått på stan, var hemma från skolan idag. Kände mig inte riktigt frisk imorse. Men nu är allting bra. Jag åkte in för att köpa byxorna från Monki som jag hade sett igår. Men kom hem med två par skor också. Jag träffade Frida på H&M och vi bestämde oss för att göra sällskap. Hon gick och köpte sig tre par skor. Och vi gick och tog en fika på Espresso House som förövrigt har världens godaste iste och lax- och ruccola macka. Mums. Sedan gick vi vidare och kollade lite. Mycket mys. Men nu ska jag kolla på Beverly Hills (nya favoriten) och äta kardemummachoklad från NK. God natt mina vänner!

Dagens önskeoutfit

image211

Kappa: Chloé
Klänning: Issa
Väska: MiuMiu
Handskar: MiuMiu
Skor: Christian Louboutin
Nagellack: Chanel
Örhängen: Julie Sandlau

Dagens köp

   
  

Här har vi dagens köp. Två par skor blev det. Ett par från Sko Punkten för 149 kronor. Kunde inte motså dem. Riktigt fina i lack, påminner sjukt mycket om Burberry skorna. Och sen ett par andra, hur snygga som helst från Zara med 12 cm klack. För det första så vet jag inte hur jag ska kunna gå i dem och för det andra så blir jag nog 1.90. Men jag ser inte hur lång jag blir själv. Men jag var bara tvungen att ha dem. Så snygga! Älskar båda! Blev ett par blåa byxor från Monki också.